joe
RetroMasteR
- Αντιδράσεις
- 278
Προσωπικη αποψη..thamonas είπε:ΠΑΙΔΙΑ!!!! ανακάλυψα μια τεράστια κούτα στο πατρικό μου γεμάτη παλιά παιχνίδια..και βέβαια είχε πολλά playmobil!! Η κατάσταση των παιχνιδιών είναι τέλεια, σχεδόν ακέραια γιατι όλα ηταν τοποθετημένα σε σακούλες (Μάνα είσαι τεράστια)..το μόνο που έχει "κιτρινίσει" λιγάκι είναι ο διαστημικός σταθμός (αυτο το πολύγωνο). Προσεχώς φωτογραφίες..
Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί βρήκα και τα δύο πειρατικά πλοία μέσα που έιχα και είναι και τα δύο σε άψογη κατάσταση..το ένα λέω να το πουλήσω και είμαι σίγουρος οτί καποιος απο το φόρουμ θα ηθελε να το αποκτήσει..μιλάμε είναι τζιτζί.
Θα προτιμούσα να το πάρει κάποιος από εδώ φίλος παρά να το βάλω στο ebay και να καταλήξει στα χέρια κανενός συλλέκτη που θα το βάλει πίσω σε καμμιά κούτα ή ακόμα χειρότερα σε κανέναν απο αυτούς που αγοράζουν μόνο και μόνο να το μεταπουλήσουν μετά κομματάκι κομματακι...
οπότε προσεχώς και αγγελία!! θα το στήσω και θα βγάλω φωτογραφίες!! πρέπει να είναι 2ης ή 3ης γενιάς το πρώτο πειρατικό (δεκατετία 80)
Μην το πουλησεις, ψωμι δεν σου ζηταει, τα χρηματα που θα παρεις δεν θα ειναι ουτε για μια εξοδο, ενω εχεις τοσες αναμνησεις απο αυτο.