Πως τον λενε βρε παιδια στην Ελλαδα αυτον τον Κυριαρχο που δεν ανηκε στους Masters?
wheeled warrior είπε:
dean!!δεν αξιζει να τα βαλειs ebay λογο του οτι λογικα οι φιγουρες σου θα ειναι loose k δεν εχουν μεγαλη αξια. και λογικα για να σαι εδω θασαι κ συ νοσταλγος της ολης 80λας. οποτε κρατα τα να θυμασα κ ποτε δεν ξερεις μπορει να σου μπει κ σενα το μικροβιο να αρχισεις μια συλλογη!!
Ετσι ακριβως!!! Συμφωνω και επαυξανω
Προπερσι σε αυτο το ποστ
http://www.retromaniax.gr/vb/showthr...l=1#post174131
εψαχνα αυτον εδω τον κυριο, ο οποιος ομως κυκλοφορησε στην Ιταλια. Ο πρωην ιδιοκτητης του επιμενει οτι
δεν ειναι Master of the Universe, εγω στην αρχη απορουσα μιας και τα μπουτια του θυμιζουν πολυ εκεινα των αλλων Masters. Και οντως επανω του δεν γραφει
Mattel οπως οι αλλοι που εχω στην συλλογη μου, αλλα
1983 Filmation Assoc
Ενω λοιπον ετοιμαζα τις νεες φωτο για τον ιστοχωρο του Μακισιμου (googlαρετε με λεξεις κλειδια το
El Greco and Lyra Toys), βρηκα μεσα στους ελληνικους Κυριαρχους του Συμπαντος, της συλλογης του, αυτον εδω τον τρελο καβαλαρη
Ο οποιος ειχε ηδη αναφερθει οτι ηταν απο τους κακους (εμ με τετοια μουρη δεν τον λες και οσιο) αλλα δεν ξεραμε το ονομα του ακριβως.
Δηλαδη, η ελληνικη Ελ Γκρεκο, πηρε εναν ηρωα ασχετο, που δεν ανηκε στους Masters και τον κυκλοφορησε ως Kυριαρχο (δηλαδη ελληνικο Master). Πω πω μπαχαλο...
Ο ιπταμενος ταυρος λεγεται
Κερβερος, αλλα δεν εχω καταλαβει ακομα πως λενε τον καρατσαντισμενο τυπο, βρε παιδια, που τον καβαλαει. :xm: