[LYRA] Playmobil

Η σειρά Men In Black,αν την έχεις δει κάπου, είναι custom,δηλαδή φτιαγμένη από fans με φιγούρες από άλλα sets,καθώς δεν έχει κυκλοφορήσει ποτέ τέτοια σειρά.

Η LYRA έχει ακόμα,κάποιους κωδικούς που δεν έχουμε ανακαλύψει ακόμα,κι αυτοί είτε περιέχουν το γράμμα L,είτε είναι LYRA NEW που δεν περιλαμβάνονταν στο καταλογάκι.Πάντως από μεγάλους καταλόγους LYRA,το σίγουρο είναι ότι έβγαιναν.Το 1992 μου είχαν φέρει ένα μεγάλο κατάλογο της LYRA,ο οποίος μετά από λίγο καιρό είχε χαθεί.
 
ρε παιδιά αυτό που λέει ο Σταάυρος ειναι .δεν υπαρχει M.I.B(men in black) σε playmobil.!!!!
 
Ο τελευταίος κατάλογος που έβγαλε η LYRA πρέπει να είναι 1989-1990 (ο πρώτος της Geobra βγήκε στην Ελλάδα το 1990).Πάντως ένας κατάλογος LYRA που μου είχαν φέρει το 1992, περιείχε το 3771 αλλά και το 3742,με τη διαφορά ότι σε αυτό,ο εκπαιδευτής αλόγων δεν ήταν ο κλασικός ηλικιωμένος με μουστάκι,αλλά ξανθός,αμούστακος.Τα συγκεκριμένα sets βγήκαν στη Γερμανία το 1987-1988 και αν υπολογίσουμε ότι τότε στην Ελλάδα έκαναν περίπου 1,5 χρόνο να εμφανιστούν,καταλήγουμε πως η LYRA λειτουργούσε κανονικά μέχρι το 1989,με τα κανονικά sets της,παράλληλα με τα 3L--.

Οποιαδήποτε άλλα L και LYRA NEW τα είδα πρώτη φορά σε μαγαζιά το 1992-1993.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Ένα από τα αγαπημένα μου παιχνίδια που είχα παίξει μικρός, ήταν το σετ playmobil με το αυτοκίνητo-φορτηγό που είχε τα διάφορα εργαλεία επάνω στην καρότσα (σκούπες, ξινάρια, φτυάρια)... Ειδικά σε παίξιμο στην αυλή με χώμα ήταν οτι κατάλληλο για αυτές τις δουλειές...Και σε συνεργασία με μπουλντόζες ''Made in Greece Aπέργη" γινόταν εργοτάξιο η αυλή από τις ανασκαφές...
 
Από facebook

Dennis Vagopoulos


Ιστορικές στιγμές 40 χρονια PLAYMOBIL Ελλάδα φέτος και είμαστε DIGILAB Ltd stoudios με Gregory Mantas και μονταρουμε LYRA Playmobil αυτά που μας μεγάλωσαν!!!


1549366_10202347367780551_909675713_n.jpg


1549366_10202347367780551_909675713_n.jpg
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
pardalotzatziki είπε:
What!!! Καντο μας πιο λιανα...μιλαμε για ντοκυμαντερ;;;;
Δεν έχω ιδέα!!!!!!!!!Αυτό το βρήκα στο facebook από τρελούς συλλέκτες playmobil στην Ελλάδα.Ίσως είναι κάποιο ντοκυμαντέρ με την ιστορία της LYRA,ίσως κάποια παρουσίαση όλων των LYRA sets.
 
ε τώρα λυποθυμαώ......ζτουυυυπ:animeek::animeek::animeek::animeek:
 
Κάτι ωραίο φαίνεται να ετοιμάζεται :eek:
 
Ελα να βλέπουμε τέτοιες κινήσεις και για άλλες Ελληνικές εταιρίες παιχνιδιών... #)

Και μόνο που είδα στην φωτογραφία, το σήμα της LYRA στις οθόνες για video editing, είδα τον κόσμο ανάποδα....

Αναμένουμε...
 
Μου απάντησαν.Θα γίνουν αρκετά videos.Θα είναι playmobil lyra με κίνηση κάτι σαν animation,ενώ σε άλλο video θα παρουσιαστούν και κάποια σπάνια sets.Έχουν ακόμα πολλή δουλειά.Σήμερα έκαναν μοντάζ 4 ώρες.
 
Thebest έβγαλες λαυράκι! :flower:

Keep us posted! ;)
 
Καλησπέρα!!

Δεν ασχολούμε με playmobil (videogames είναι το χόμπι μου) αλλά σήμερα καθώς ήμουν για βόλτα στο μοναστηράκι πέτυχα μια βυτρίνα με playmobil της Lyra (στα κουτια τους μάλλον καινούργια και σφραγισμένα από ότι είδα). Όταν μπήκα μέσα να ρωτήσω μου είπε μια κοπέλα ότι κάνουν 10 ευρώ τα κουτιά με τις μονές φιγούρες και 15 με τις διπλές. Τώρα δεν θέλω να θεωρηθεί διαφήμιση οπότε αν κάποιος θέλει του λέω που ακριβώς ήταν......
 
Μάλλον πρόκειται για Lyra NEW. Τα έχω δει κι εγώ.
 
Ασχετο...ποτε αλλαξαν τα χερια απο σταθερα σε αυτα στο χρωμα του προσωπου?
 
pardalotzatziki είπε:
Ασχετο...ποτε αλλαξαν τα χερια απο σταθερα σε αυτα στο χρωμα του προσωπου?
Σύμφωνα με την wikipedia το 1982 έγινε η αλλαγή. Για εδώ Ελλάδα δεν ξέρω ακριβώς. Ένα σετ lyra που έχω στο εξώφυλλο δείχνει την φιγούρα με περιστρεφόμενα χέρια ενώ μέσα στην συσκευασία τα χέρια είναι μονοκόμματα.
 
and1 είπε:
Σύμφωνα με την wikipedia το 1982 έγινε η αλλαγή. Για εδώ Ελλάδα δεν ξέρω ακριβώς. Ένα σετ lyra που έχω στο εξώφυλλο δείχνει την φιγούρα με περιστρεφόμενα χέρια ενώ μέσα στην συσκευασία τα χέρια είναι μονοκόμματα.
Αυτό έγινε είτε γιατί το καλούπι ήταν ελληνικό,ή επειδή είχαν περισσέψει στο εργοστάσιο ίδιες φιγούρες με μονοκόματα χέρια,και μπήκαν για οικονομία.Αυτό είναι σύνηθες φαινόμενο κυρίως στα LYRA με L και LYRA NEW,στα παλιότερα συνέβαινε πιο σπάνια.
 
Πίσω
Μπλουζα