Νομίζω πως γίνεται με κάποια πατέντα...Φυσικά το πληκτρολόγιο+ποντίκι είναι αξεπέραστα αλλά η προσαρμογή του χειρισμού του Halo στο gamepad είναι απλά άψογη!Dr Malcolm Betruger είπε:Ρε παιδιά, ξέρετε αν γίνεται να προσαρτήσεις πληκτρολόγιο και ποντίκι στο Xbo60??? Σκέφτομαι να πάρω XBOX-360 τα Χριστούγεννα (λόγω του -3 κυρίως) αλλά δεν μπορώ να παίξω 1st person χωρίς πληκτρ. + ποντίκι. Έχω συνιθίσει πολύ από το πισι με το κοντρόλ είναι άστα να πάνε...
XAXAXAXAXAXAkeeper7k είπε:Άντε να δώ πότε θα καταφέρω κι εγώ να τσιμπήσω την Legendary....
Περιμένουμε φωτογραφία σου με την κάσκα φορεμένη :tease:
http://www.metacritic.com/games/platforms/xbox360/halo3
Γιατι διαβαζει ο "Βασιλακης" Greek Retro.Wally είπε:Απο 26 θα μιλαμε πιο ελευθερα για το συγκεκριμενο
Ναι οντως μετα το δυτερο dvd αλλαζει 180 μοιρες το παιχνιδι(μυριζει λιγο square enix?????? ε? )Wally είπε:Στo BD το πανηγυρι αρχιζει στο δευτερο DVD.Τεχνικα ειναι εξαιρετικο,τεραστιο σε μεγεθος και πολυ προσεγμενο
Για τη συγκριση με το Bioshock(την μικρη διαφορα που αναφερεις)...να σου πω οτι σε κανα 2ωρο ακομα στο campaign θα αναθεωρησεις
To έχει κάνει ήδη η Nimbimbo με το Metroid και ο λαός γούσταρε τρελά.AARDVARK είπε:SPOILER
Το μεγαλο μυστικο ειναι οτι στο τελος του παιχνιδιου ο Masterchief βγαζει την στολη του και αποκαλυπτεται ο "εσωτερικος του κοσμος" με κοκκινα εσωρουχα ,ασορτι ζαρτιερες και γοβες στιλετο.
Φωτο ακολουθει σε λιγο.
Masterchief σου λεει μετα. :tsktsk: