Halo 4

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας Wally
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
DarkSynbios είπε:
Γι'αυτα αρχιζω να πιστευω οτι τα κανουνε επιτηδες.
Αν εννοείς οτι τα κάνουνε επίτηδες για να μπανάρουν τους "ταλιμπάν" που έχουν και το θράσος να μπαίνουν και στο xbox live, πολύ καλά κάνουν....

Τώρα πήρα χαμπάρι τη "διαρροή". :xm:

Τα HALO παντα leak-αρουν νωρις.

Θυμαμαι τον κοσμο να παιζει προωρα HALO2 με ενα λεξικο στο χερι (Γαλλικη εκδοση :) ) ή ψαχνωντας εφημερο ταιρι στη Γαλλικη Φιλολογια χαχαχαχαχα

Μπραβο η Microsoft! Εβαλε το χερι στη τσεπη και θα το βγαλει σε 2 DVD; :P

Αντε να κυκλοφορησει και αυτο το ΠΙΟ ΥΠΕΡΕΚΤΙΜΗΜΕΝΟ παιχνιδι ολων των εποχων να ησυχασουμε.

HgeVm.jpg

Μόνο; Απιστευταμπλ απίθανο! Δεν βλέπω την ώρα!

Καήαμε. 26 του μηνός Forza Horizons, 6 του επόμενου HALO 4. Κύριοι για να σας βλέπω να ενισχύετε ανεμιστήρες στα μασίνια σας!

pooky(1) είπε:
Μόνο; Απιστευταμπλ απίθανο! Δεν βλέπω την ώρα!
Καήαμε. 26 του μηνός Forza Horizons, 6 του επόμενου HALO 4. Κύριοι για να σας βλέπω να ενισχύετε ανεμιστήρες στα μασίνια σας!
Ναι,υπαρχει περιπτωση να μην μπορεις να κανεις καλο χρονο η να πας στην δευτερη πιστα λογω οτι η κονσολα θα παθαινει 10 RROD :P Καντε τα υδροψυκτα οσο προλαβαινετε!! :P

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Στο μυαλό μου είσαι; Ήδη στήνω υδρόψηξη στο modded 360 μου! Ελπίζω να μη πιάσει το κύκλωμα..... ακράτεια και μου τα κάνει του αποχωρητηρίου μέσα στο κουτί.

Αλλά και πάλι, έχω spare κονσόλες για συνέχεια! :P

Παντως το εχει βρει καλα το κολπακι η micro$oft γιατι πως γεινεται παντα σαυτην και παντα στα Halo και Gears of war να γεινονται leaked.Για μενα ολα ειναι φτιαχτα και ολα αυτα οτι θα ψαξουμε να βρουμε αυτους που ευθυνονται γιαυτο ειναι μεγαλος παπας και να χαμε να λεγαμε.

Ωσο για το παιχνιδι πραγματι ειναι 2 DVD το πρωτο εχει το campaign και το δευτερο εχει τα Multiplayer installation,forge,spartan ops και theater mode.Mεχρι και γω που το απεχθανομαι ειδα πως ειναι σε εναν φιλο μου που λογικα σημερα θα το εχει τερματισει.Εκτος απο τα καλα γραφικα παντως(δεν ειναι και για να τρελαθη καποιος παντως)το παιχνιδι μια απο τα ιδια με φανηκε σαν ολα τα fps και γενικα πολυ απλοικο και ευκολο ετσι οπως το επαιζε ο φιλος μου.Και φυσικα για να μην ξεχνιομαστε δεν προκυται να σταματησω να το θεωρω το πιο ΥΠΕΡΕΚΤΙΜΗΜΕΝΟ παιχνιδι ολων των εποχων.

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
344829.png

Teaser απο το trailer που θα ανεβει απο ωρα σε ωρα!

Μολις ανεβηκε το τρειλερ (μουδιασε το δακτυλο μου να παταω F5)

ΤΑΚΕ ΜΥ ΜΟΝΕΥ!!!!

Ντουμ ντουμ ντουμ παραραρα ντουμ

Αυτο που εχω καταλαβει μετα απο τοσα Halia - και ειδικα τωρα με το 4 - ειναι οτι αυτοι οι ανθρωποι ειχαν εξαρχης το μερακι να φτιαξουν μια Χολυγουντιανη ταινια τυπου Alien + Star Wars + Space Troopers - και μας πρηζουν τοσα χρονια με ενα παιχνιδι που απευθυνεται κυρια σε ανθρωπους που εχουν επισης το μερακι να "παιξουν" σε μια τετοια ταινια....

Το κλιπ που εβαλε ακριβως απο πανω ο Aardy ειναι λεει gameplay launch treiler - οκ - περαν μιας στιγμιαιας εμφανισης 1/2 δευτερολεπτου action το υπολοιπο ειναι ενα ingame (και preproduction) cinematic.... οπως ειναι και το μισο παιχνιδι δηλαδη.

Υπαρχουν πολυ καλυτερα FPS εκει εξω - πραγματικα παιχνιδια - και οχι ενα συνοθυλευμα fps stages με ενα κρανακι με χρυσοχρωμη ζελατινα και μια δακρυβρεχτη ιστορια για τον λοχια/ηρωα (με παντοφλες) που χαθηκε για το καλο της ανθρωποτητας (σεναριο που εχουμε φαει με το κουταλι). Απλα ειναι η συνεχεια της περιπτωσης της ιδιας της κονσολας που με το ζορι - και με το αχανες πορτοφολι της εταιρειας παραγωγης - δημιουργει τεχνητα ενα status στην αγορα.

H all-star-team της 343 delivered. To HALO παραμενει στο θρονο!

RGA_conanbarbarian460.jpg

H τελικη μαχη μολις ξεκινησε! Τι ωραιος τροπος να ξεκινησει η μερα!

Θα το ξαναδω καμια δεκαρια φορες και θα ποσταρω εντυπωσεις.

herco είπε:
Αυτο που εχω καταλαβει μετα απο τοσα Halia - και ειδικα τωρα με το 4 - ειναι οτι αυτοι οι ανθρωποι ειχαν εξαρχης το μερακι να φτιαξουν μια Χολυγουντιανη ταινια τυπου Alien + Star Wars + Space Troopers - και μας πρηζουν τοσα χρονια με ενα παιχνιδι που απευθυνεται κυρια σε ανθρωπους που εχουν επισης το μερακι να "παιξουν" σε μια τετοια ταινια....
Το κλιπ που εβαλε ακριβως απο πανω ο Aardy ειναι λεει gameplay launch treiler - οκ - περαν μιας στιγμιαιας εμφανισης 1/2 δευτερολεπτου action το υπολοιπο ειναι ενα ingame (και preproduction) cinematic.... οπως ειναι και το μισο παιχνιδι δηλαδη.

Υπαρχουν πολυ καλυτερα FPS εκει εξω - πραγματικα παιχνιδια - και οχι ενα συνοθυλευμα fps stages με ενα κρανακι με χρυσοχρωμη ζελατινα και μια δακρυβρεχτη ιστορια για τον λοχια/ηρωα (με παντοφλες) που χαθηκε για το καλο της ανθρωποτητας (σεναριο που εχουμε φαει με το κουταλι). Απλα ειναι η συνεχεια της περιπτωσης της ιδιας της κονσολας που με το ζορι - και με το αχανες πορτοφολι της εταιρειας παραγωγης - δημιουργει τεχνητα ενα status στην αγορα.
RESPECT,ΑΠΛΑ RESPECT.

343 delivered - check

the king is back - check

άδεια από την δουλειά 6 Νοεμβρίου - check

Πίσω
Μπλουζα