[Hasbro] Transformers

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας Metalcandyman
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
o hercules είναι απο tfc toys!!ειναι το μονο third party που μου άρεσε μαζι με τα insecticons!!!εγώ τα masterpiece τα παιρνω απο ebay εχω εναν stadar πωλητή που τα παίρνω παντα απο αυτον και μου κανει καλυτερη τιμη!!!ο year of the horse ειναι [edit] αξιζει τα λεφτα του να ξερεις!!τον εχει παρει ένασ φίλος μου και όταν τον ειδα μου άρεσε πολύ!1

konsmir02 τον jetfire απο ταινια εννοείς?

το κουτι του year of the horse εχει ελληνικα πανω αν το δεις!!πιστευω μεχρι το πασχα να τον δουμε στα ράφια!!! φυσικά και θα πάρω το wheeljack αλλα περιμένω το ultra magnus περισσοτερο!!

stathis_80 εκανα μια μικρη ερευνα για mp10 sto ebay και το πιο φθηνο που βρηκα ηταν αυτος σε περίπτωση που σε ενδιαφέρει!! http://www.ebay.com/itm/TRANSFORMERS-MASTERPIECE-MP-10-OPTIMUS-PRIME-CONVOY-COINS-TAKARA-JAPAN-VERSION-/261379104037?pt=UK_ToysGames_ActionFigures_ActionFigures_JN&hash=item3cdb689d25

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
unicron17 είπε:
stathis_80 εκανα μια μικρη ερευνα για mp10 sto ebay και το πιο φθηνο που βρηκα ηταν αυτος σε περίπτωση που σε ενδιαφέρει!! http://www.ebay.com/itm/TRANSFORMERS-MASTERPIECE-MP-10-OPTIMUS-PRIME-CONVOY-COINS-TAKARA-JAPAN-VERSION-/261379104037?pt=UK_ToysGames_ActionFigures_ActionFigures_JN&hash=item3cdb689d25
Να 'σαι καλά. Κι εγώ τον έχω σταμπάρει αυτόν, έκανα αναζήτηση προχθές....αλλά τα λεφτά είναι παρα πολλά ρε γαμώτο...προς το παρόν περιμένω να μου έρθει ο Masterpiece Smokescreen από Ιαπωνία.

Μήπως ξέρεις αν οι Seekers που έχεις (Starscream, Thundercracker κλπ) έχει διαφορά η Takara έκδοση απο της Hasbro; Αν και δε νομίζω να βγήκαν όλοι και στις δύο εταιρείες.

υπάρχουν οι παλιοι masterpiece seekers και οι καινουργοι!!οι καινουργιοι που ξεκινησαν apo ton mp 11 coronation starsceam ειναι τελειως διαφορετικοι απο τους παλιους!!δες στο google mp11 starscream και hasbro masterpiece starscream ειναι πολυ διαφορετικα!!!

ο smokescreen ειναι ιδιος με g1 θα σου αρεσει πολυ!!

konsmir02 είπε:
ναι αυτον λεω απο ελλαδα τον βρηκες?
ναι ελλαδα τον βρηκα τον ειχανε μια περιοδο παντου μουστακας jumbo!!!δεν ξερω αν μπορεσεις να τον πετυχεις πουθενα τωρα!!

unicron17 είπε:
ναι ελλαδα τον βρηκα τον ειχανε μια περιοδο παντου μουστακας jumbo!!!δεν ξερω αν μπορεσεις να τον πετυχεις πουθενα τωρα!!
τωρα αποκλειεται να το πετυχω παει...αλλα θυμαμαι οκτωβρης του 12 υπηρχαν στo jumbo της πατρας πολλες φιγουρες απο τις 2 πρωτες ταινιες leader brawl,leader 2 megatron,optimus,starscream.o devastator αλλα οταν ξεκινησα τη συλλογη μου τον δεκεμβρη ειχε μονο τα μικρα της 3 απο τα οποια πηρα 5...παιζει να ειχε κ τον jetfire βεβαια κ να μην τον θυμαμαι..

konsmir02 είπε:
τωρα αποκλειεται να το πετυχω παει...αλλα θυμαμαι οκτωβρης του 12 υπηρχαν στo jumbo της πατρας πολλες φιγουρες απο τις 2 πρωτες ταινιες leader brawl,leader 2 megatron,optimus,starscream.o devastator αλλα οταν ξεκινησα τη συλλογη μου τον δεκεμβρη ειχε μονο τα μικρα της 3 απο τα οποια πηρα 5...παιζει να ειχε κ τον jetfire βεβαια κ να μην τον θυμαμαι..
μην ανχωνεσαι θα τον βρεις σιγουρα!!επιπλεον πιστευω για τα 30χρονια θα τον βγάλουν σε επανέκδοση σιγουρα!! :)

ψαξε και λιγο ebay amazon μπας και βρεις τιποτα και εκει!!

unicron17 είπε:
μην ανχωνεσαι θα τον βρεις σιγουρα!!επιπλεον πιστευω για τα 30χρονια θα τον βγάλουν σε επανέκδοση σιγουρα!! :) ψαξε και λιγο ebay amazon μπας και βρεις τιποτα και εκει!!
μπα δεν νομιζω πρεπει να εχουν αποσυρθει πλεον ..μακαρι να τον βγαλουν σε επανεκδοση...μονο οτι κυκλοφορει σε ελλαδα απο χασμπρο αγοραζω οχι απο ebay,amazon

ειδατε τον καινουργιο optimus απο την 4 ταινια?

unicron17 είπε:
ναι...αν κ καπως περιεργο να μην εχει "παραθυρα" στο στηθος,αλλα ωραιος φαινεται....με τους ντινομποτς εχω κολλησει καλη αλλαγη...θελω να δω και τις φιγουρες στο τοι φερ που ειναι στις 16 καυτα που χω δει μεχρι τωρα δν μυ αρεσουν καθολου..

unicron17 είπε:
Ωραίο το φορτηγό αλλά στην ρομπότ μορφή, με χαλάει όλο εκείνο το φορτίο που έχει πίσω του. Οι σχεδιαστές έπρεπε να βρουν τρόπο να το συμμαζέψουν λίγο πίσω. Για μένα, την προσπερνάω την συγκεκριμένη φιγούρα.

stathis_80 είπε:
Ωραίο το φορτηγό αλλά στην ρομπότ μορφή, με χαλάει όλο εκείνο το φορτίο που έχει πίσω του. Οι σχεδιαστές έπρεπε να βρουν τρόπο να το συμμαζέψουν λίγο πίσω. Για μένα, την προσπερνάω την συγκεκριμένη φιγούρα.
απο οτι καταλαβα θα βγει αλλος leader για συλλεκτες,αυτος ειναι για παιδια,εβγαλαν ανακοινωση κ καλα οτι οι φιγουρες εχουν γινει δυσκολες στο μετασχηματισμο κ θελουν να τις απλοποιησουν, αλλα θα συνεχισουν να βγαζουν φιγουρες για τους ενηλικες φαν..υπομονη μεχρι 17 φεβρουαριου λοιπον

παιδια εχω βρει μια φωτο του grimlock σε ρομποτ μορφη ,αλλα δεν ξερω αν ειναι αληθινη.παντως δειχνει αρκετα badassTF4CrewHoodie1.jpg

konsmir02 είπε:
παιδια εχω βρει μια φωτο του grimlock σε ρομποτ μορφη ,αλλα δεν ξερω αν ειναι αληθινη.παντως δειχνει αρκετα badassΠροβολή συνημμένου 96635
Την έχω δει κι εγώ. Όντως πολύ ωραίος!

Προχθές που κοιτούσα τις τιμές για τον Jetfire βρήκα μια έκδοση του που είναι πολύ καλύτερη απο της Hasbro, δείτε τον: http://www.seibertron.com/transformers-toys/view/revenge-of-the-fallen/jetfire-jetpower-2-pack/2584/2/52/ jetfire-jetpower-052.jpg

Τα χρώματα είναι πολύ πιο ωραία σε αυτήν την έκδοση και ταιριάζουν πιο πολύ με το μαύρο που έχει απ' ότι της Hasbro. Το κακό είναι ότι (απ' όσο έψαξα στο e-bay) βγαίνει μόνο σε 2-pack με τον Buster Optimus Prime και είναι της Takara Tomy και απ' ότι κατάλαβα είναι πολύ σπάνιο το πακέτο αυτό και η τιμή του είναι στον Θεό! Πάντως όταν είδα αυτή την έκδοση, δεν μου κάνει πια ευχαρίστηση να πάρω της Hasbro, τα χρώματα είναι πολύ fail σε σχέση με της Takara.

:cry: Μακάρι να 'βγαινε και μόνος του σε αυτά τα χρώματα,θα ήταν πιο προσιτός: http://www.ebay.com/itm/TAKARA-TOMY-Transformers-ROTF-Movie-Leader-Buster-Optimus-Prime-Jetfire-2-Pack-/321308069847?pt=US_Action_Figures&hash=item4acf740fd7 $_12.JPG

stathis_80 είπε:
Την έχω δει κι εγώ. Όντως πολύ ωραίος!Προχθές που κοιτούσα τις τιμές για τον Jetfire βρήκα μια έκδοση του που είναι πολύ καλύτερη απο της Hasbro, δείτε τον: http://www.seibertron.com/transformers-toys/view/revenge-of-the-fallen/jetfire-jetpower-2-pack/2584/2/52/

Τα χρώματα είναι πολύ πιο ωραία σε αυτήν την έκδοση και ταιριάζουν πιο πολύ με το μαύρο που έχει απ' ότι της Hasbro. Το κακό είναι ότι (απ' όσο έψαξα στο e-bay) βγαίνει μόνο σε 2-pack με τον Buster Optimus Prime και είναι της Takara Tomy και απ' ότι κατάλαβα είναι πολύ σπάνιο το πακέτο αυτό και η τιμή του είναι στον Θεό! Πάντως όταν είδα αυτή την έκδοση, δεν μου κάνει πια ευχαρίστηση να πάρω της Hasbro, τα χρώματα είναι πολύ fail σε σχέση με της Takara.

:cry: Μακάρι να 'βγαινε και μόνος του σε αυτά τα χρώματα,θα ήταν πιο προσιτός: http://www.ebay.com/itm/TAKARA-TOMY-Transformers-ROTF-Movie-Leader-Buster-Optimus-Prime-Jetfire-2-Pack-/321308069847?pt=US_Action_Figures&hash=item4acf740fd7
υπαρχουν κ αυτοι που ειναι πιο προσιτοι http://www.ebay.com/itm/Transformers-DOTM-Mechtech-Buster-Optimus-Prime-Jetfire-Two-Pack-Set-/231108376751 $_12.JPG

http://www.ebay.com/itm/Transformers-JETPOWER-Buster-Optimus-Prime-Jetfire-Twin-Pack-DOTM-ROTF-/201017347094 $(KGrHqVHJ!8E63SLiGFDBO1)D70Tdg~~60_12.JPG

http://www.yahobby.com/transformers-dotm-buster-optimus-prime-jetfire-pack-p-2648.html?currency=EUR tf_dotm_optimus_prime_jetfire_b_400.jpg

tf_dotm_optimus_prime_jetfire_a_400.jpg

Και πάλι....το 200+ ευρω δεν το γλιτώνεις....τι προσιτοί...

Χθες παρήγγειλα αυτά εδώ: http://www.ebay.com/itm/400630839332?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649 χέρια για τον Leader Class Striker Optimus Prime με άρθρωση σε όλα τα δάχτυλα! Τα μανίσια του Striker OP είναι τραγικά για τόσα λεφτά που δίνεις για μια τέτοια φιγούρα και είναι το μεγάλο μείον στην φιγούρα. Με αυτά τα χέρια θα δείχνει πολυ πιο ωραία!

Επίσης, σήμερα μου ήρθε το ειδοποιητήριο απο το ταχυδρομείο για τον Masterpiece Smokescreen. Αύριο θα πάω να τον παραλάβω και φυσικά μετά θα ανεβάσω φωτογραφίες. :coolglasses:

$_12.JPG

Παίδες κάντε έναν κόπο και βάζετε συνημμένες τις εικόνες των Transformers γιατί οι δημοπρασίες του ebay έχουν κάποιο "χρόνο ζωής". Μετά ούτε εικόνα υπάρχει, ούτε περιγραφή για να ξέρουμε σε ποιο και τι αναφέρεστε, με αποτέλεσμα τα ποστ να μην έχουν νόημα.

Ακόμη μία παραλαβή σήμερα, Masterpiece MP-19 Smokescreen από την Takara Tomy! :coolglasses:

IMG_0737.jpg <== Ο Smokescreen έρχεται σε ένα ωραίο μικρό κουτάκι, πραγματικά μου 'κανε εντύπωση πόσο μικρό ήταν το κουτί του σε σχέση με κάτι άλλες φιγούρες.

IMG_0738.jpg <== Μαζί με τις οδηγίες έρχεται και με μία κάρτα που αναγράφει τα στατιστικά του και κάτι άλλα που είναι Γιαπωνέζικα που δεν καταλαβαίνω όπως και με ένα κουπόνι με έναν κωδικό επάνω που επίσης δεν καταλαβαίνω.

IMG_0741.jpg

IMG_0739.jpg <== Ο Smokescreen πλήρως εξοπλισμένος μεταμορφωμένος.

IMG_0747.jpg

IMG_0749.jpg

Η φιγούρα είναι πιστό αντίγραφο απο τα κινούμενα σχέδια του '80κάτι, έχει σχετικά εύκολη μεταμόρφωση - το μόνο σημείο που με ζόρισε ήταν εκεί που ενώνεις το στήθος με την κάτω πλευρά, έχει ωραία άρθρωση για να ποζάρει και φυσικά αξίζει τα λεφτά της! Την τσίμπησα 51? μαζί με τα μεταφορικά, με έκπτωση!

IMG_0736.jpg

IMG_0740.jpg

IMG_0742.jpg

IMG_0743.jpg

IMG_0744.jpg

IMG_0745.jpg

IMG_0746.jpg

IMG_0748.jpg

παιδια ειδα τις φιγουρες της νεας ταινιας ,στο toy fair 14...wtf???? σκετη απογοητευση.....φαινονται πολυ παιδικες καμια σχεση με τις προηγουμενες.ξερετε αν θα βγουν αλλες για τους ενηλικες φαν?

Ναι κι εγώ, μία απο τα ίδια... λίγο μου άρεσε ο Deluxe Crosshairs αλλά δεν τρελάθηκα κιόλας. Ελπίζω να βγάλουν καλύτερες εκδόσεις με τις φιγούρες....μόνο σε αυτό βασίζομαι. Ακόμα είναι νωρίς πιστεύω. Δεν έχει ακουστεί κάτι ακόμα αλλά ευελπιστώ στο προσεχές μέλλον να βγάλουν κι άλλες εκδόσεις. Όπως επίσης περιμένω κι απο την Takara το "θαύμα" της μπας και βγάλει κάτι καλό.

Πίσω
Μπλουζα