Αν θες ιστορία + FMV Τότε Wing Commander IV. Αν θες ανοικτό κόσμο και elite gameplay τότε Privateer. (Για τα Ultima δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη ... ακόμα ).Σκεφτόμουν σαν πιό πιθανά το Wing Commander 4 και το Ultima VII που θεωρούνται από πολλούς τα καλύτερα των σειρών, αλλά σκεφτόμουν αρκετά και το Ultima Underworld ή το Privateer. Καμμιά βοήθεια να διαλέξω;
Πολύ καλές επιλογές.Επειδή ξέρω ότι δεν κοιμηθήκατε (...λέμε τώρα) περιμένοντας την απόφαση μου, τελικά ακολούθησα το αρχικό σχέδιο και πήρα Wing Commander IV και Ultima VII. Πάντως τα Privateer και Ultima Underworld μπαίνουν στο wishlist και ελπίζω να περισσεύει κανά πεντάευρo ακόμα στην επόμενη προσφορά τους.
Συμφωνώ. Αλλά έχει Starforce κλείδωμα, ενώ η έκδοση του GoG είναι ανοικτή. off topic mode on //(Το ξέρω γιατί και αυτή την έκδοση την έχω αγοράσει . Πλάκα - πλάκα στα budget-bins των Media Markt μπορείς να βρεις διαμαντάκια. Είχα βρει το Star Wolves 3 πάλι στα 5 ευρώ. ) // off topic mode offTo "Space Rangers 2 Reboot" μπορεί να το βρει κανείς και στα budget-bins των Media Markt με μόνον 5 Ευρώ.
Μπα παιζεις παιχνιδια και στο PC Billy??metalcandyman είπε:Φοβερη προσφορα λεωνα τα χτυπησω ολα εκτος απο το splinter cell.Thanks μαριανα.
Οχι φιλαρακι μου αν μπορουσα θα το πετουσα το πληκτρολογιο εχω αλεργια στα πληκτρολογια.Με gamepad θα τα παιξω.Ajax87 είπε:Μπα παιζεις παιχνιδια και στο PC Billy??