Sindy Hasbro -Tanya Ceppiratti/Giochi preziosi
Εδω χρειαζομαι βοηθεια απο την δοκτωρ MytinyWorld μας!!!
Eπειδη οπου παω δεν μπορω να μην φερω την κουβεντα στα κουκλολογικα, ετσι και εκανα σε ενα σπιτι οπου ημουν καλεσμενη.
Χωρις ντροπη λοιπον, :xm: αφου ο κοσμος το χει τουμπανο και εγω κρυφο καμαρι,
αρχισα να διηγουμαι στις ιταλιδες μας εδω, την μυστηριωδη ιστορια της ΣιντοΤανυας και την διπλη/τριπλη ζωη της ως Sindy Hasbro στην Ελλαδα και ως Tanya Ceppiratti και Tanya Giochi preziosi.
Η κοπελα που εκανε το παρτυ μασκε, θαυμασε τις κουκλολογικες μου ευαισθησιες, ή λυπηθηκε το κουκλολογικο μου ντελιριο, και αποφασισε να μου χαρισει δυο παιδικες της Σιντοτανυες, οι οποιες αν καταλαβα καλα φορανε τα οριτζιναλ ρουχα τους(?????).
Χωθηκε η καημενη η ιταλιδουλα στα βαθη της αποθηκης και τις βρηκε να μου τις χαρισει
! Περιττο να πω οτι πρωτη φορα βλεπω μια Σιντοτανυα με ρουχα, και μαλιστα απο σπιτι...
Το προσωπο τους εχει πολυ πιο απαλο βαψιμο απο αυτο των σιντιτανυων της MytinyWorld μας, τα ματια τους ειναι πολυ λιγοτερο τονισμενα, και λιγο η ποιοτητα σαν να αλλαζει, λιγο τα χρωματα να αχνιζουν...
Ολη τους η γοητεια ειναι στα μαλλια τα οποια δειχνουν οτι η κουκλα ειναι απο σπιτι και οτι δεν εχει αλλοκοτο παρελθον στα παζαρακια του κοσμου.
Αυτη εδω στο κεφαλι γραφει Ceppiratti, αλλα στο σωμα Ceppiratti και Giochi preziosi. Το σωμα της ειναι πολυ διαφορετικο απο αυτες που εβρισκα εγω, και τα χερια της ειναι πιο καλοφτιαγμενα.
Την παρουσιαζει μια μπαρμπι Ραπουνζελ, χαρισμενη απο μια γλυκεια νεραιδα, συνονοματη της, με μαγικα ξανθα μαλλια και γαληνιο βλεμμα που κλεβει την παρασταση :flower:
!!!
Αυτη εδω εχει κατι μαλλια σουπερ!!! Δεν ξερω αν η πλεξουδα ηταν απο την αρχη, δεν ξερω αν φορανε τα δικα τους ρουχα, (τα παπουτσια τους τα εβαλα εγω), δεν ξερω πως ηταν, τι κουτι ειχανε!!!! Τιποτα δεν ξερω!!!!
Τις κρατησα γιατι ειναι δωρο, και οχι δεν κανω συλλογη απο Σιντοτανυες!!!
Αυτα ειναι τα λημερια της MytinyWorld μας που ελπιζω να με διαφωτισει για αυτα τα ιταλοκοριτσα γεννημα θρεμμα!