Η λύση του μυστηρίου "σιντοτάνυα"!!
Αναστασία μου, ο άντρας μου με λέει "νευρόσπαστο", πιάνει αυτό να έρθεις να του ρίξεις κανα χέρι ξύλο???
Ραπουνζέλ μου, σ'ευχαριστώ πολύ! #)
Λοιπόν, σήμερα νομίζω ότι θα σας καλύψω όσον αφορά το μυστήριο της σιντοτάνυας! :flower:
Εμαθα παιδιά πιο ακριβείς πληροφορίες! Και ιδού:
Οπως είδαμε, το 1996-1997 η hasbro σταμάτησε την παραγωγή της sindy, την οποία ανέλαβε η giochi preziosi. Τους πρώτους 12-18 μήνες, πουλούσε ως σίντυ τις Τάνυα που είχε, αλλά τις "πακετάριζε" ως Sindy
. Μετά, συνέχισε με την μορφή της Sindy (προφανώς αφού ξεστοκάρανε την Τάνυα
). Ηταν το μεσοδιάστημα μέχρι να αναλάβει την παραγωγή η Vivid Imaginations, η οποία παρήγαγε τη Sindy από το 1999 μέχρι το 2003
.
Ωστόσο, σε αυτό το μεταβατικό στάδιο και ίσως και λίγο μετά, φαίνεται ότι υπήρχε το εξής παράλογο: η κούκλα sindy κυκλοφορούσε στην Αγγλία (κυρίως) με την μορφή της vivid από την vivid imaginations, σε Γαλλία, Ελλάδα, Ισπανία, Τουρκία με την μορφή της Τάνυας από την Hasbro Hellas και στην Ινδία (δεν ξέρω με ποια μορφή) από την Funskool! Αυτά όλα γίνονταν την ίδια χρονιά παράλληλα!
Μάλιστα κλείνει την αναφορά αυτή ο Αγγλος λέγοντας το θεϊκό σχόλιο: "Sometimes we wish we collected something simple, like thimbles!" δηλαδή: "μερικές φορές ευχόμαστε να συλλέγαμε κάτι απλό, όπως δαχτυλήθρες!":animlaugh:
Και η απάντηση για την Αναστασία μας: Οχι, η giochi preziosi δεν έβγαζε την Τάνυα σε κουτί Sindy στην Ιταλία, οι Τάνυες στην Ιταλία, ήταν πάντα Τάνυες! Αρα, αγαπημένη μου Αναστασία, οι δυο σπιτικές σου σιντοτάνυες, αφού είναι από ιταλικό σπιτικό, είναι μάλλον Τάνυες!!
Ελπίζω να σας κάλυψα! Υπήρξε άμεση ανταπόκριση από τους Αγγλους, χάρη στους οποίους μάθαμε όλες αυτές τις (χρήσιμες πιστεύω) πληροφορίες!
Επίσης, θέλω να σας πω πως έχουμε γίνει ρόμπα στην Αγγλία, γιατί λέει ότι από τις greek sindys (έτσι ονομάζουν τις σίντυ της hasbro hellas
) κυκλοφόρησε το 2002 μία στην Αγγλία και το κουτί άλλη κούκλα έδειχνε, άλλη κούκλα είχε μέσα (ούτε σίντυ, ούτε τάνυα, μπας και είχε καμια bibi-bo?
), άλλα αξεσουάρ, γενικά αλλα αντ'άλλων και κάπως έτσι ξεκίνησε και έληξε άδοξα η εξαγωγή μας στην Αγγλία παιδιά!8) :xm: