backupper
RetroWannaBe
- Αντιδράσεις
- 25
Και αυτή η "φόλα" (έτσι το είχε αποκαλέσει ένας φίλος από την αρχή, και δίκιο είχε) action παιχνίδι είναι, ο digitized "σωσίας" του Keanu Reeves επιτίθεται με κινήσεις καράτε σε νυχτερίδες και ζόμπι που κάνουν εμετό (επειδή είδαν το παιχνίδι άραγε, χαχαχα).the_black_planet είπε:Όχι φίλε μου το παιχνίδι που λέω εγώ ήταν action,τουλάχιστον έτσι φαινόταν καθαρά από κάτι σκηνές που είχα δει.Πρέπει να κυκλοφόρησε μαζί με την ταινία του Κόπολα,είχαν κυκλοφορήσει τότε action τίτλοι με θέμα τον Δράκουλα σε όλες τις κονσόλες,δεν θυμάμαι ακριβώς το όνομα όμως.Το Dracula Unleashed φυσικά και το θυμάμαι και ήταν μάλιστα από τα αγαπημένα μου παιχνίδια αν και είχε πολύ "λίγο" gameplay αλλά η ατμόσφαιρα του ήταν φοβερή,ειδικά στην ιστορία με την Bloofer Lady τα έπαιζα κυριολεκτικά!
Δεν ξέρω αν λες για το Dracula του SNES/MegaDrive, επίσης της Sony, που είχε καλούτσικα σχεδιασμένα στο χέρι γραφικά που θύμιζαν παλιά καλή Psygnosis (αλλά "ας το αφήσουμε έτσι επειδή βιαζόμαστε να το κυκλοφορήσουμε" gameplay), ή το Doom-clone για τα PC.
[ame=
[MEDIA=youtube]WsItzkPPDlc[/MEDIA]]http://www.youtube.com/watch?v=WsItzkPPDlc