Γενικά τις τελευταίες μέρες με έχει πιάσει και εγώ δεν ξέρω τι και θέλω να παίξω όσα μπορώ απο τα λεγόμενα "adventure-αριστουργήματα".
Έτσι έιχα στο νού μου αρκετά, αλλά ειλικρινά παρ όλο τις προσπάθειές μου, βλέποντας τα γραφικά με αποθάρυνε αρκετά. Για να γίνω ποιό συγκεκριμένος ήθελα (και θέλω να πώ την αλήθεια) να παίξω το "day of the Tentacle". Με εξίταρε πολύ η ιδέα ότι γυρίζεις το χρόνο (είμαι τρελός φαν σε τέτοια στόρυ) συν τις διθυραμβικες κριτικές που έχει πάρει. Είδα όμως ένα video στο youtube αλλά..δεν...
Για να μη τα πολυλογώ, άρχισα σήμερα το MISE. Ειλικρινά μου άρεσε πολύ (για αρχή) και (ακόμα ποιό ειλικρινά) θα ήθελα να τερματίσω το παιχνίδι που λατρεύουν τόσοι. Κάπου διάβασα όμως πως η εταιρία είχε πεί το εξής σλόγκαν (στο περίπου) "τι ειναι ποιό κοφτερό το σπαθί η το μυαλό σου"; και είμαι ΒΕΒΑΙΟΣ πως περιέχει γρίφους που απαιτούν να μυρίσεις τα νύχια σου για να τους βρείς. Βέβαιος πως θα περιέχουν γρίφους στύλ Runaway (φοβερό παιχνίδι με γρίφους υπο το μηδέν) και πως στην τελική σκέφτομαι μήπως δεν είναι και τόσο δα καλό παιχνίδι, αλλά όλα είναι θέμα νοσταλγικότητας και μόνο!
Και δεν θέλω ρε γμτ να κοιτάω walkthrough, θέλω να παίξω ένα adventure και να το ευχαριστηθώ.
Παιδιά έχω ελπίδες να το τελειώσω;