Halo 4

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας Wally
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
herco είπε:
Προσωπικα ως retrogamer δεν γελαω παιζοντας DOOM (20ετιας) - τωρα για την ανωτεροτητα και την ρεαλιστικοτητα εχουμε επισης μιλησει πολλες φορες σε αυτο το φορουμ ("αν θες να "παιξεις" σε μια ταινια φαντασιας, καντο, αλλα δεν τη χρειαζεσαι για να διασκεδασεις παιζοντας videogames").

Προσωπικά ως gamer ανά τους αιώνας των αιώνων, ρετρό σύγχρονης και πάσης φύσεως, δηλώνω fan του HALO. Και φυσικά το τι έχουν πει άλλοι για την ανωτερότητα των γραφικών και πάει λέγοντας, είναι απλά γνώμες άλλων που μάλλον δεν έχουν παίξει τα παιχνίδια στα οποία αναφέρονται, για μένα (αποδεδειγμένα εγωιστή) ισχύει πάνω από όλα η δικιά μου, μια και έχω λιώσει σε οτιδήποτε FPS έχει βγει μέχρι σήμερα.

Κάτι σαν τα Apple ένα πράγμα που ο καθένας λέει τα δικά του ενώ δεν έχει πιάσει καν κάποιιο μηχάνημα στα χέρια του.

Pooky μου, αν θελεις να πεις οτι δεν εχω παιξει τα παιχνιδια που κατηγορω - δεν ισχυει σε διαβεβαιω. Οσο για τα mac τα θαβω απο το 1984 και εχω εργαστει - ακομα και επαγγελματικα - σχεδον με ολα. Απο κει και υστερα βεβαιως και προκειται για προσωπικες γνωμες, κανεις δεν εχει απολυτα δικιο σε τιποτα, συμφωνω.

Αναφερόμουν γενικά ρε Ηρακλή, όχι σε σένα προσωπικά, το ξέρω ότι είχες X-box original το οποίο και πούλησες κάποια στιγμή, και γνωρίζω ότι έχεις τεράστια εμπειρία σε υπολογιστές πάσης φύσεως.

Αναφέρομαι γενικά στα σχόλια των περισσότερων που διαβάζω (όχι απαραίτητα εδώ μέσα) που είναι στη γραμμή "δεν γνωρίζω αλλά θάβω" . Όσο για τις προσωπικές γνώμες, thruth is in the eye of the beholder όπως πάντα. Κάθε ένας έχει δίκιο για τον εαυτό του, δεν προσπαθώ να επιβάλλω τίποτε και σε κανέναν! :)

Μα αφού είχες! :P Και μάλιστα θυμάμαι ότι μου έλεγες διάφορα περί "καλύτερης κονσόλας ever" !!!!! :diablotin:

Το ονειρο μου για την αντιπροεδρια του FSF μολις τελειωσε... :P

Παντως μιας και το thread ειναι αφιερωμενο στο HALO4 και το εχω ψιλοδιαλυσει - λιγο πριν το ισοβιο ban απο τον Wally - να επαναφερω τα πραγματα στον ισιο δρομο.

Μερικα φρεσκα νεα

[video=youtube;-Zs-S4GC8w0]

Fisrt day DLC = μισοτελειωμένο παιχνίδι που το αγοράζεις ολοκληρωμένο κομμάτι κομμάτι αλλά πολύ πιο ακριβά. Το κόλπο της 7ης γενιάς. Και εις χειρότερα.

Μισοτελειωμενο? Επειδη προσφερει νεες πιστες για multiplayer??

Δεν ειδα την ιδια φρικη με το New Super Mario Bros. 2 που το day1 dlc αφορουσε single player :)

Kατσε τελειωσε κανα Halo σε σοβαρη δυσκολια και νομιζω θα αμβλυνθει ο αρνητισμος σου. Στο λεω διοτι το εχω δει πολλακις στη πραξη σε γνωστους και φιλους ;)

Θα μπορούσε να με κρατήσει ως challenge αλλά θα το βαρεθώ πάλι αργά ή γρήγορα. Πάντως δεν τα είχα παίξει στο easy. Οσο για τον αρνητισμό, προσπάθησα πολύ να μου αρέσει. Παρόλο που το 1 δεν μου άρεσε καθόλου έδωσα ευκαιρία και στο 2 αλλά και στο 3 όταν πήρα το 360. Και παρόλο που δεν μου άρεσε κανένα έδωσα ευκαιρία και στο reach. Και το Halo4 θα το παίξω και αυτό. Αρνητικός θα είμουν αν δεν δεχόμουν να τα παίξω, όπως είμαι αρνητικός με το RE6.

Το σχόλιό μου περί DLC περιλαμβάνει τους πάντες που χρησιμοποιούν αυτήν την φτηνιάρικη τεχνική, όχι μόνο την Microsoft. Και ακόμα περισσότερο την Nintendo, δεν το περίμενα να πέσουν τόσο χαμηλά όσο έπεσαν με τα πρώτα τους DLC.

Και για οσους δεν ξερουν τι ειναι το Spartan Ops και για να παντησω και στον Imgema για τα DLC...

343 Industries has confirmed that it will not be a paid DLC and be included free in the game. Seasons will be made up of Chapters containing five missions. Chapters will be released in weekly, free DLC's. Custom Loadouts are available for each Spartan Ops mission, in Spartan Ops you take control of squads such a Majestic Squad, and perform objectives like killing enemies or activating consoles. When it is finished, you are extracted by Pelican. You then gain your Rewards and move on to the next mission. One unlockable is the Battle Rifle. Once you finish a Chapter, wait until 343 puts up a new one. Eventually Season One will end and Season Two will be released. It is unknown if you must pay for the seasons after Season One.Spartan Ops is said to take place six months following the events of the Halo 4 Campaign. It is believed you will be able to customize your Spartan in Spartan Ops.

Δωρεάν DLC, τώρα μάλιστα, τώρα μιλάς σωστά, έτσι ναι, παίρνω πίσω το σχόλιό μου για το DLC του παιχνιδιού.

Χε χε αν μη τι άλλο ο Πάνος ξέρει πως να δημιουργεί.... fanboIs!!!! :P

Κύριοι day 1 για μένα στις 6 του μηνός τα λέμε!

Μιλαμε για πολυ ωραια πραγματα.

Now that I've gotten that out of the way, let me talk a little more concretely about the game. The very first thing you will notice are the graphics.The opening CG will blow your mind. You will sit there, confused as to why they decided to incorporate live action scenes in to the game until you finally realize youʼre looking at CG. It is phenomenal. This game itself is gorgeous in EVERY way, and it will consistently wow you. There is nothing else to be said about graphics. They ar

e the cream of the crop and seeing Halo in all its glory is incredibly satisfying. There is not a single part of the game where I thought the game was lacking technically. The game is polished to perfection. Not a single instance of slowdown. The

only time you'll ever hit a hitch is the classic "Loading ...Done", but that lasts only for a split second, and when transitioning to the next part of the level, so it's never in the middle of combat. No issues such as the Reach frame rate drops, no consistently low frame rate from CEA. Just buttery smooth.
http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?p=43775842

Day 1 rental για μένα. Είμαι πολύ περίεργος να δω τι κατάφεραν οι Metroid Prime developers να κάνουν στο 360 hardware στον τομέα των γραφικών (γιατί το Halo3 ήταν μέτριο και σε αυτόν τον τομέα). Μέχρι και στο Wii εντυπωσίασαν με το MP3, για να δούμε. Έχει κανείς ιδέα αν τρέχει στα 60fps? Γιατί τα προηγούμενα Halo έτρεχαν στα 30 ενώ όλα τα Metroid στα 60.

Από gameplay δεν περιμένω πολλά αλλά αν τρέχει στα 60fps και έχει και το level/geometry detail που είδαμε στα Prime (με την ανάλογη βελτίωση λόγω ισχυρότερου hardware) τότε θα το ευχαριστηθώ κι εγώ ακόμα.

H Retro ευτυχως ή δυστυχως ειναι ενα μικρο κομματι της ομαδας. Στο τεχνικο τομεα κουμαντο εκανε η Corrine Yu της MS.

Ειναι στα 30 fps κολλημενo και το level/geometry ειναι αιωνες μποστα απο οποιοδηποτε Prime (θα το διαπιστωσεις ;) ).

To λινκ που δινει ο Aardy περιεχει αρκετες πληροφοριες οσο αφορα το παιχνιδι και ειναι το παρουσιαζει ως επος.

Αυριο το πρωι πεφτει το NDA και ξεκινανε να δημοσιοποιουνται τα reviews. Για να δουμε...

Χαχαχαχα! Ψαρωσα και με τον τιτλο του link διοτι νομισα οτι πιαστηκα αδιαβαστος περι των gaming sites :P

Γιατι τετοιο θαψιμο στα reviews ομως..

Πίσω
Μπλουζα