Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
sko είπε:Παίδες μια ερώτηση: πήγε κανείς Τρίτη, να τσεκάρουμε εάν λειτουργεί τότε?
Δεν θέλω να το ξανασκέφτομαι ο γκαντέμης, απλά ναι, την Τρίτη είναι κλειστά (αν πήγαινα άλλη μέρα θα ήταν τότε)!!!!sko είπε:Παίδες μια ερώτηση: πήγε κανείς Τρίτη, να τσεκάρουμε εάν λειτουργεί τότε?
Η απουσία των AMSTRAD μου έκανε και μένα τεράστια εντύπωση ! Αλλωστε ο 6128 υπήρξε και για μένα η αφετηρία εισόδου μου στον κόσμο των H/Y και video games και η παράβλεψη του στην έκθεση με στεναχώρησε πολύ. Κατά τα άλλα και για τα δεδομένα ελληνικής οργάνωσης ήταν αρκετά ικανοποιητική.mindnever είπε:Καλησπέρα παιδιά, εγώ πήγα σήμερα το μεσημέρι και μου άρεσε πολύ.Όντως ήταν σχετικά μικρή η έκθεση, ωστόσο έφαγα κάνα 2ωρο χαζεύοντας, παίζοντας και διαβάζοντας τις ιστορικές πληροφορίες.
Αξίζει πολύ να πάτε...
Μου έκανε εντύπωση που δεν είδα τον Amstrad (464, 6128..). Έπρεπε να μπει μετά από Spectrum, Commodore και πριν τον Amiga.
Να ανεβάσω μια φωτο που δεν έχει ανέβει. Αυτά τα μηχανάκια είναι πραγματικά για μουσείο!
Προβολή συνημμένου 27422
Omenforever είπε:Η καλύτερη, και συγκινητικότερη, φωτογραφία που τράβηξα στην έκθεση (αν και κακοτραβηγμένη). Απλά δείτε την πώρωση του μικρού τυπά στο Outrun:
![]()
Να 'σαι καλά παίδαρε, με ταξίδεψες πίσω...