Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
Ετσι ακριβως!!! Συμφωνω και επαυξανωwheeled warrior είπε:dean!!δεν αξιζει να τα βαλειs ebay λογο του οτι λογικα οι φιγουρες σου θα ειναι loose k δεν εχουν μεγαλη αξια. και λογικα για να σαι εδω θασαι κ συ νοσταλγος της ολης 80λας. οποτε κρατα τα να θυμασα κ ποτε δεν ξερεις μπορει να σου μπει κ σενα το μικροβιο να αρχισεις μια συλλογη!!
Ναι, είμαι νοσταλγός με την έννοια πως μου άρεσε το κλίμα της '80 εποχής και ειδικά τα παιχνίδια της (που τα έβλεπες τότε μαζεμένα σε κανά "Μινιόν" και γυάλιζε το μάτι σου από τα χρώματα) που τα θυμάμαι τα περισσότερα (κυρίως βλέποντάς τα σε φίλους γιατί εμένα δε με πολυεντυπωσίαζαν οι φιγούρες ποτέ, οι φίλοι μου με μπρίζωναν να πάρω τέτοια και μετά δεν ασχολούμουν μαζί τους). Πάντως για εμένα τα περισσότερα από αυτά δεν έχουν κάποια χρηστική ή συλλεκτική αξία να τα διατηρώ. Δεν έχω το μικρόβιο του συλλέκτη (αντιθέτως έχουν πεταχτεί άπειρα), τυχαία μου έχουν απομείνει αυτά, οπότε και 10$ να πάρω στο ebay μια χαρά είναι. Τέλος πάντων, μη χαλάω το πάρτυ.wheeled warrior είπε:dean!!δεν αξιζει να τα βαλειs ebay λογο του οτι λογικα οι φιγουρες σου θα ειναι loose k δεν εχουν μεγαλη αξια. και λογικα για να σαι εδω θασαι κ συ νοσταλγος της ολης 80λας. οποτε κρατα τα να θυμασα κ ποτε δεν ξερεις μπορει να σου μπει κ σενα το μικροβιο να αρχισεις μια συλλογη!!
Ο ιδιος ειναιwheeled warrior είπε:χαιρομαι που βοηθησα!!!donkix? εχεις καμια σχεση με εναν που εχει μαγαζι στο ebay?
Η σειρά Classics είναι πολύ καλή ποιοτικά αλλά δεν έχω διάθεση να την μαζέψω κσθώς δεν μου αρέσει η φιλοσοφία της Ματτέλ να τις πουλάει με το σταγονόμετρο και να πωλούνται μετά στο ίντερνετ (π.χ. ebay) στην διπλάσια τιμή. Η μέση τιμή μιας φιγούρας του He-Man για παράδειγμα στο ebay είναι γύρω στα 40 - 50 Ευρώ μαζί με τα ταχυδρομικά :burn:wheeled warrior είπε:ξεχασες κ την commemorative series!! μιλαω κ για του 2002 αλλα κ για την classics!!! ωραιες φωτο ακριβως τις ιδιες φιγουρες εχω συν τον hordak ton snout spout k ton clawful apo ta statues syn ta micro busts he-man orko k beastman. κ τωρα αρχισα κ την clasics!! εσυ εχεις αλλε φιγουρες?? η αλλα πραγματα απο motu?