starsky
RetroActive
- Αντιδράσεις
- 11
knoppix η sidux,απο οσο ξερω.Wally είπε:Γενικα ποια διανομη θεωρειται οτι διαθετει πιο ευρεια γκαμα υποστηριξης hardware?
αμα ειναι για απλα πραγματα μπορεις να χρησημοποιησεις το livedvd του knoppix ,γιατι το sidux ειναι μαλλον καπως περιεργο,οχι οτι σημαινει τιποτα αυτο ,αλλα ισως θελει καποια εμπειρια,περισσοτερα δε μπορω να πω γιατι λογω ελλειψης χρονου σταματησα να το δοκιμαζω οπως και το zenwalk.
βεβαια με livedvd ισως να ειναι λιγο πιο αργο το συστημα,αλλα μπορει και οχι,ειδικα το sidux ακομη και ετσι ειναι πολυ γρηγορο,δωσε και μια ευκαιρια σαν εναλλακτικη σε αυτο,το μονο που εχεις να κανεις ειναι να το κατεβασεις και να το καψεις προσεκτικα,ουτε εγκατασταση ,ουτε τιποτα τετοια προβληματα.
το συνηθες παντως που και εγω ειχα κανει ειναι να κατεβασεις(αν εχεις υπομονη) 5-6 απο τις ευκολες διανομες πχ pclos και να δεις τι παιζει με το συστημα σου
υπαρχουν και τα γκουχ - vixta για τους αμετανοητους windowαδες.--fedora ειναι ,αλλα μαλλον δε καθεται απο οτι βλεπω.
εγω ειχα ξενερωσει στην αρχη με καποια πιο σοβαρα προβληματα,αλλα ξεπεραστηκαν καποια στιγμη,τωρα περασα και σε debian τελικα για συγκεκριμενους λογους δοκιμαστικα στον λιγο χρονο που εχω,αν κατσει θα γινει το κυριο λειτουργικο μου ,αρκει να παιζουν καποια πραγματα καλα στο wine,γιατι τα xp μαλλον εχουν σαπισει....παμε για τα 7 τωρα αν και οποτε βγουν καλα.
κατα τα αλλα,ισως να δοκιμαζες και την ubuntu 8.4. καλυτερα.
αυτα.
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή: