Metalcandyman
Billy Mitchell εκ Σερρών
- Αντιδράσεις
- 6.032
Αμ...δεν τα βρισκω χαχαχαχα
Αμ...δεν τα βρισκω χαχαχαχα
Εμ, πες το ντε!!!Αν εισαι με RetroArch και πας να πατησεις Α, την πατησες διοτι το RetroArch χρησιμοποιει το πληκτρολογιο. Ανοιξε το Virtual Keyboard του Core (δοκιμασε το Start)
Αλλιως επελεξε εναν απο του 233 emulators για Spectrum χαχαχαχαχαχαχα
Ασε της εξηγησεις και ξεκινα να παιζεις γιατι εχεις να βρεις ακομα 15 καρβελια ψωμιΑν εισαι με RetroArch και πας να πατησεις Α, την πατησες διοτι το RetroArch χρησιμοποιει το πληκτρολογιο. Ανοιξε το Virtual Keyboard του Core (δοκιμασε το Start)
Αλλιως επελεξε εναν απο του 233 emulators για Spectrum χαχαχαχαχαχαχα
Ποιος είναι ο καλύτερος αυτό τον καιρό; υπάρχει κάποιος που να κάνει κάτι για το color clashing;Αλλιως επελεξε εναν απο του 233 emulators για Spectrum χαχαχαχαχαχαχα
Πως δεν υπάρχει...Ποιος είναι ο καλύτερος αυτό τον καιρό; υπάρχει κάποιος που να κάνει κάτι για το color clashing;
Για τη μείωση του color clash, χρειάζεται υποστήριξη ULA+ από τον emulator και επιπλέον το ίδιο το παιχνίδι να είναι ULA+ aware. Οπότε στην περίπτωση του Manic Miner δεν γίνεται τίποτα...Ποιος είναι ο καλύτερος αυτό τον καιρό; υπάρχει κάποιος που να κάνει κάτι για το color clashing;
Σε ποιον emulator;Χαμπάρι δεν πήρα ότι άλλαξε το παιχνίδι της εβδομάδας..
Πως ενεργοποιώ το ποντίκι στο kaboom?
Στον retroarch που το έβαλα δεν βρίσκω καμιά επιλογή για mouse. Δοκίμασα λίγο με joystick αλλά δεν μπορώ να παίξω, χάνω πάνω στο λεπτόΣε ποιον emulator;
Στο XBOX 360 χειριστήριο αμα πατήσεις το back το βγάζει. Τωρα δεν ξέρω σε άλλα πως είναι. Εχει κανα select/mode ή κάτι τέτοιο?Επίσης, πάλι στον retroarch, δεν μπορώ με τίποτα να εμφανίσω το virtual keyboard στον spectrum. Δεν με θέλει αυτή η εβδομάδα βλέπω...
Στο XBOX 360 χειριστήριο αμα πατήσεις το back το βγάζει. Τωρα δεν ξέρω σε άλλα πως είναι. Εχει κανα select/mode ή κάτι τέτοιο?
Μην πειράξεις τα γενικά settings, αλλά τα input options του core. καπου θα έχει επιλογή για το virtual keyboard.Έχω το Logitech f310 ,οπότε πρακτικά θεωρείται χειριστήριο τύπου XBOX 360. Πάτησα back αρκετές φορές αλλά δεν μου εμφάνισε κανένα πληκτρολόγιο. Ίσως να μην το έχω ορίσει στο γενικό setting του retroarch για το πως να συμπεριφέρεται το back όταν το πατάω.
Τα core settings έχουν δηλωμένο το back να εμφανίζει το πληκτρολόγιο όπως θα έπρεπε. Δεν εμφανίζεται όμως οτι και να κάνω. Κάτι θα φταίει με την δικιά μου εγκατάσταση του retroarch, δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο..Μην πειράξεις τα γενικά settings, αλλά τα input options του core. καπου θα έχει επιλογή για το virtual keyboard.
Για δοκίμασε να βάλεις κανένα άλλο κουμπι από αυτά που έχει στην λίστα, μπας και.Τα core settings έχουν δηλωμένο το back να εμφανίζει το πληκτρολόγιο όπως θα έπρεπε. Δεν εμφανίζεται όμως οτι και να κάνω. Κάτι θα φταίει με την δικιά μου εγκατάσταση του retroarch, δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο..
Οχι, μάλλον κάτι που αρχίζει από Μ και τελειώνει σε "κία"Μηπως κατι που αρχιζει απο Μ και τελειωνει σε ουντιαλ ???