Βρε Νέμο μου, δεν έχω κάτι ενάντια στο Steam & όντως, έριξα μια ματιά - η τιμή του είναι τουλάχιστον κατά 1/3 φθηνότερη (αν πρόσεξα σωστά) - τέλος πάντων, είναι σίγουρα φθηνότερη....
Η μόνη μου ένσταση είναι ότι μπορώ να κατεβάσω το παιχνίδι, μονάχα σ' έναν υπολογιστή μου. Π.χ. εγώ έχω 3 υπολογιστές στο σπίτι - ανάλογα με τη διάθεση (και τον ελεύθερο χώρο!!!) παίζω σε ένα από τα 3. Φαντάσου να κατεβάσω ένα παιχνίδι στον έναν υπολογιστή μου και να μη μπορώ να το κατεβάσω στους άλλους 2 για να παίξω... Το γιατί δεν το παίζω στάνταρ σε ένα από τα 3: χμ! φαντάσου να έχω ένα πισι που κάνει μια εργασία πολύ απαιτητική σε πόρους και πολύωρη - και σ' αυτό να έχω το παιχνίδι, επειδή έτυχε! Λέω: "έλα μωρέ! θα το κατεβάσω σε ένα από τα άλλα μηχανάκια μου" κι ανακαλύπτω ότι δε μπορώ!...... Η απόλυτη φρίκη για παιχνίδι που έχω πληρώσει!
Σε περίπτωση που κάνω λάθος ή κάτι δεν έχω καταλάβει σωστά, διορθώστε με, σας παρακαλώ!.... Μπορεί να ίσχυε παλιά κάτι τέτοιο και τώρα πλέον να μην ισχύει! Εμένα μ' ενδιαφέρει να μπορώ να βρω κάτι και σε χαμηλές τιμές και να μην έχω τα παραπάνω restrictions....
Και γιατί έχω την εντύπωση ότι έχει ξανασυζητηθεί αυτό? Και πάλι την ίδια ένσταση είχα! :xm: