Playmobil

@ giannislarisa: :bow: Οι πληροφορίες σου είναι μοναδικές - εννοείται ότι δεν τα γνώριζα.

Με κάλυψες και με το παραπάνω! Τα κομμάτια αυτά κυκλοφόρησαν στην Ελλάδα ή μόνο στο εξωτερικό?
 
Η απολυτη "τακτοποιημενη συλλογη" Playmobil!!!!!!

Aπο μενα προσωπικα τουλαχιστον ο τυπος εχει πολλα....RESPECT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :award: :award: :award: :award: :award: :award: :award: :award: :award: :award: :award: :award: :award: :award:
 
οχι η schenk κυκλοφόρισε σχεδόν αποκλειστηκά εντος ουγγαριας μέχρι την πτώση του κουμουνισμού.απο το 91-92 κ μετά υπήρχαν κάποιες διαροές κ σε όμορες χώρες.
 
Πολύ ενδιαφέρον! Πάρα πολύ όμορφα κομμάτια & φαντάζομαι πλέον και συλλεκτικά!... Συγχαρητήρια και για τη συντήρησή τους σε τόσο καλή κατάσταση! :)
 
Να ρωτήσω,η συλλογή είναι του giannislarisa?Είναι ο ίδιος χρήστης aleon στο ισπανικό forum?
 
οχι φίλε.μου αυτά που ανάρτησα είναι κάποια απο τα κομματια της εταιρίας schenk που έχω στην κατοχή μου.αυτο που ανάρτησε ο σταύρος δεν έχει καμια σχέση με μένα.
 
οχι φίλε.μου αυτά που ανάρτησα είναι κάποια απο τα κομματια της εταιρίας schenk που έχω στην κατοχή μου.αυτο που ανάρτησε ο σταύρος δεν έχει καμια σχέση με μένα.
 
Σε ευχαριστώ πολύ για την πληροφορία?Από τη Schenk πόσες γυναίκες με στήθος βγήκαν?Θυμάμαι μία,με κίτρινα ρούχα,που μάλιστα δεν περιστρέφονταν τα χέρια της.Επίσης πόσες άμαξες και κτίρια υπάρχουν,αν ξέρεις?
 
Η schenk έχει βγάλει 7 άμαξες και αν δεν κάνω λάθος (χωρις να ειμαι 100% σιγουρος) 6 κτίρια.χωρίς να υπολογίζω τις στρατιωτικές σκηνές.τώρα για τις γυναίκες δεν γνώρίζω διότι δεν έχω εικόνα κ δεν έχω κάποια στην κατοχή μου.
 
Εμένα πάλι αν μου περίσσευαν καράβια άνετα τα κανιβάλιζα για να φτιάξω ένα "DOLPHIN"

Ευχαριστώ για το λινκ stayros και giannislarisa για τις πληροφορίες περί version #3550
 
Μερικά sets στα οποία έγιναν updates,με τον ίδιο κωδικό

1984

3495-1.jpg


1990

3495.jpg


1978

3245x.jpg


1988 (1992 σύμφωνα με το Γερμανικό site)

3245.jpg
3245.jpg

Eπίσης η LYRA έβγαλε 2 διαφορετικές εικόνες για το συγκεκριμένο set

3245.jpg
3245%u0025282%29.jpg

3245%282%29.jpg
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Εδώ ένα site με τα περισσότερα sets της Schenk

https://sites.google.com/site/schenkmuzeum/

Tελικά υπήρχαν λίγες γυναίκες με στήθος,περίπου 4-5,και μία με κοιλίτσα!Επίσης το Γραφείο του Σερίφη είναι πολύ καλό!
 
Καλημέρα ,

Χριστός Ανέστη

Προσέξτε το fun park θα είναι κλειστό μέχρι και σήμερα Δευτέρα του Πάσχα. Την πάτησα το Σαββάτο το πρωί .Έχουν μήνυμα στον τηλεφωνητή ,στο internet νομίζω δεν είχε κάποια ανακοίνωση.
 
καλημέρα κ Χριστός Ανέστη σε όλα τα ρετροφιλαράκια.ας φτιάξουμε λίγο διάθεση ξυπνώντας αναμνήσεις....imagessad.jpgο θρυλικός κωδικός 3536 στα χρώματα της Βραζιλιάνικης TROL.

35s36.JPG MATTEL(Αμερική)...

DSC00192.jpgANTEX(Αργεντινή) αυτό το σετ είναι το δικό μου.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Προβολή συνημμένου 50420και ειδού το όνειρο κάθε 30αρι (plus)το σετ αυτό ήταν στην κατοχή του φίλου μου Donkix2000. Δυστηχώς δεν το έχω.ξάχνω να το βρω :( :( :(
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Προβολή συνημμένου 50421SCHAPER(η πρώτη αμερικάνικη εταιρία που είχε τα δικαιώματα παραγωγής) .και αύτήν είναι η τελευταία φοτο με αύτό το εκπληκτικό σετ.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Πίσω
Μπλουζα