Wally είπε:
To Βattlefield γραφτηκε για PC και εγινε βεβιασμενο port στις κονσολες. Eιναι η πρωτη υλοποιηση της FrostBite3 στα nextgen κονσολικα.
Το PS4 κανει 400 και το PC με τον i7 και τις διπλες Nvidia που παρουσιαζεις θα κανει πολυ πολυ πανω απο 1000ρικο.
Eπρεπε να περασουν 6 μηνες για να ειναι playable το Battlefield στο PC.
Όμως καλύτερα γραφικά και επιδώσεις έχουν πετύχει και με PC λίγο πάνω από την τιμή του PS4.. Απλά το παράδειγμα στο βίντεο ξεφεύγει αρκετά.
@Aardvark: Ακριβώς εκεί είναι η ουσία! Και γιαυτό ήμουν είμαι και θα είμαι πάντα κονσολάς!
Στην κονσόλα δεν θα κοιτάξεις τα νούμερα, τις επιδώσεις και το αν η τάδε γωνία κάνει "σκαλάκια" η όχι.. Η ουσία θα πρέπει να είναι πρώτα στα παιχνίδια, και μετά στα άλλα. Και στο θέμα "ΑΑΑ αποκλειστικότητες" καλώς η κακώς οι κονσόλες είναι πολύ μπροστά σε σχέση με τα PC.
Κατά τα άλλα, είναι όπως τα είπε ο Imgema..
Και μιλάμε και για το αν τα νέα συστήματα είναι "τέρατα" όπως στο παρελθόν, και αν σε ένα PC και ποιο PC μπορείς να δώσει καλύτερα γραφικά από το PS4 που είναι το πιο "δυνατό" από τα νέα συστήματα.
@DarkSynbios: Ναι, δεν διαφωνώ!
Όμως αυτό που λέω είναι ότι αν είναι να θυσιάσω τα γραφικά για κάποια καρέ, προτιμώ τα γραφικά.
Πχ σε ένα action τίτλο θεωρώ καλύτερο το να βλέπω τα πάντα να κινούνται, να έχω καλύτερα εφέ και περισσότερα αντικείμενα και ας τρέχει σε 30 καρέ, παρά να βλέπω πιο ομαλή κίνηση και τα πάντα να είναι ακίνητα και να λείπουν αντικείμενα, κλπ.
Υ.Γ.: Για την ιστορία, και μιάς και πολλές φορές είπα τι κάρτα γραφικών έπαιρνες με τα λεφτά τις κονσόλας παλιά και σήμερα, και τι επιδώσεις είχαν το καθένα, το PS3 που κόστιζε 600$ έφτανε τα 192 GFLOPS, και η GTX 7800 που ας πούμε ότι επάνω σε αυτή βασιζόταν ο RSX, έπιανε τα 165 GFLOPS περίπου.. Άρα πάμε σε μία ακόμα μεγαλύτερη.. Άρα περίπου στα 600$
Σήμερα που το PS4 έχει 1,8 MFLOPS, όμως κάποιοι λένε ότι συγκρίνεται με την 7870 με τα 2,560 GFLOPS, άρα ας κρατήσουμε αυτή, πάμε στα περίπου 240? μόνο σαν ποσό για κάρτα γραφικών.
Τώρα τι παίρνουμε με τα 400? του PS4; Στην τύχη να πω μία
Radeon R9 290 4GB με τα 4,800 GFLOPS..
Συνοπτικά..
2006: PS3 = 600$ = μία ισοδύναμη κάρτα γραφικών.
2014: PS4 = 400$ = μία διπλάσια σε επιδώσεις κάρτα γραφικών.
Και το σενάριο το έχω έτσι ώστε να "συμφέρει" τις κονσόλες! Πχ δεν έκανα σύγκριση με το 360 που ήταν πιο φθηνό και το 2005 με τα 300$ έπαιρνες μία πολύ πιο αδύναμη κάρτα γραφικών.