LEGO

Ρε Κατερινακι τι πας και ανακαλυπτεις?

Δεν την λυπασαι την δυσμοιρη?

Θα λεει μετα οτι φταιμε...εμεις που την παρασυραμε!:tongue::biglaugh:
 
Υπάρχουν τέτοιες απομιμήσεις των lego??Τώρα κοιτάζω το site,σίγουρα το καλύτερο set που βρήκα είναι αυτό:

8370_b.jpg
 
rkronin είπε:
να μία σελίδα που έπεσα πάνω της καθώς έψαχνα παλία μεσαιωνικού τύπου lego για κάποιον που ένδιαφέρεται για τη συγκεκριμένη συλλογή
http://www.oldlego.com/alltoys_list.php3?&cat=castles
Άψογος! :thumbup:

Γιατί θέλετε να με καταστρέψετε σ' αυτό το φόρουμ - δεν το έχω καταλάβει! :D

Ασχολείσαι με τα Lego ή είναι έρωτας που μόλις αναζωπυρώθηκε?! :D
 
βασικά μάλλον το 2τερο. στα παιδικά μου χρόνια είχα έρωτα με lego και transformers ( σε αντίθεση με του κυρίους που αγαπούν playmobile και g.i. joe)

lego ειχα ατελείωτα αλλά ήταν κυρίως από τη σειρά μεσαίωνας όπως και οι τίτλοι του site που πόσταρα. Δυστυχώς όλα δώθησαν από τη μάνα μου σε έναν έρανο για φτωχά παιδιά που ήθελαν παιχνίδια ( τουλάχιστον είχαν συνέχεια για καλό σκοπό και δεν πετάχτηκαν οπότε παριγοριέμαι με αυτό)

και επειδή με ξαναέπιασε η legoμανία αν και μεγάλος τώρα πια ( 25) είπα να αρχίσω να συλλέγω αυτή τη φορά τους lego μεσαιωνικούς τίτλους που ξεροστάλιαζα να χαζεύω στους καταλόγους και να κάθομαι να υπολογίζω μέρες για την επόμενη γιορτή ή γενέθλια που θα έπαιρνα τον επόμενο τίτλο :)
 
rkronin είπε:
βασικά μάλλον το 2τερο. στα παιδικά μου χρόνια είχα έρωτα με lego και transformers ( σε αντίθεση με του κυρίους που αγαπούν playmobile και g.i. joe)lego ειχα ατελείωτα αλλά ήταν κυρίως από τη σειρά μεσαίωνας όπως και οι τίτλοι του site που πόσταρα. Δυστυχώς όλα δώθησαν από τη μάνα μου σε έναν έρανο για φτωχά παιδιά που ήθελαν παιχνίδια ( τουλάχιστον είχαν συνέχεια για καλό σκοπό και δεν πετάχτηκαν οπότε παριγοριέμαι με αυτό)

και επειδή με ξαναέπιασε η legoμανία αν και μεγάλος τώρα πια ( 25) είπα να αρχίσω να συλλέγω αυτή τη φορά τους lego μεσαιωνικούς τίτλους που ξεροστάλιαζα να χαζεύω στους καταλόγους και να κάθομαι να υπολογίζω μέρες για την επόμενη γιορτή ή γενέθλια που θα έπαιρνα τον επόμενο τίτλο :)
Lol! Άκου μεγάλος στα 25! :D

Ξέρεις ποιος είναι ο μέσος όρος ηλικίας εδώ?! :D Πιπίνι είσαι μπροστά τους! :D

Ομοίως το 2ο κι εγώ! Ειδικά για το δώρο του Πάσχα έγινε σχετική μέριμνα και μοιράστηκε σε Playmobil & σε Lego! Είχα ανέκαθεν μια αδυναμία στα lego - απλά πρόσφατα συνειδητοποίησα ότι είναι ανάγκη που δε μπορώ να καταπιέσω! :D

Welcome to the club, λοιπόν! Α! Και προετοιμάσου να "καείς" με αυτά που θα δεις εδώ!
 
Να ενημερώσω ότι όλες οι απομιμήσεις των Lego θα μεταφερθούν σε ξεχωριστό thread. Ιερόσυλοι κατασκευαστές :p
 
caprice είπε:
Να ενημερώσω ότι όλες οι απομιμήσεις των Lego θα μεταφερθούν σε ξεχωριστό thread. Ιερόσυλοι κατασκευαστές :p
Εύγε! :thumbup:

Είναι τα LEGO και το χάος!.... Μην τα τσουβαλιάζουμε όλα! :)
 
rkronin είπε:
είχα έρωτα με lego και transformers ( σε αντίθεση με του κυρίους που αγαπούν playmobile και g.i. joe)
Eνας απο τους κυριους ειμαι κι εγω...χεχεχεχεχε :D

Αλλα στην συλλογη υπαρχουν (εκτος απο Playmobil) και Transformers και GI JOE καθως επισης

οπως εχω ηδη προαναφερει και ελαχιστα απομειναρια απο LEGO.

Παρολα αυτα...καλως ηρθες στο φορουμ και στο LEGO club!!! :D

Mαριαννα,εκπαιδευση παρακαλω... :p :D
 
ευχαριστώ για το ένθερμο καλοσώρισμα :) βρήκα προχτές ένα από τα κάστρα που είχα κάποτε φυσικά σε κομμάτια.θα προσπαθήσω να το κατεβάσω αρχικά από το πατάρι καθώς είναι χωμένο πολύ βαθιά και να το συναρμολογήσω αν είναι εφικτό και φυσικά να το φωτογραφήσω για να το ποστάρω εδώ. νομιζω αν κρίνω από τα χρώματα πως είναι το king's mountain fortress αλλά μέχρι αν το ξεθάψω δεν είμαι σίγουρος. Είναι το τελευταίο απομεινάρι της ενίοτε μεγάλης lego συλλογής μου.

Έχω και μία μικρή ελπίδα μήπως ανακαλύψω και τπτ άλλο στο πατάρι και δεν έχει δωθεί. η επόμενη εβδομάδα θα δείξει :)
 
Τέλεια νέα.Μάλιστα η σειρά LEGO FRIENDS φαίνεται να έχει μεγάλη απήχηση!!!!
 
αυτά είναι δεν λέω τπτ παραπάνω. :)

ευχαριστούμε για την πληροφορία
 
Το πόσο τυχεροί είστε που έχετε τη δυνατότητα να χαρείτε τέτοια events, δεν το συζητάω! :D

Υπάρχει περίπτωση να πάει κανένας για να μας πει και μερικά πραγματάκια ή ζητάω πολλά?!
 
Lego Friends 2012 gender stereotyping spoof

Πείτε μου πως αυτό το έκτρωμα σχετίζεται με τα Lego που όλοι αγαπήσαμε; ΟΚ, θέλoυν να στοχεύσετε στο κοριτσίστικο κοινό, αυτός δεν είναι λόγος για ν' αλλάξουν τελείως την μορφή των φιγούρων και να το κάνουν πιο "αληθοφανές". Δεν θυμίζουν καν Lego. Kαι τα Playmobile από ένα σημείο και μετά αποφάσισε να βγάζει σειρές φιγούρων για κορίτσια αλλά η μορφή των φιγούρων παρέμεινε ίδια.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Δημήτρη, μ' έλιωσες!.... Πωπω, ζήλεψα! :(

Πανέμορφο!....
 
Είχε ο ξάδερφός μου ένα παρόμοιο.Ίδια χρώματα,μόνο που δεν θυμάμαι το σήμα της shell.Στη σκεπή είχε βάλει 3 αεροπλανάκια
 
Επειδή πλέον μ' έχουν μάθει, δείτε τι μου έστειλε μια φίλη μου & αποφάσισα να το μοιραστώ μαζί σας! :)

Πόσα τουβλάκια Lego χρειάζονται για να χτιστεί ένα σπίτι;

Αμερικανός μεσίτης δημιούργησε σελίδα στο διαδίκτυο, στην οποία μπορείτε να υπολογίσετε πόσα τούβλα χρειάζεστε για να χτίσετε ένα αντίγραφο του σπιτιού σας από... Lego.
Η εφαρμογή σας ζητάει τα τετραγωνικά μέτρα και τον αριθμό ορόφων του σπιτιού σας και τα υπόλοιπα τα αναλαμβάνει το κομπιουτεράκι. Ως αποτέλεσμα, ένα μέσο αμερικάνικο σπίτι θα χρειαζόταν γύρω στα 10 εκατομμύρια lego τουβλάκια για να κατασκευαστεί.

Ο Τζέιμς Μέι του BBC κατασκεύασε ένα σπίτι από lego για τις ανάγκες εκπομπής του καναλιού. Όπως αναφέρεται σε σχετικά άρθρο στο bbc.co.uk αν 100 άσπρα τουβλάκια μεγέθους 4x2 κόστιζαν 19 λίρες (24 ευρώ), ένα σπίτι 79 τετραγωνικών μέτρων θα κόστιζε 1,1 εκατομμύρια λίρες (1,36 εκατομμύρια ευρώ), σαφώς πολύ περισσότερο απʼότι ένα σπίτι παρομοίου μεγέθους από κανονικά τούβλα, το οποίο αναφέρει το άρθρο, θα κόστιζε περίπου 199.016 λίρες (147.000 ευρώ).
Πηγή άρθρου: skai.gr

P.S. Ευχαριστώ θερμά το φιλαράκι που το μοιράστηκε μαζί μου! :flower:
 
Η πρόταση των παιδιών μου για τις ζεστές ημέρες του καλοκαιριού :D . Αφιερωμένο εξαιρετικά στη D@redevil :flower: (ξέρει εκείνη γιατί)

IMG_2211.jpg
 
Πίσω
Μπλουζα