Kambia είπε:Αληθεια το κουβαδακι της Lyra με Playmobil το θυμαστε?
Το έχω ακόμα με κάποιες ελλείψεις!Εντυπωση μου είχε κάνει η κοπέλα που είχε στήθος,αλλά φορούσε παντελόνι!Υποτίθεται ότι ήταν παλιά εποχή,δεν ήξερα ότι οι γυναίκες φορούσαν παντελόνι τότε,έστω και σαν στολή!supacoopa είπε:Εξακολουθω να εχω απωθημενο το κλασικο Πειρατικο της Playmobil...
Απ'οτι εχω ψαξει, αν και η πειρατικη σειρα εχει παρα πολλα κομματια, πλεον δεν κυκλοφορει το παλιο αγαπημενο σχεδιο (κωδικος 3750 / 3550)
[edit] Dead pictures [edit]
makisimos είπε:Εννοείται και το θυμόμαστε..!!!!!!
Mα δεν υπηρχαν playmobil που να μην ηταν της Lyra στην ελλαδα. Οσον αφορα τα κουβαδακια (δεν ειχα ποτε) ειχαν βγει τελη 80 αν δεν κανω λαθος και ηταν ψιλοχυμα. Ισως να περιειχαν κομματια που ειχαν ξεμεινει.thebest20 είπε:Ναι φυσικά είχα κάμποσα τέτοια,και τα έπαιρνα στη θάλασσα το καλοκαίρι!Ήταν μικρότερου και μεσαίου μεγέθους,και ήταν πολύ φθηνά ως 2000 δρχ για μεγάλο κομμάτι!Αλλά γενικά τα κομμάτια της Lyra ήταν ελαττωματικά,τους έβγαιναν τα πόδια,δεν είχε κοριτσάκια καθόλου,αν και στο εξωτερικό του κουτιού έδειχνε κοριτσάκια πολλές φορές,και επίσης τα χρώματα ήταν εντελώς διαφορετικά με το απ'έξω!Τύχαινε σε δύο ίδια κουτιά,οι φιγούρες να διαφέρουν ως προς τα χρώματα!
Βρε παιδιά εγώ γιατί θυμάμαι ένα ακόμα παλαιότερο σχέδιο του πειρατικού?supacoopa είπε:Εξακολουθω να εχω απωθημενο το κλασικο Πειρατικο της Playmobil...
Απ'οτι εχω ψαξει, αν και η πειρατικη σειρα εχει παρα πολλα κομματια, πλεον δεν κυκλοφορει το παλιο αγαπημενο σχεδιο (κωδικος 3750 / 3550)
[edit] Dead pictures [edit]
Το βρήκα το βρήκα!!!!!Kambia είπε:καλά θυμάσαι. Αυτό εδώ είναι πιο καινούριο
Ναι υπήρχε κάποτε το αρχείο αυτό που λες. Δες όμως και αυτό το ποστmichpan είπε:Κάποιος δεν είχε ανεβάσει ένα αρχείο στο rapidshare με ολόκληρη την συλλογή των κουτιών της playmobil; Σ'αυτό το forum δεν ήταν ή κάνω λάθος;
Μιχάλης
Για το παραπανω εχουμε καμμια πληροφορια;;;;; :xm:Aardvark είπε:Kαλα μιλαμε απο οταν πρωτοδα αυτην την φωτο ,επαθα ζημια.....Ανοιξε το κουτακι των αναμνησεων και τσουπ θυμηθηκα κατι που ειχα ξεχασει πολλα ,παρα πολλα χρονια...........
Δεν ειναι καλη η αναλυση αλλα μπορειτε να δειτε το red στο λινκ κατω.
Εγω ειχα το πανω το Blue,κυκλοφορησε το '78 και σταματησε το '83.
Θυμηθηκα τις διαφημιστικες ταμπελες το πως το'στηνα,την σκαλα που ειχε αγκιστρα στις ακρες για να πιανετε ,το πατωμα του σπιτιου που πιανει η σκαλα αποτελειτο απο πρασινες σανιδες και αλλα πολλα.
Σνιιιιιιφ τι ζημια επαθα........
http://www.collectobil.com/catalogue/catalogue.html