[Hasbro] Sindy

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας mytinyworld
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Ναι, ναι Αναστασία μου! Και περιμένω τον άντρα του σπιτιού πως και πως να τον στείλω και μια βόλτα στο πατάρι να κατεβάσει τα κουτιά και να ανασυντάξω τις δυνάμεις μου! Sindy by Hasbro, the return! Είμαι σίγουρη ότι το έχω δει αυτό το hasbro hellas! :o :O

Λες να έχω κι εγώ θησαυρό και να μην το ξέρω? 8)Θ'αρχίσω κι εγώ να τον μοσχοπουλάω στους άγγλους μπας και αξιωθώ να αγοράσω κανα αυτοκίνητο πριν μείνει το σαραβαλάκι μου! :P :darkglasses:

Sindy by Hasbro

Πολυαγαπημένη μου mytinyworld αυτή η Sindy είναι. Έχεις προσφέρει πολλά και εσύ και μοναδικά που χωρίς εσένα δεν θα ξέραμε για την αγαπημένη μας κουκλίτσα τη Sindy.

Λατρεμένη Αναστασία εγώ πιστεύω ότι οι bibi-bo πρέπει μόνο να χαρίζονται και έχω χαρίσει τέσσερις. Όσο για τις άλλες κούκλες ευχαριστώ που μου τις γνωρίζετε. Με κάνετε και τις αγαπάω.... ;)

Καλημέρα κορίτσια! Κάτι διάβασα για ένα σουηδικό κατάστημα... Εκεί μπορεί κανείς να βρει συλλεκτικές κούκλες; Αν ναι, μπορείτε με ενα πμ να με ενημερώσετε; Δυστυχώς ή ευτυχώς, πάντα φύλαγα μικροαντικείμενα μήπως μου χρειαστούν, ή επειδή είχα δεθεί μαζί τους. Θα είχα γεμίζει με συλλογές κάθε λογής παιχνιδιού ή αντικειμένου, αλλά η μητέρα μου, μου τα "ανακύκλωνε", ή τα έδινε σε άλλα παιδάκια... Οπότε... σήμερα έχω φυλλάξει μόνο όσα είχα κρύψει αρκετά καλά!

Vassoftr μου το ...σουηδικό κατάστημα ηταν για τον τροπο παρουσιασης/αποθηκευσης των κουκλων σου, οχι για τις ιδιες οι κουκλες! :D ;)

Rapunjel μου οι κουκλες που εχεις χαρισει αξιζουν πιο πολυ και απο το χρυσαφι! :) :flower:

MytinyWorld μου ετσι και μας βαλεις φωτογραφια με Hasbro Hellas στο κουτι θα παθω μεγαλη πλακα!!!! :D Αχ ο ερμος ο αντρας του σπιτιου...που να ξερε τι παταρι και ψαξιμο τον περιμενει... :P Οχι γιατι νομιζε οτι θα τον περιμενει μονο ενα ζεστο φαι στο τραπεζι και μια σπιτικη θαλπωρη! Αμ δε!!! Εκειιιιιι στο παταρι με τις Σιντυ!!!! :D :D

Sindy by Hasbro

Λατρεμένη Αναστασία μακάρι να βρω κι άλλες να χαρίσω ακόμα πιο πολλές! Το ότι κάνω ευτυχισμένους τους ανθρώπους μου δίνει πολύ χαρά! :D

:D Καλησπέρα! Μόλις επέστρεψα από ένα μαγαζί θησαυρό για τους ρετροσυλλέκτες παιχνιδιών. !επαθα πλάκα. Ο άνθρωπος κλείνει από μέρα σε μέρα και όλα αυτά τα διαμάντια θα τα "σκοτώσει" σε παλιατζή. Όποιος ενδιαφέρεται, με πμ μπορω να δωσω διευθυνση.

Βρήκα Σίντυ αρκετές, λαχανούληδες ευχούληδες, παζλ, βιντεοπαιχνιδια, αντικες...παιδιά το παιδικό μου δωμάτιο ήταν εκεί!! Δεκαετία 80 και 90. Θα ανεβάσω φωτό από τα νέα μου αποκτήματα!

Ο άνθρωπος ήταν πάρα πολύ καλός, και του υποσχέθηκα ότι θα φέρω καλό κόσμο, που εκτιμάει και αγαπάει αυτά τα παιχνίδια, παρά να τα φάνε σκόνη σε ενα παλιατζή...

Μπράβο vassoftr να χαίρεσαι τα καινούρια σου αποκτήματα που σου ξύπνησαν τόσες αναμνήσεις! :) Περιμένουμε να δούμε εδώ τις σίντυ χάσμπρο που πήρες! ;)

Μία Sindy πήρα... την πιο όμορφη!

Sindy by Hasbro

vassoftr να τη χαίρεσαι είναι πανέμορφη!!!

Ειναι σαν εκεινη της Mytinyworld!!! :) :) Ειναι πολυ πολυ ομορφη! Να την χαιρεσαι vassoftr! Σαν λουλουδι ειναι! Τριανταφυλλο!

Sindy rainbow, 1991

Vassoftr να την χαίρεσαι την κουκλίτσα σου! Εκανες την καλύτερη επιλογή (η αμέσως επόμενη είναι η νύφη της δεύτερης γενιάς ;) ). Στον κατάλογο που ανέφερα παραπάνω μάλιστα, οι άγγλοι την αξιολογούν ως "rare", σπάνια! Προσωπικά έχω υπόψη μου 3 να κάθονται στα ράφια διαφόρων παιχνιδάδικων συν τη μία αυτή που έχω πάρει εδώ και κάτι μήνες (που δυστυχώς την αγόρασα 50?, ενώ εσύ βλέπω την πήρες κάτι πιο λίγο από 40?...)! Πράγματι για τους άγγλους είναι δύσκολο να τη βρουν, στο αγγλικό φόρουμ όλοι έχουν ενθουσιαστεί με την κούκλα αυτή και με "ζηλεύουν" που την έχω, που να'ξεραν ότι στην Ελλαδίτσα μας ευδοκιμούν όλα τα σπάνια! :D

Σήμερα θα ήθελα να σας παρουσιάσω μια νεοαποκτηθείσα (εχμ, είπατε τίποτα κορίτσια? #) ) sindy δεύτερης γενιάς, που αν και την έχω λίγο καιρό στα χέρια μου, έχει καταλάβει μία από τις 5 πρώτες θέσεις (χασμπρο-σιντο-θέσεις, έτσι? όχι στη γενική κατάταξη!) της καρδιάς μου! Είναι η sindy rainbow από το 1991!

picture.php

picture.php

Sindy by Hasbro

Δικαιωματικά πήρε μια από τις πρώτες θέσεις στην καρδιά σου πολυαγαπημένη μου mytinyworld! Είναι υπέροχη!!!Τα μαλλιά της είναι μοναδικά!!!! Να τη χαίρεσαι!!!! :D

Καλα μιλαμε ειναι τρελα!!!!! :D :D:DΕχμ.....Mytinyworld δεν ειχες πει οτι μολις φτασεις τις 200 κουκλες θα σταματησεις; ;) Οποτε εεεεεεεχεις καιρο ακομα!!!!! :D

Συγνωμη αλλα τετοια κουκλα με τετοια μοναδικα μαλλια, και ταμα να ειχες κανει δεν επιανε!!!!!

Ειναι τελεια και πολυ καλα εκανες!!!! Με γεια σου!!! :) :) :)

Σας ευχαριστώ κορίτσια μου! :flower:

Που να κρατηθώ πράγματι με τέτοια μαλλιά που έχει το κορίτσι αυτό? Αν είχα κάνει τάμα Αναστασία μου, θα ήμουν τώρα μια αμαρτωλή! #)

Υ.Γ. Θα επανέλθω με την πρώτη ευκαιρία, με πολλές πληροφορίες για την ιστορία της κούκλας μας! ;)

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Sindy by Hasbro

Περιμένουμε με ανυπομονησία!!! ;)

Sindy Hasbro -Tanya Ceppiratti/Giochi preziosi

Εδω χρειαζομαι βοηθεια απο την δοκτωρ MytinyWorld μας!!! :)

Eπειδη οπου παω δεν μπορω να μην φερω την κουβεντα στα κουκλολογικα, ετσι και εκανα σε ενα σπιτι οπου ημουν καλεσμενη. :o

Χωρις ντροπη λοιπον, :xm: αφου ο κοσμος το χει τουμπανο και εγω κρυφο καμαρι, :D αρχισα να διηγουμαι στις ιταλιδες μας εδω, την μυστηριωδη ιστορια της ΣιντοΤανυας και την διπλη/τριπλη ζωη της ως Sindy Hasbro στην Ελλαδα και ως Tanya Ceppiratti και Tanya Giochi preziosi.

Η κοπελα που εκανε το παρτυ μασκε, θαυμασε τις κουκλολογικες μου ευαισθησιες, ή λυπηθηκε το κουκλολογικο μου ντελιριο, και αποφασισε να μου χαρισει δυο παιδικες της Σιντοτανυες, οι οποιες αν καταλαβα καλα φορανε τα οριτζιναλ ρουχα τους(?????). :o :O:O

Χωθηκε η καημενη η ιταλιδουλα στα βαθη της αποθηκης και τις βρηκε να μου τις χαρισει :D ! Περιττο να πω οτι πρωτη φορα βλεπω μια Σιντοτανυα με ρουχα, και μαλιστα απο σπιτι...

Το προσωπο τους εχει πολυ πιο απαλο βαψιμο απο αυτο των σιντιτανυων της MytinyWorld μας, τα ματια τους ειναι πολυ λιγοτερο τονισμενα, και λιγο η ποιοτητα σαν να αλλαζει, λιγο τα χρωματα να αχνιζουν...

Ολη τους η γοητεια ειναι στα μαλλια τα οποια δειχνουν οτι η κουκλα ειναι απο σπιτι και οτι δεν εχει αλλοκοτο παρελθον στα παζαρακια του κοσμου.

Αυτη εδω στο κεφαλι γραφει Ceppiratti, αλλα στο σωμα Ceppiratti και Giochi preziosi. Το σωμα της ειναι πολυ διαφορετικο απο αυτες που εβρισκα εγω, και τα χερια της ειναι πιο καλοφτιαγμενα. Την παρουσιαζει μια μπαρμπι Ραπουνζελ, χαρισμενη απο μια γλυκεια νεραιδα, συνονοματη της, με μαγικα ξανθα μαλλια και γαληνιο βλεμμα που κλεβει την παρασταση :flower: !!!

picture.php

Αυτη εδω εχει κατι μαλλια σουπερ!!! Δεν ξερω αν η πλεξουδα ηταν απο την αρχη, δεν ξερω αν φορανε τα δικα τους ρουχα, (τα παπουτσια τους τα εβαλα εγω), δεν ξερω πως ηταν, τι κουτι ειχανε!!!! Τιποτα δεν ξερω!!!!

Τις κρατησα γιατι ειναι δωρο, και οχι δεν κανω συλλογη απο Σιντοτανυες!!!

Αυτα ειναι τα λημερια της MytinyWorld μας που ελπιζω να με διαφωτισει για αυτα τα ιταλοκοριτσα γεννημα θρεμμα!

picture.php

Αναστασία μου, καταρχήν μεγειές!!!! :flower: Αχ, να ανοίγω κι εγώ κουκλοκουβέντα όπου πηγαίνω επίσκεψη μπας και τρέξει καμία σε πατάρι/αποθήκη να μου δώσει το κατιτίς μου? #) #)

Λοιπόοοον... Βλέπω ότι τα χεράκια τους είναι διαφορετικά, ε? Θυμάστε τον προβληματισμό μου με τα χεράκια τους? Ομως, όλες οι σιντοτάνυες που έχω, έχουν τα ίδια χέρια και made in china στην πλάτη. Αυτό με κάνει να πιστεύω ότι είναι σίντυ. Η τελευταία που μου έστειλες Αναστασία μου, είναι πιο μαυρισμένη από τις άλλες, οι άλλες είναι πιο άσπρες. Μπορείς να συγκρίνεις τα χέρια τους?

Υ.Γ. Καλά, κουκλάρες όλες τους!!! και η rapunzel όνειρο!

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Λοιπον ετσι θα κανεις Mytinyworld μου, οπου πας και βλεπεις πολλα κοριτσια σε σπιτι θα αρχιζεις το μπουρδου μπουρδου, και που καταληγουν τα παιχνιδια σημερα σε αυτην την κοινωνια, και αχ να ειχα κι εγω καμια κουκλα ιταλικη που δεν εχω κτλ. :D Και φτιαχνω και κατι ΟΟΑΚ, μηπως να κανουμε καμια ανταλλαγη, οι ΟΟΑΚ ειναι συλλεκτικες και τις βαζεις και στο σπιτι ως ενηλικος, ενω την Σιντοτανυα την τρωει η αποθηκη. Αμα δεν την θες δωστη μου εμενα και θα σου δωσω μπαρμπι που παει συννεφο.

Που να ξερε η κοπελα οτι εγω τις εχω στησει ολες στην βιβλιοθηκη στην θεση των βιβλιων...

Και ηταν και καλη κοπελιτσα και δεν τις ειχε ξεμαλλιασει τις κουκλες! :D

Οντως αυτες που σου ειχα βρει ηταν πιο μαυρισμενες και το μακιγιαζ τους ηταν πιο εντονο. Αυτες εδω ειναι λιγο πιο ξενερωτες να το πω... εχουν μια ντελικατετσα, μια ελαφροτητα! Παντως ειναι πολυ γλυκες γιατι εκτος των αλλων μυριζουν και σπιτι!!!

Να βαλω φωτογραφια απο τα σωματα και τα χερια για κρασ τεστ θες Mytinyworld μου;

Ναι, αν βλέπεις ότι υπάρχουν εμφανείς διαφορές στα χέρια, μπορείς να τις βάλεις δίπλα δίπλα να τις δούμε λίγο? :please:

Εμένα γιατί όλες οι γνωστές/φίλες/συγγενείς έχουν πετάξει τις κούκλες τους? :( Μόνο μια ξαδέρφη μου τις κράτησε (bibi-bo & barbie) και δεν μου τις δίνει :cry: (αλλά μην είμαι αχάριστη, μου χάρισε την σάντρα μου και μια συνάδερφος μου έχει χαρίσει τη ζιζί το πόνυ :flower: )

Πίσω
Μπλουζα