Kambia είπε:
Ναι το πρώτο θυμόμουν. Αυτό που λες το έψαξα και γω αλλά χωρίς καμιά επιτυχία
Πάντως σαν set πήγαινε παρέα και με αυτό (που επίσης έχει αλογάκι)
[edit] dead picture [edit]
Το κουτί από πίσω θυμάμαι ότι έδειχνε τα κρεβατάκια,και τις ντουλάπες-ραφιέρες και είχε και το πάρκο και την κούνια!Πάντως σίγουρα αυτό το set βγήκε πριν βγει η ροζ σειρά και δεν είχα γεννηθεί όταν βγήκε το set,αλλά αυτοί που μου το έφεραν,το είχαν βρει σε αποθήκη παλιών παιχνιδιών,καθώς η κυκλοφορία αυτού του set που ψάχνω τη photo (αλλά και αυτού του set που δείχνει η photo) πρέπει να είχε σταματήσει το 1991-1992!
Το set που ψάχνω photo,το έχω ακόμα,δηλαδή οι φιγούρες είναι σκορπισμένες σε ένα μεγάλο κουτί,αλλά έχω μέσα στο μεγάλο αρχοντικό την κούνια,το πάρκο και το αλογάκι!Επίσης τα μωρά,που το ένα είναι με κόκκινα ρούχα και το άλλο με κίτρινα!Το κουτί θυμάμαι ότι έγραφε Lyra απ'έξω!Κόστιζε 500 δρχ μόνο,αν και περιείχε 1 μαμά,1 μπαμπά,1 αγοράκι,2 μωρά,μια κούνια,ένα πάρκο,ένα αλογάκι-παιχνίδι και καπέλα,γιακάδες,κασκόλ κλπ,επειδή προφανώς είχε ξεμείνει!
Και κάτι ακόμα!Από ένα πανηγύρι-παζάρι στην Πάτρα το 1993 νομίζω,είχα πάρει μια μαμά εσκιμώα,φορούσε καφέ ρούχο,με άσπρα πόδια,φιγούρα παλιάς εποχής χωρίς στήθος,και επίσης φορούσε και καπέλο εσκιμώων!Είχε ένα μάρσιπο στην πλάτη και είχε ένα μωράκι με καφέ ρούχο και μικρό καπελάκι εσκιμώου!Το κουτί έγραφε Lyra και δεν είχε κάποιο διαφημιστικό μέσα,μόνο 1 σελίδα που απεικόνιζε τη photo!Κόστιζε πολύ φθηνά,ούτε 500 δρχ!