Πήγα εχθές και εγώ.
Η έκθεση ήταν αρκετά καλή, βέβαια η αλήθεια είναι πως είναι λίγο μικρή για το γιγάντιο όνομα της. Αν είχαν και τις περισσότερες κονσόλες να φαίνονται και όχι να είναι "χτισμένες" μέσα στο κάθε κολωνάκι και να φαίνεται μόνο το χειριστήριο της κονσόλας και το monitor μέσα από το τζάμι, θα ήταν πολύ καλύτερα και θα έδινε πολλούς έξτρα πόντους, όπως και αν δεν ήταν την ώρα που πήγα εγώ πολλά πιτσιρίκια που μπαστακωνόντουσαν στα Daytona USA και σε κάποια άλλα που θέλαμε να δούμε!
Αλλά μπορώ να πως πως γενικά πέρασα καλά για αρκετους λόγους όπως:
1) Είδα από κοντά και άγγιξα και φωτογραφήθηκα με τα Space War, Computer Space, Pong, PDP-8 που δεν θα τα έβλεπα πουθενά και ποτέ
2) Ξαναέπαιξα γενικά ήλεκτρονικά κοινώς "ουφάδικα" με αποκορύφωμα το διπλό Daytona USA και το OutRun (ας είναι καλά το κράτος μας που τα απαγόρεψε), και γενικά που βρέθηκα σε περιβάλλον με τόσα ουφάδικα μαζεμένα και με όλη αυτή τη "φασαρία" με τους ήχους και τις μουσικές τους - τρελή ατμόσφαιρα λες και τηλεμεταφέρθηκα στην παιδική ηλικία μου
3). Ξαναέπαιξα φλιπεράκι που δεν θυμάμαι πόσα χρόνια είχα να δω σε κάποιο ξεχασμένο καφενείο, πόσο μάλλον να παίξω κιόλας
4) Είδα πολλές κονσόλες και πολλούς παλιούς υπολογιστές, handhelds, tabltops και διάφορα άλλα παρόμοια
5) Εκτός από ρετρό, είχε και καινούργιες κονσόλες και έπαιξα και είδα live το kinect στο xbox και το Move το PS3, επίσης και τα Guitar Hero κτλ που ως pc gamer που είμαι δεν θα τα έπαιζα ποτέ.
Έτσι ενδέχεται να ξαναπάω κιόλας αν μπορέσω, τα 10 ευρώ για όλα αυτά τα πράγματα είναι μηδαμινά, σαν να είναι η είσοδος ελεύθερη.