Καλωσηρθες και απο εμενα Vassoftr!!!! Ελα στην κουκλοπαρεα μας!
MytinyWorld μου τι μυστηριο ελυσες παιδι μου!!!!
Μιλαμε τυφλα να χει η Αγκαθα Κριστι!!!!!
Ακου ρε ιστορια που εχει η Σιντοτανυα!!!!
Καλα η κουκλα με τα ρουχα που της εβαλες, εχει και το μαλλι πλατινα και ειναι πολυ χλιδη!!!
Ειναι παιδι μου να βρεθει η ξυπολητη κουκλα (με την Mytinyworld τις κουκλες που βρισκουμε γυμνες στα παζαρακια τις λεμε ξυπολητες πριγκηπισσες, για να μην τις πουμε ξεβρακωτες!) στην σωστη κουκλομανα!!!
Μετα εγινε πριγκηπισσα επι τοπου!!!
Rapunjel μου, αλοιμονο αν τα παιχνιδια φτασουν να μπλεχτουν με τον εγωισμο και την επιδειξιομανια... Να βαλουμε και μια καμπαρντινα και να φοβιζουμε τις ηλικιωμενες κυριες στην σταση των λεωφορειων!!!
Εγω παντως μερικες φορες ντρεπομαι λιγο που εχω τοσες κουκλες. Με πιανει το ενηλικιακο μου.
Αλλα μετα σκεφτομαι οτι οι περισσοτερες απο αυτες ειναι δωρα αγαπημενων προσωπων, ή κουκλες απο παζαρακια για φιλανθρωπικους σκοπους, ή κουκλες ασημαντες, παρεξηγημενες, παλιες, αγνωστες.
Αυτες τις αγαπαω πιο πολυ γιατι εχουν μυστηριο.
Και ακομα πιο πολυ χαιρομαι οταν καποιος κατορθωνει να με κανει να αλλαξω γνωμη για εναν ασημαντο σπιρτουλη, για μια "ξενερωτη" (οπως μου φαινονταν στην αρχη) σιντοτανυα, και να τα κοιταξω με αλλα ματια, γεματα ενδιαφερον, γεματα ενθουσιασμο!
Για αυτο αγαπαω αυτο το φορουμ!