Δεν υπαρχουν μεγαλα παιδια!!telios_s είπε:Ευχαριστώ παιδιά,καταρχάς δεν είχα ποτέ κατάστημα και όλη η συλλογή μου έχει γίνει με υπομονή και χρηματικές θυσίες.Νομίζω δεν υπάρχει λόγος να τα ανοίξω, γιατί και η αξία τους θα χαθεί αλλά και είμαι μεγάλο παιδί για να παίξω μαζί τους.Πάντως έχω και ανοιχτές φιγούρες να στολίζουν τη βιβλιοθήκη όπως τον lion o που τον έχω και ανοιχτό και κλειστό.Κυρίως η συλλογή μου είναι retro video games.Όσο για την ασφάλεια...χεχε
ριξε φωτο παραυταtelios_s είπε:Δεν εχεις και αδικο φιλε joe..(ασχετο αλλα αν εισαι πορομενος με τον Χαρλοκ,να σε ενημερωσω οτι εχω ενα handheld game της bandai με αυτο το θεμα)
Λογικα μπορω να στα ασφαλισω , βεβαια θα ειναι ασφαλεια η οποια θα σου παρεχει χρηματικη αποζημιωση και οχι αποζημιωση σε ειδος ( Αντικατασταση δηλαδη) οποτε δεν ξερω αν θα σου ειναι και τοσο χρησιμηJedah είπε:Πολύ πράμα! Μπράβο! Έχω δεί ότι κάνεις πολλές συλλογές σε πολλά θέματα και ήθελα να σε ρωτήσω αν έχεις σκεφτεί την ασφάλιση όλων αυτών, γιατί είναι πραγματικά πολλά και καλά πράγματα. Να δέχονται άραγε οι ασφαλιστικές τέτοια συμβόλαια;
Mojo είπε:Λογικα μπορω να στα ασφαλισω , βεβαια θα ειναι ασφαλεια η οποια θα σου παρεχει χρηματικη αποζημιωση και οχι αποζημιωση σε ειδος ( Αντικατασταση δηλαδη) οποτε δεν ξερω αν θα σου ειναι και τοσο χρησιμη
Εκτος βεβαια αν μιλαμε για ΠΟΣΟΤΗΤΑ οποτε θα εχει ενα νοημα και η χρηματικη αποζημιωση..χεχε
Αν σου πω τώρα ότι δεν ήταν μόνο για αγοράκια θα με πιστέψεις????Zippo είπε:Το καλύτερο παιχνίδι για αγοράκια. Θυμάμαι πως κόστιζαν 700 δραχμές ο καθένας, οπότε ήταν αρκετα φτηνοί και μπορούσαμε να τους αγοράζουμε πιο συχνα. Είχα και εγώ πολλούς. Αγαπημένος Joe: o Rock and Roll!
MarVell εισαι εσυ?Rio Blast είπε:Εμένα ο αγαπημένος μου απ' τους Joes ήταν ο Lifeline και απ' τους Cobra o Cobra Viper
Είχα θυμάμαι δεκάδες φιγούρες και οχήματα την δεκαετία του '80 και αρχές της δεκαετίας του '90, μεγάλη πόρωση
Αφού είδα την ταινία που βγήκε πέρυσι μου ξαναγεννήθηκε το ενδιαφέρον για τους Joes και πήρα πολλές φιγούρες από την σειρά 25th Anniversary (επιτέλους μετά από 20 χρόνια είχα στα χέρια μου τον Bazooka και τους Tomax και Xamot!!) καθώς και κάποια ορίτζιναλ που ήθελα αλλά δεν είχα μικρός (π.χ. Sgt. Slaughter και Triple T τανκ ).