Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
1) Ευχαριστω Ναταλι μου! Ευχαριστηση μου που σας αρεσε!Kambia είπε:1) Καταρχήν ευχαριστούμε Σταύρο για την κάλυψη του event. 2) Δεν ξέρω για εσάς αλλά για μένα ΤΟ πειρατικό καράβι είναι το #3550.
3) Τί είναι αυτό που κάνει το #3740 του 1991 τόσο σπάνιο?
Δυστυχως δεν τους ειδα εκει οταν πηγα...Kambia είπε:Ναι, νομίζω οτι η δικαιολογία που δίνεις με καλύπτει για ποιό λόγο θεωρείται συλλεκτικό. Μια άλλη ερώτηση. Οι κάτοχοι των καραβιών ήταν εκεί στην έκθεση? Ρωτάω γιατί ίσως αν κάποιος από δω (ξανα) πάει, θα μπορούσε να τους ρωτήσει 2-3 πραγματάκια.
Με μια πρώτη ματιά πρέπει να είναι μια μίξη απ' όλα τα καράβια που είχαν κυκλοφορήσει μέχρι και το 2006 εκτός αν είναι πιο πρόσφατο. Η βαση έχει φτιαχτεί απο το πειρατικό με κωδικό 3940. Μμμμ πρέπει να χρειάστηκαν 2 ,3 τέτοια καράβια. Είχα πετύχει ένα site όπου ένα τύπος είχε φτιάξει ένα παρόμοιο πλοίο και το έδειχνε βήμα-βήμα.Kambia είπε:Το "DOLPHIN" ξέρουμε πάνω σε ποιούς κωδικούς μετασκευάστηκε? Με βάζει σε ιδέες![]()
![]()
Em.... όχι οτι σε πιέζω αλλά ΒΡΕ ΤΟ σε παρακαλώand1 είπε:Είχα πετύχει ένα site όπου ένα τύπος είχε φτιάξει ένα παρόμοιο πλοίο και το έδειχνε βήμα-βήμα.
Αν ημουν θεος...θα ηθελα να ειμαι ο THOR !!!!!!!!!D@redevil είπε:Σταύρε, θα βαρεθώ να σε λέω συνέχεια ότι είσαι θεός!![]()
Μπραβο! Το είχα εντοπίσει πριν πολύ καιρό και ομολογώ ότι τη στιγμή που το είδα σφίχτηκε η καρδιά μου... ΤΙ ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ!!! Και δηλαδή τι κατάφερε ο κατά τ'άλλα Άπαιχτος, Απλησίαστος και Ανυπέρβλητος Macgayver; Να κατασκευάσει κάτι το οποίο ΔΕΝ είναι Playmobil, παρόλο που κατασκευάστηκε με Playmobil. Εδώ ένα αξεσουάρ σπάζει και κατεβάζουμε καντήλια, πόσο μάλλον να πιάσουμε να τεμαχίσουμε κομμάτια εσκεμμένα!stayros είπε: