Πρώτα να απαντήσω στη d@redevil. Τα σετ είναι πάρα πολλά διαφορετικά από το 1978 που μου πήραν το πρώτο μου σετ playmobil με ιππότες μέχρι τα τελευταία σετ που έβγαλε η lyra σε κουβάδες. Το ντύσιμο το επίσημο της Playmobil είναι με το κίτρινο φουλάρι και τις άσπρες μανσέτες. Τα κόκκινα φουλάρια τα έβαλα εγώ απο καομπόυδες επειδή με τα χρόνια πολλά από τα κίτρινα έσπαγαν με το παίξιμο, το στήσιμο ξεστήσιμο και το πακετάρισμα. Τις γαλάζιες μανσέτες τις πήρα από το ebay.de μαζί με όλους τους έφιππους έτσι ακριβώς και απ'οτι έμαθα στη γερμανία έβγαινε για μια χρονιά με γαλάζιες μανσετες το ιππικό. Στο συνολό τους είναι 289 κομμάτια αλλά με το που κατέβασα τις κούτες στην αποθήκη βρήκα μια τσάντα με καμιά πενηνταριά ακόμα και δύο άμαξες.
Dino αγαπημένο θέμα είναι η άγρια δύση γενικώς έχω κοντά στα 25 οχυρά όλους τους κωδικούς που έχει βγάλει η playmobil σε ελλάδα και γερμανία. το μεγάλο μου όνειρο είναι να φτιάξω ένα τεράστιο οχυρό με κοιτώνες, μαγειρίο, σταύλους κλπ. και όλα τα playmobil θα είναι το ιππικό με τις κιτρινες τιράντες που είχε βγάλει παλιότερα η playmobil και με τις μαυρες τιράντες που το φαντάστηκα εγώ. το avatar είναι μια πρωτη δοκιμή με τα 10 οχυρά. στην κατηγορία playmobil διοράματα θα δεις περισσότερες φωτογραφίες από αυτό. Όταν πάρω το οκ από τη γυναίκα και έχω την βεράντα δικιά μου για καμιά βδομάδα θα το φτιάξω που θα μου πάει θα την ψήσω!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kambia εγώ βάζω τα playmobil η γυναίκα μου το φαγητό και εσύ τη βοήθεια στο στήσιμο και στο φτιάξιμο!!!!!
Μακάρι να κανονίζαμε όλοι οι playmobil φαν να βρεθούμε από κοντά και να ανταλλάζαμε εμπειρίες και αναμνήσεις που μας συνοδεύουν και μας γεμίζουν χαρά!!!