Dimitris55
RetroWannaBe
- Αντιδράσεις
- 3
σε ευχαριστω παρα πολυ!!!
Πράγματι!!! Ξύπνησε πολλές αναμνήσεις - μ' έκανε να θέλω να βγάλω τα gameboy παιχνιδάκια μου και ν' αρχίζω να παίζω πάλι!sephirothson είπε:
sephirothson είπε:
πολύ ωραίο αφιέρωμα, +άπειρο για το σχολιασμό του για τον Wario γενικάsephirothson είπε:
Νομιζω οτι το καλυτερο Metroid ητανε το Οther M! Ολα τα αλλα ητανε μπουρδες!Imgema είπε:Ηθελα να ήξερα από που βγήκε η "βρώμα" ότι το Metroid 2 είναι "μπούρδα".... Τι να πεις.... casual gamers που δεν μπορούν να παίξουν ένα παιχνίδι αν δεν έχει χάρτη και δεν σου λέει που να πας. Μα έτσι ήταν και το Metroid στο NES (και ακόμα χειρότερο και δυσκολότερο). Παω στοίχημα ότι οι περισσότεροι που λένε ότι το Metroid 2 είναι το μαύρο πρόβατο της σειράς (Hello, OtherM?) δεν το έχουν παίξει ποτέ τους, απλά αναμασούν ότι διαβάζουν από εδώ και από εκεί.
ωχ! τι τα λες αυτα θα σε παρει με τις πετρες ο imgema....DarkSynbios είπε:Νομιζω οτι το καλυτερο Metroid ητανε το Οther M! Ολα τα αλλα ητανε μπουρδες!
Θες να πάθω κανένα έμφραγμα, εγκεφαλικό, αλλεργικό σοκ και καμία κρίση (όλα μαζί) πρωινιάτικα? :animeek:DarkSynbios είπε:Νομιζω οτι το καλυτερο Metroid ητανε το Οther M! Ολα τα αλλα ητανε μπουρδες!
metalcandyman είπε:Αυτοι οι ξυπνιοι που κραζουν το metroid ΙΙ ειναι ολοι αυτοι που εκραζαν το zelda II the adventure of link οχι γιατι τους χαλασε η αλαγη στο υφος του παιχνιδιου αλλα γιατι δεν μπορουσαν να το παιξουν επειδη το συγκεκριμενο ειναι απο τα πιο δυσκολα παιχνιδια του NES.Ειναι επισης ολοι αυτοι που δεν εχουν παιξει κανενα metroid η ξεκινησαν το πρωτο στο NES εχασαν την μπαλα και το παρατησαν στο μισαωρο.Ειναι αυτοι που τουσ χαλασε το castlevania II simon's quest ασχετα που ειναι παιχνιδαρα επειδη και καλα βαρανε καποια rpg στοιχεια μεσα.Ειναι ολοι αυτοι που εμαθαν να παιζουν τα ψευτοπαιχνιδια και τα FPS που ειναι ολα μια ευθεια γραμμη με πεντακοσια cut scenes χωρις να χρειαζεται η ικανοτητα κτλ που χρειαζοταν στα παλια παιχνιδια και στα arcades.Και που αν τερματιζουν κανενα call of duty η κανενα Halo νομιζουν οτι ειναι οι παικταραδες και οτι εχουν πιασει το θεο απο τ.......
Εσεις τις Νιντεντο δεν παθαινετε τιποτα γιατι ειστε σκετοι καρκινοι!Imgema είπε:Θες να πάθω κανένα έμφραγμα, εγκεφαλικό, αλλεργικό σοκ και καμία κρίση (όλα μαζί) πρωινιάτικα? :animeek:
ΧΑΧΑΧΑ, quote of the day! Στο όριο είμαι να το κάνω υπογραφή για το forum.DarkSynbios είπε:Εσεις τις Νιντεντο δεν παθαινετε τιποτα γιατι ειστε σκετοι καρκινοι!
Δεν ξερω για τι πραγμα μιλας φιλε μου! Εγω Νιντεντο fanboy? ποτε; Μαλλον καποιο λαθος κανεις!metalcandyman είπε:ΝΙΝΤΕΝDΟ εμπρος και προλογο μην τρως.Παπα και θεωρια δεν τρωμε απο πρωην NINTENDO fanboy που επιδυκνειαν με καμαρη την συλογη τους και ειχαν μεχρι και Keyboard controller για το Game cube και μετα αλαξοπιστησαν και το γυρισαν στη sega.Ουτε απο γιατρους οπαδους του κιτρινιαρη spectrum
Εχω κρατημενα φωτογραφικα ντοκουμεντα αλανιDarkSynbios είπε:Δεν ξερω για τι πραγμα μιλας φιλε μου! Εγω Νιντεντο fanboy? ποτε; Μαλλον καποιο λαθος κανεις!
Τι ντοκουμεντα?? Δειχνουν εμενα?metalcandyman είπε:Εχω κρατημενα φωτογραφικα ντοκουμεντα αλανι