Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
O 1@Imgema[/USER] ειναι ο απολυτος "ψειρομαστορας" στα εμουλατορια.Εγώ είμαι free έρχομαι όποτε θές.
Σε μερικά τραπέζια οι authors το παρακάνουν με τα φώτα, συμφωνώ σε αυτό. Η μία λύση είναι να κατεβάσεις το ίδιο τραπέζι από άλλον author. Η άλλη λύση είναι να κάνεις αλλαγές στο τραπέζι ο ίδιος με τον editor. Ετσι έχω κάνει μόνος μου σε δύο τρία τραπέζια που είχαν κάποια πολύ έντονα φώτα και τα χαμήλωσα.Δεν λέω, μακράν πιο ρεαλιστικό από το Pinball Arcade. Γιατί μερικές φορές η μπίλια φωτίζεται σαν να έχει λάμπα μέσα της; Οι φωτισμοί στα δυο bumpers που είναι δεξιά και αριστερά κοντά στις ρακέτες, ανάβουν σε βαθμό στραβομάρας. Σε σημείο μάλιστα που χάνω προς στιγμήν τη μπίλια. Ανάβουν σαν να είναι νέον λάμπες.
Κατέβασε το τελευταίο VPX από το forum και κάν το install. Ψάξε για "Visual Pinball X install" και θα το βρεις αμέσως που πρέπει να πας.Βρε παιδιά, με όλο το θάρρος: Δεν μπορείτε να φτιάξετε ένα "How to" με βηματάκια 1,2,3,4 πως να στήσουμε το ρημάδι;
Κάτι, ένα ζιπάκι έτοιμο να έχει όλα μέσα που χρειάζονται; Ένα τορρεντ;