Καλημέρα σας, ελπίζω να περάσατε όμορφα με τις βραδινές φωτό.
Σκεφτήκατε έναν ωραίο και απλό τρόπο για ν' ανεβάσουμε τον Χέρμπερτ πάνω ?
ΟΚ, το παραδέχομαι, έχω φτιάξει σκάλες από τα αγαπημένα μου σουβλιά, αλλά σίγουρα περιμένετε κάτι παραπάνω από έναν τρελαμένο σαν κι εμένα... Κι έχετε δίκιο !
Να λοιπόν η συνέχεια (ίσως να μου πήρε και λιγότερο χρόνο από την κατασκευή μιας σκάλας από σουβλιά)
Πρώτα φτιάχνουμε ένα βοηθητικό κομμάτι. Το τι θα γίνει στο τέλος προς το παρόν δεν με απασχολεί. Φυλακή, στάβλος, τίποτα... Απλώς του ανοίγουμε μια πορτούλα (επενδυμένη με μοτίβο ξύλου) να υπάρχει κι έπειτα βλέπουμε...
Το τοποθετούμε εκεί που μας βολεύει (μην ξεχνάτε ότι αυτά είναι μετρημένα από πριν).
Προσαρμόζουμε τα υποστηλώματά μας (πάντα φελιζόλ) στον τοίχο (κι αυτά μετρημένα από πριν)...
...και τοποθετούμε τη ράμπα για να πηγαινοέρχεται ο Χέρμπερτ κι η παρέα του ! Είναι αρκετά σταθερό για να παίξετε με άνεση. Το μόνο που πρέπει να προσέξετε στο αρχικό μέτρημα είναι η κλίση της ράμπας, έτσι ώστε να μπορούν να σταθούν οι φιγούρες χωρίς να γλιστράνε πίσω.
Συνολικό κόστος κατασκευής: Μετά βίας 2 ευρώ (μιλάμε πάντα για εκτυπωτικά, καρφίτσες, οδοντογλυφίδες, βαψίματα, μερεμέτια, όλα μέσα !!!)
Απομένει τώρα ενδεχομένως ένα καγκελάκι στην καινούργια ταράτσα, αλλά... ωωωωπππ !!! Τι γίνεται εκεί ?
Τι είναι αυτό που σέρνει μέχρι εκεί πάνω το αλογάκι αγκομαχώντας ???
Θα μάθουμε στο επόμενο tip...