DarkSynbios
RetroMasteR
- Αντιδράσεις
- 211
Ηδη καποιοι αναφερουν 4 ωρες gameplay στο normal mode...
Polygon : 11 hours on Heroic, Destructoid : 7-8 hours on Normal.
Το ηξερα οτι καποιος απο δω μεσα εβγαινε με την Corrine Yu - ευγε StormyHerco ένα τέταρτο είναι το campaign τελικά. Έχω ενημέρωση από μέσα, trust me...
Ε, τώρα νομίζω ότι δεν χρειαζόταν να αναφέρεις world records από άτομα που ξέρουν το παιχνίδι απ'εξω και ανακατωτά. Δηλαδή έτσι μετράμε την διάρκεια των παιχνιδιών? Γιατί εγώ νόμιζα ότι απλά βγάζουμε έναν μέσο όρο για κάποιο άτομο που δεν έχει παίξει ποτέ το παιχνίδι. Ένας πρωταθλητής (σε χρόνους) του Halo σε πόση ώρα πιστεύεις ότι θα το τελειώνει?Wally είπε:Εγω παντως το Goldneye βλεπω να το τελειωνουν σε speedrun και στα 3 επιπεδα δυσκολιας αθροιζομενα σε 1 ωρα και 12 λεπτα.
Εντάξει καλή η πλάκα αλλά σε αυτό που αναφέρεις καλό είναι να μπορούμε να ξεχωρίσουμε ότι το ένα παιχνίδι απαιτεί εξερεύνηση και έχει πιο μικρές (αλλά πιο γεμάτες) πίστες σε μέγεθος (goldeneye) ενώ το Halo είναι γραμμικό και έχει μεγάλες (άδειες) εκτάσεις. Σε ένα speedrun δεν χρειάζεται να εξερευνήσεις γιατί το ξέρεις όλο το παιχνίδι απέξω και κόβεις δρόμους. Σε ένα linear παιχνίδι, όσο καλά και αν το ξέρεις, δεν μπορείς να κάνεις πολλά shortcuts ή να φτιάξεις ένα γρήγορο path, σε περιορίζουν οι εκτάσεις που πρέπει να διανύσεις και το δρομολόγιο που είναι πάνω κάτω standard.Wally είπε:Για να γινεται κουβεντα και πλακα να πω οτι το παγκοσμιο ρεκορ στο Halo2 ειναι 3.5 ωρες στο Legendary.