Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
και μενα το ιδιοkaterinak είπε:μου ετυχε η :Προβολή συνημμένου 115040
Εμενα παλι μου αρεσει περισσοτερο ο Βεγγος στο ριμεϊκ της πρωτης ταινιας.αριαδνη είπε:Παιδια φανταζομαι ότι θα εχετε δει τις δυο παρεμφερείς ταινιες1/ το έξυπνο πουλί και 2./ Ποιος θανάσης;υπέροχες κωμωδιες , ποιος λετε ότι ερμηνευει καλύτερα τον ρόλο του καλόκαρδου χαζου κοροιδου; για μενα ο Χατζηχριστος,δεν τίθεται θέμα κανενα.
Bajar είπε:Θέλω να πω ότι για μένα κωμωδίες δεν είναι απλώς αυτές που βγάζουν γέλιο με τις υπερβολικές ατάκες (Γυριιίσατεεεή πόζες (πχ. Βουγιουκλάκη κυρίως - please, οι funs μην πυροβολείτε) αλλά αυτές που είτε με τις εκφράσεις του ηθοποιού σε καποιες σκηνές (βλ. Αυλωνίτης, Μακρής, Λογοθετίδης) είτε με την άνεσή του να αυτοσχεδιάζει πάνω στο ήδη αστείο σενάριο
H Φίνος είχε τη δεκαετία του '60 τις περισσότερες εμπορικές επιτυχίες, ασχέτως Αλίκης. Είναι αλήθεια ότι αρκετές αφορούσαν ταινίες της Αλίκης, όμως υπάρχουν και τα μιούζικαλ του Δαλιανίδη. Το "Κάτι να καίει" ήταν η πρώτη ταινία που έσπασε το φράγμα των 600.000 εισιτηρίων στην Ελλάδα. Κωμωδίες με Βλαχοπούλου και Καρέζη επίσης μεγάλες επιτυχίες γενικότερα ("Χαρτοπαίχτρα", "Τζένη Τζένη").rainbowcrash είπε:Στην εποχη τους ομως ηταν εντελως διαφορετικα τα πραγματα. Ενας θειός μου που πηγαινε πολυ σινεμα τοτε, μου ειπε οτι τα πολλα εισητηρια τα κοβαν η Βουγιουκλακη Ξανθοπουλος και διαφορα μελο,ΟΧΙ οι κωμωδιες της φινος φιλμς που βλεπουμε και απολαμβανουμε. Κουφο κι ομως αληθινο.
H μητερα της παλι οχι. Ηταν οικιακη βοηθος στο πλουσιοσπιτο, τα εφτιαξε με τον γιο της οικογενειας και κλεφτηκανε.Ήταν από πολύ πλούσια οικογένεια ο πατέρας της