D@redevil
Retired Admin
- Αντιδράσεις
- 620
Τι Photoshop παιδί μου, Pappoys άνθρωπος!thebest20 είπε:Photoshop ή είχες και παλιότερα κομμάτια και τα συνδύασες?

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
Τι Photoshop παιδί μου, Pappoys άνθρωπος!thebest20 είπε:Photoshop ή είχες και παλιότερα κομμάτια και τα συνδύασες?
D@redevil είπε:Εγώ που ακόμα δεν έχω καταλάβει τι θα φτιάξει ο Σταύρος, είμαι σοβαρά?! #)
Λοιπόν, μια μαντεψιά: Ανεμόπτερο?![]()
Ωραία παρουσίαση Σταυρί μου!Of course, I couldn't expect less!
![]()
Αντε να σας λυσω την απορια...and1 είπε:Κ γω μαζί σου..... :wait2: Stavri καμιά βοήθεια?
Ευχαριστω Μαριανα μου!!! :flower:D@redevil είπε:ΠΛΑΚΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ!!!![]()
(ναι, φωνάζω!)
ΤΕΛΕΙΟ!!!!
(εμ... ναι, φωνάζω ακόμα!)
Το fibran το εβαλα γιατι τα καλαμακια εκανα "κοιλια" καιPAPPOYS είπε:Πολύ ωραίο το αποτέλεσμα !!! Μπράβο Σταύρο !!!Είχα μόνο μια απορία στην αρχή κι εξακολουθώ να την έχω... Ισως τα fibran να μη χρειάζονταν καθόλου...
Δεν στερεωνόταν αλλιώς το πίσω μέρος στο φελιζόλ ???
Ευχαριστω Κατερινακι μου! :flower:katerinak είπε:καταπληκτικο το αποτελεσμα Σταυρο![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
δε συγκεντρωνεστε ολοι μαζι εσεις που ασχολειστε με τα διοραματα για να εκθεσετε τα εργα σας ;
Σωστός !!! :wait2:γιατι τα καλαμακια εκαναν "κοιλια"
Ευχαριστω πολυ Best!thebest20 είπε:Τέλειο!!!!!!!!Δεν έχω λόγια!!!!!!!!!
Eυχαριστω Ναταλι μου! :flower:Kambia είπε:Όμορφα και τακτοποιημέναKαι η σπηλιά είναι εξαιρετική.
δοκίμασε για την κουβέρτα αλόγου γυψογάζα (σε είδη χόμπυ, ιδια με αυτή που χρησιμοποιούν για νάρθηκες, μπορείς να φτιάξεις και μόνος σου), ή πεπιεσμένο χαρτί
Οι ιδέες αυτές είναι πολύ σωστές, αλλά όπως έχω γράψει στα πρώτα ποστ είναι βασική και ΑΠΑΡΑΒΑΤΗ αρχή το σχεδόν μηδενικό κόστος. Δεν πρόκειται δηλαδή να πάω και ν' αγοράσω κάτι συγκεκριμένο - όσο φτηνό κι αν είναι - για να κάνω καλύτερη δουλειά... Πάντα από αυτά που έχω και θα πήγαιναν στα σκουπίδια !!!το γκοφρέ χαρτί δε θα κάνει δουλειά?
Εγώ που είμαι "των σπηλαίων" και τα εργαλεία μου χύμα τα έχω !!! :d@redevilεγώ είμαι η ξενέρωτη που προφανώς τις χρησιμοποιώ για εργαλεία