Θα φροντισω το επομενο φλιπερακι να ειναι πιο "ελαφρυ". Να παμε σε καποιο απο τα "καθαρα" των προ mid 70sΔυστυχώς το συγκεκριμένο ο VPX μου το βγάζει τίγκα στο artifact, με ενοχλητικότερο όλων το "ghosting" στις ρακέτες. Μάλλον φταίει η αρχαία 240m με την οποία ξέμεινα καμιά δεκαετία τώρα. Θα αναγκαστώ να προσπεράσω...
Πάντως το Tales from the Crypt -παλιό αγαπημένο που το έπαιζα σε ένα ουφάδικο απέναντι από τον Άγιο Παντελεήμονα- το παίζει άψογα! Κάτι είναι κι αυτό...
Αν γίνεται να υπάρχει και στο Pinball Arcade.Θα φροντισω το επομενο φλιπερακι να ειναι πιο "ελαφρυ". Να παμε σε καποιο απο τα "καθαρα" των προ mid 70s
Το ξερω.Εκει που ψαρωσα στην παπια και τερματισα το κοντερ με εριξες καρφια και με εκοψες την φοραΕπιτηδες το κανω
Μπα δεν παίζει ρόλο το έτος... Tales from the Crypt και Addams Family, που μου αρέσουν και τα creepy, δεν έχουν κανένα πρόβλημα σε VPX, ενώ είναι και πολυπλοκότερα...Θα φροντισω το επομενο φλιπερακι να ειναι πιο "ελαφρυ". Να παμε σε καποιο απο τα "καθαρα" των προ mid 70s
Για κανε μια αναλυση σε αυτο γιατι σηκωσε αντιδρασεις στην κοινοτητα των PAders.Νομιζω οτι για VPX, το σκορ ειναι ρεαλιστικο. Και εγω γυρω στο μισο εκατομυριο βρισκομαι.