Playmobil

Μεγάλα playmobil έχω δει στα jumbo και στο ΚΟΥΚΟΥ στα carrefour!Αλλά φυσικά τα έχουν για διακόσμηση και δεν πωλούνται!

Playmolover είπε:
Αχ...αχ.... με βλέπω να σας παίρνω δώρο σε όλους το Collector Guide....
Χωρίς παρεξήγηση πάντα παιδιά!

αυτό τι είναι πάλι το "Collector Guide"??????
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Ρώτα με ότι θες με pm ή να θες σου δίνω το τηλέφωνό μου να μιλήσουμε. Μην τους ζαλίζουμε όλους εδώ μέσα με αυτά τα πράγματα.
 
Υπήρχαν και playmobil με Αδάμ και Εύα,ήταν στο στάδιο κυκλοφορίας,αλλά είχαν προκαλέσει και δεν βγήκαν σε κυκλοφορία...αυτό όχι και τόσο παλιά βέβαια,γύρω στο 2000!

Βρήκα και photos σε πιο πρόσφατη έκδοση του 2009,αλλά και πάλι δεν έχει κυκλοφορήσει

playEUROPICS_450x500.jpg
playEUROPICS_450x500.jpg

[edit] no pic [edit]




Playmobil's lawyers have ordered Father Markus Bomhard to stop using the firm's name, dressing the figures in biblical costumes or photographing them.

 


It is understood to fear that the idea - which has been praised by the Pope and won numerous awards - could offend other faiths.


από : http://www.metro.co.uk/news/article.html?You_wont_Adam_and_Eve_this_Playmobil_ban&in_article_id=605664&in_page_id=34
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
[edit] dead picture [edit]


Μπήκα και στο κατάστημα playmobil της Αμερικής και είχε τα ίδια με αυτά που κυκλοφορούν και στις άλλες χώρες!Η μόνη διαφορά είναι ότι στην Αμερική ένα κομμάτι που έχει 15$,το ίδιο στην Ελλάδα έχει 18-20e!
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Αν και δεν είναι τόσο retro,η παιδική χαρά που βγήκε το 96 σε 3-4 χωριστά κομμάτια,επανακυκλοφορεί ολόκληρη με τιμή γύρω στα 40e

[edit] dead picture [edit]


 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
playmobil σε εξωφυλλα ρετρο περιοδικων πληροφορικης!!!!!!!!!!

picture.php
 
Πως και έτσι?Υπήρχαν παιχνίδια για pc με playmobil????????
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Πολύ ενδιαφέροντα φαίνονται!Επίσης στο site της playmobil έχει παιχνίδια που τα παίζεις online...

Εμένα μου είχαν πει ότι θα μου στείλουν ένα παιχνίδι playmobil σε cd-rom με πειρατές πριν 4-5 χρόνια,όταν είχα κάνει εγγραφή στο club της playmobil αλλά το μόνο που έλαβα ήταν ένα διαφημιστικό,για να παραγγείλω
 
thebest20 είπε:
Περα απο την οποια εμπνευση/εικαστικη προταση του σχεδιαστη του εξωφυλλου, δεν υπαινισσοταν τιποτα για το καθαυτο περιεχομενο των

περιοδικων - παντα σε σχεση με τα playmobil.

thebest20 είπε:
Υπήρχαν παιχνίδια για pc με playmobil????????
Ναι... και οχι μονο για PC

http://www.mobygames.com/game-group/playmobil-licensees
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Θυμάμαι σαν τώρα τα τέλεια μικρά περίστροφα και τις καουμπόικες ζώνες που έμπαιναν. Επίσης θυμάμαι μια τέλεια καουμπόικη ζώνη που είχα που ήταν διπλή (έπαιρνε 2 περίστροφα) και την έδινα στο "καλύτερο" playmobil μου που σε κάθε ιστορία παρίστανε τον σερίφη... :)
 
Τα μικρά κουτάκια Lyra δεύτερης γενιάς τα είχα αποκτήσει όλα σε σύντομο χρονικό διάστημα!Ήμουν στο νοσοκομείο με πρόβλημα υγείας και στο κυλικείο του νοσοκομείου είχε playmobil Lyra μικρά κουτάκια.Έμεινα μια εβδομάδα περίπου μέσα και απέκτησα περίπου 30 κουτάκια από γονείς,συγγενείς,φίλους!Επίσης και στα goodys παλιά με το junior γεύμα έδιναν lyra κουτάκια δεύτερης γενιάς!Έτσι ανάγκαζα τους γονείς μου να παίρνουν κι αυτοί junior φαγητό για να έχω περισσότερα!Μάλιστα μια φορά μου είχε τύχει και ένα κουτάκι το οποίο δεν υπήρχε στον κατάλογο,αλλά και το κουτάκι μέσα δεν είχε καθόλου διαφημιστικό!Ήταν ένας ιππότης με άλογο (είχε και μουστάκι,περίεργο για τα Lyra δεύτερης γενιάς)
 
Για να βάζω και μερικές φωτογραφίες λοιπόν...

Τα αγαπημένα μας διαστημικά playmospace.....
 
Τα διαστημόπλοια δεν θυμάμαι να υπήρχαν σε κάποιο διαφημιστικό από το 1991 και μετά!Αυτό που θυμάμαι και έχω είναι ο αστροναύτης,επίσης είχα και ένα ρομποτάκι που το έχω χάσει!
 
Υπάρχει περίπτωση να βρούμε σε photos ελληνικούς καταλόγους από τα έτη 1975-1998?Ειδικά από τα πρώτα!Μου είχαν φέρει ένα set (περιείχε μια μαμά,έναν μπαμπά,ένα αγοράκι,2 μωρά,ένα αλογάκι-παιχνίδι,μια κούνια και ένα πάρκο για τα μωρά) και δεν μπορώ να βρω πουθενά αυτό το set σε photo!To κουτί από όσο θυμάμαι έγραφε LYRA και SYSTEM απ'έξω και είχα ξετρελαθεί με αυτό,επειδή δεν ήξερα ότι υπάρχει!Δεν υπήρχε ούτε στον κατάλογο του 1992 της geobra,αλλά ούτε και στον κατάλογο της LYRA.Επίσης αυτό το set είχε δικό του κατάλογο όπως επίσης και το άλλο set που μου είχαν φέρει μαζί (μια δασκάλα με μαθητές και τσάντες,χωρίς σχολείο όμως-η δασκάλα ίδια με αυτή του σχολείου).Έχω απορία για αυτά,γιατί δεν υπήρχαν σε κανέναν κατάλογο από αυτούς που είχα μέχρι τότε και επίσης ήταν LYRA-GEOBRA!

Και κάτι ακόμα!Στο 11ο νηπιαγωγείο του Χαλανδρίου που πήγαινα το 1991-1992,υπήρχαν κάτι φιγούρες playmobil με μαλλιά όπως των κοριτσιών,αλλά ήταν φιγούρες μεγέθους όπως οι γυναίκείες φιγούρες που έβγαζε η LYRA,τα χεράκια τους περιστρέφονταν!Υπήρχαν 2 τέτοιες,και οι δύο είχαν άσπρο παντελόνι,άσπρα χέρια,μαύρα μαλλιά,η μία είχε κόκκινη φορεσιά,και η άλλη μπλε!Έχω ψάξει και δεν βρήκα γι'αυτά κάτι!
 
Ίσως ο Playmolover να μπορέσει να σε βοηθήσει thebest20. Μονο το αλογάκι -παιχνίδι κάτι μου λέει. Τα υπόλοιπα τίποτα :(
 
Kambia είπε:
Ίσως ο Playmolover να μπορέσει να σε βοηθήσει thebest20. Μονο το αλογάκι -παιχνίδι κάτι μου λέει. Τα υπόλοιπα τίποτα :(
Το αλογάκι παιχνίδι υπήρχε και στο δωμάτιο των παιδιών στη ροζ σειρά,στο set που κυκλοφόρησε το 1989 και σε αυτό του 1996 (που εκεί έχει 2 πράσινα αλογάκια,το ένα μικρότερο),μάλλον γι'αυτό σου θυμίζει κάτι!

[edit] dead picture [edit]

[edit] dead picture [edit]

Τα έχω και τα 2 sets,αλλά έχω και το set που ανήκε στη σειρά της Lyra και δεν μπορώ να βρω πουθενά photos ούτε στο site της playmobil,εκεί που έχει τα παλιά sets!
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Ναι το πρώτο θυμόμουν.

Αυτό που λες το έψαξα και γω αλλά χωρίς καμιά επιτυχία :(
 
Kambia είπε:
Ναι το πρώτο θυμόμουν. Αυτό που λες το έψαξα και γω αλλά χωρίς καμιά επιτυχία :(
Πάντως σαν set πήγαινε παρέα και με αυτό (που επίσης έχει αλογάκι)

[edit] dead picture [edit]

Το κουτί από πίσω θυμάμαι ότι έδειχνε τα κρεβατάκια,και τις ντουλάπες-ραφιέρες και είχε και το πάρκο και την κούνια!Πάντως σίγουρα αυτό το set βγήκε πριν βγει η ροζ σειρά και δεν είχα γεννηθεί όταν βγήκε το set,αλλά αυτοί που μου το έφεραν,το είχαν βρει σε αποθήκη παλιών παιχνιδιών,καθώς η κυκλοφορία αυτού του set που ψάχνω τη photo (αλλά και αυτού του set που δείχνει η photo) πρέπει να είχε σταματήσει το 1991-1992!

Το set που ψάχνω photo,το έχω ακόμα,δηλαδή οι φιγούρες είναι σκορπισμένες σε ένα μεγάλο κουτί,αλλά έχω μέσα στο μεγάλο αρχοντικό την κούνια,το πάρκο και το αλογάκι!Επίσης τα μωρά,που το ένα είναι με κόκκινα ρούχα και το άλλο με κίτρινα!Το κουτί θυμάμαι ότι έγραφε Lyra απ'έξω!Κόστιζε 500 δρχ μόνο,αν και περιείχε 1 μαμά,1 μπαμπά,1 αγοράκι,2 μωρά,μια κούνια,ένα πάρκο,ένα αλογάκι-παιχνίδι και καπέλα,γιακάδες,κασκόλ κλπ,επειδή προφανώς είχε ξεμείνει!

Και κάτι ακόμα!Από ένα πανηγύρι-παζάρι στην Πάτρα το 1993 νομίζω,είχα πάρει μια μαμά εσκιμώα,φορούσε καφέ ρούχο,με άσπρα πόδια,φιγούρα παλιάς εποχής χωρίς στήθος,και επίσης φορούσε και καπέλο εσκιμώων!Είχε ένα μάρσιπο στην πλάτη και είχε ένα μωράκι με καφέ ρούχο και μικρό καπελάκι εσκιμώου!Το κουτί έγραφε Lyra και δεν είχε κάποιο διαφημιστικό μέσα,μόνο 1 σελίδα που απεικόνιζε τη photo!Κόστιζε πολύ φθηνά,ούτε 500 δρχ!
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Πίσω
Μπλουζα