Μίλησα για φανατισμό;keeper7k είπε:Το ποιός είναι πιο φανατισμένος το αφήνω στην κρίση του κοινού αγαπητέ Αντώνιε ..... (χωρίς φατσούλα)
Μίλησα για φανατισμό;keeper7k είπε:Το ποιός είναι πιο φανατισμένος το αφήνω στην κρίση του κοινού αγαπητέ Αντώνιε ..... (χωρίς φατσούλα)
Έγραψα πουθενά ότι είναι το σοβαρότερο πρόβλημα του πλανήτη; Μήπως το σύγκρινα και με τη λειψυδρία; Ρώτησε ο keeper γιατί αυτή η μανία και σε αυτό του απάντησα.Wally είπε:εεεεε,μαλλονΥπαρχουν σοβαροτερα προβληματα στον Πλανητη...ΙΜΗΟ
.........shock είπε:Μίλησα για φανατισμό;
Στο λήμμα υπερβολικός στον Μπαμπινιώτη θα υπάρχει εφεξής αυτή η φωτογραφίαshock είπε:Μπορεί να σου φαίνεται υπερβολικό αυτό άλλα η κουβέντα για την M$ εκ φύσεως έίναι σοβαρή ακόμα και όταν μιλαμε για παιχνίδια.
Γενικότητες και αυθαίρετα συμπεράσματα για άλλη μια φορά. Σύγκριση εμπορων, Torvalds (τι πουλάει άραγε? .)...με τι; Μη μου πεις με την M$??Wally είπε:Κανενας ΕΜΠΟΡΑΣ δεν εχει αγνες προθεσεις...ακομα και ο Torvalds
Μα νομίζω το σχολίασα. Χωρίς να έχω ιδέα τι έχει κάνει και θεωρώντας ότι έχει κάνει "χοντρά" πράγματα δε μπορώ να τη συγκρίνω με τον ιδιοκτήτη της πληροφορικής σήμερα. Απλά ο χώρος της και η δυνατότητα επηρεασμού της είναι τίποτα μπροστά στην M$. Συγκρίνεις άνισα πράγματα.Wally είπε:To οτι η Ν ειναι στο gaming περισοτερο καιρο,την κανει διαφορετικη και αμεμπτη?
Τη συμπεριφορα της στις δεκαετιες του 80,90 δεν βλεπω να τις σχολιαζει-μεμφεται κανεις σας...
Δεν έχω ιδέα περί ποιότητας αλλά διαβάζοντας το γιατί δεν μπαίνει η EΑ και η Eidos στο Live με έβαλε σε σκέψεις κατά πόσο είναι καλό να ελέγχει μια εταιρεία το on line gaming. Πόσο μάλλον όταν αυτή η εταιρεία είναι η M$.Wally είπε:BTW ευτυχως που η MS διαχειριζεται το LIVE της (και οχι καθε εταιρεια,ξεχωρα το παιχνιδι της)...παιξε και θα καταλαβεις...(hint...quality of service)
candy είπε:Ό,τι και να λέτε ο άνθρωπος έχει όραμα...
-Πως καταφερνει να φερνει τον ανταγωνισμο στα μετρα του, ωστε αν και Micro+soft να φανταζει <<ελκυστικοτερο>> απο τα ομοειδη προιοντα, στο target group που απευθυνεται....
*(ως φανερα νεωτερος)
- Micro+soft ???Εχω την εντυπωση οτι χωρις να αδιαφορουν παντελως για το 1 ,ενδιαφερονται περισσοτερο για τον αριθμο των 0$$$ που ακολουθουν .
-Και καπου εκει τελειωνει η binary κατανοηση τους... (οσο και το << bynary >> ενδιαφερον τους).
-Περα απο τα <<αμοιβαιο>> ενδιαφερον για τα <> εκατερωθεν , τους ενωνει κι η ... silikonη {οπου και τα(*) οφειλουν }.
(*) τα τα <> τους.
-Ε και ????? ,Χρατσα-χρουτσα ,χρατσα-χρουτσα (που ελεγε κι ο Αγησιλαος)
E beta ειναι ,δεν ειναι demo,και τα προβληματακια στο προγραμμα ειναι.Θα αργησει να ερθει η ωρα.Ευρωπη,Αμερικη οι servers για το κατεβασμα της beta αποδειχτηκαν unstable και σταματησε η υπηρεσια προσωρινα και στην Ιαπωνια κατεβαζουν με 6kb/sec!Αρα οι Ιαπωνες αυριο-μεθαυριο θα μας που τι παιζει με την αναλυση...