Playstation 4

Ευχαριστω Γιαννη! Αλλα αναγκαστικα πρεπει να τερματισω κατι παιχνιδια στο PS3 για να παιξω αυτα του 4.. lol
 
Βαλε το driveclub να κανει το update με τα καιρικα φαινομενα, τρεξε καμια πιστα με βροχουλα και πες μας τι γινεται γιατι αυτο το bundle ειναι ιδιαιτερα ψηστικο !
 
DarkSynbios είπε:
Ευχαριστω Γιαννη! Αλλα αναγκαστικα πρεπει να τερματισω κατι παιχνιδια στο PS3 για να παιξω αυτα του 4.. lol
Ετσι πρέπει! Δε μπορείς να πας από την 1η Δημοτικού στην 1η Λυκείου!
 
Rygar είπε:
Ετσι πρέπει! Δε μπορείς να πας από την 1η Δημοτικού στην 1η Λυκείου!
Πανε αυτα για μενα!! Παιζω και Dreamcast που εινα περα απο κολλεγιο! :p

Other_Reality είπε:
Βαλε το driveclub να κανει το update με τα καιρικα φαινομενα, τρεξε καμια πιστα με βροχουλα και πες μας τι γινεται γιατι αυτο το bundle ειναι ιδιαιτερα ψηστικο !
Θα το δοκιμασω σημερα το βραδυ! ;)
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Απέκτησα και το δικό μου, δωράκι της αγαπημένης μου, το άσπρο με δυο controllers και το Alien Isolation. Καταρχήν, είναι πανέμορφο, ειδικά το άσπρο είναι κόσμημα ! Φοβερό design, άψογο σε όλα. Τα controllers είναι πολύ βελτιωμένα (εντύπωση μου έκανε το ηχειάκι-αντιγραφή απο wii και το touchpad).

Έκανα ενα μικρό ντου και πήρα επιπροσθέτως το Fifa 14 μεταχειρισμένο, και το Metro Redux (όπου είναι hd remakes των Metro 2033 και Last light @1080p/60fps). Αρχικές εντυπώσεις, πολύ καλές ! Το Alien δεν υπάρχει, έτυχε να παίξω λίγο στο PS3 πριν την απόσυρση του για το retro room πλέον (lol) και η διαφορά είναι η μέρα με τη νύχτα. Η απόδοση του τίτλου είναι απίστευτη, ο φωτισμός, τα textures ο σχεδόν ασυμπίεστος ήχος στο 5.1 είναι μαγεία. Το ίδιο και στο Fifa, ενώ στο Redux τα παιχνίδια τρέχουν όπως σε ένα τούμπανο PC ! Έστω και νωρίς απο άποψη τίτλων, αξίζει και με το παραπάνω, η αίσθηση είναι αρκετά αναβαθμισμένη για να δικαιολογήσει το upgrade απο τώρα.
 
To έκανα δώρο στην γυναίκα μου προχτές μαζί με το far cry 4 και το assasin's creed unity. Προσωπικά δεν εντυπωσιάστηκα και τόσο με τα γραφικά και στα δύο παιχνίδια -σε σχέση με το ps3- τουλάχιστο τόσο όσο να δικαιολογεί τα λεφτά που έδωσα.
 
Το far cry το εχω στο 3, αλλα φανταζομαι οτι θα υπαρχει διαφορα με του 4. Το αλμα ισως τωρα να μην φαινεται τεραστιο, αλλα αν τα βαλεις διπλα-διπλα, ειναι εμφανεις οι διαφορες. Δυσκολα θα παρω αλλο τιτλο για το ps3 ξανα, και μαλλον βγηκα και απο τον μπελα της αναβαθμισης του pc, οποτε νοιωθω ηδη καλυμενος. Ειδικα για το alien που δεν ηθελα να παρω στο pc λογω steamworks, δεν αντεχω να αγοραζω τιτλους με τετοια drm σε καμια περιπτωση.
 
Τα γραφικά στο far cry 4 του ps4 είναι πιο smooth. Γενικά το περιβάλλον και ιδιαίτερα το νερό. Όχι καμιά τεράστια διαφορά γενικώς στα γραφικά (τουλάχιστο στα μάτια μου) αλλά σίγουρα είναι καλύτερα. Δεν λέω, μπορεί και να έχεις δίκιο. Από όσο θυμάμαι πάντως το ps3 είχε εξίσου εντυπωσιακά γραφικά. Μάλλον θα πρέπει να δω περισσότερο από αυτά τα παιχνίδια. Περιμένω πάντως πως και πως για το επόμενο uncharted στο ps4.

Η πολύ απλά, ακόμη δεν χώνεψα τα 400 που κόστισε το ps4 μαζί με το far cry 4 και 60 το unity. :D
 
telonio είπε:
To έκανα δώρο στην γυναίκα μου προχτές μαζί με το far cry 4 και το assasin's creed unity.
Εσύ το έκανες δώρο στη γυναίκα σου με σκοπό να ΠΑΙΖΕΙΣ ΕΣΥ. Ο αλλος το κάνει δώρο στο 2χρονο γιο του αλλά τελικά ΠΑΙΖΕΙ ΑΥΤΟΣ. Ολοι ρε εχετε μια δικαιολογία! Εγώ τί να κάνω δηλαδή; Να υιοθετήσω παιδί; :D :D
 
Χαχαχα!! Σωστος ο Rygar!! :p

Τωρα μου θυμησες που και καλα ειχα παρει το Buzz-Music Quiz στο PS3 για την γυναικα μου!!!

Μονο που το ειχε παρατηρησει και η ιδια αυτο!! Χαχα!!

Anyway, εγω περιμενω να βγει μια ωραια προσφορα για το PS4 για να το παρω:

Με 2 παιχνιδια (the last of us, call of duty) + 2 χειριστηρια, στα 360? (!)

Τοτε ναι, θα το παρω!! :p

Υπομονη, ελπιζω μετα την Πρωτοχρονια!
 
Ωραία δώρα σας κάνουν/κάνετε :p . Αυτά είναι. Nα είμαι ειλικρινής και μένα το άσπρο μου έκλεισε το μάτι και το λιμπίστηκα αλλά σκέφτηκα και τα 400 ευρώ που θα έφευγαν έτσι εύκολα και συγκρατήθηκα. Με αυτά τα λεφτά θα πάρω πολλά παιχνίδια για τις άλλες μου κονσόλες (παρόλη τη γκρίνια της γυναίκας μου :p ) ή άλλες ανάγκες μέρες που είναι. Ίσως το ξανασκεφτώ αν βγει ένα slim μοντέλο, γιατί που θα πάει, θα βγει, την ξέρουμε τη Sony πια...
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Πωπω ζηλεύω! Πολύ "βαριά" δώρα κάνετε... :p
 
Exει πατωσει στης βαθμολογιες και εχουν ξεσκισει στα reviews την μεγαλεπηβολη κινηματογραφικη παραγωγη της sony The order 1886 που ηθελαν να μας την περασουν και για παιχνιδι και το ευχαριστιεμαι παρα μα παρα πολυ οχι γιατι ειναι παιχνιδι της sony κλπ ισα ισα αν αξιζε φυσικα και θα ηθελα να παει καλα αλλα γιατι δεν γινετε με το ετσι θελω να προσπαθουν να μας περασουν πως το μελον του gaming ειναι τα cinematic games μην τρελαθουμε τελειως δηλαδη και ξεχασουμε και αυτα που ξερουμε.Αντε γεια λοιπον και ευτυχως που υπαρχει και κοσμος που δεν τρωει παπα και δεν καταπινει αμασητο οτι του σερβιρουν.

Μονο δυο γραμμες απο το review του gamespot να διαβασει κανεις μπορει να καταλαβει τα παντα.

What, then, to make of The Order: 1886? It is, at best, perfectly playable, and lovely to look at and listen to. But it is also the face of mediocrity and missed opportunities. A bad game can make a case for itself. A boring one is harder to forgive.

http://www.metacritic.com/game/playstation-4/the-order-1886
 
Το ανέκδοτο - δράμα με τα "ΑΑΑ exclusives" σε αυτή την γενιά δεν έχει τελειωμό..

Ακόμα και μετά από 1,5 σχεδόν χρόνο, όλα δείχνουν ότι οι εταιρίες παραγωγής δεν μπορούν να προσαρμοστούν, και μέρα με την μέρα βλέπω τα video games να πεθαίνουν... Κρίμα... Πραγματικά κρίμα. :(
 
το επίσης απογοητευτικό για μένα με τα σύγχρονα παιχνίδια είναι ο χρόνος ζωής τους . όταν το the order φαίνεται να έχει περίπου 10 ώρες ... να δώσω 70? για να το αποκτήσω; τέλος θα ήθελα και ένα παιχνίδι που δεν θα τερματίζεται εύκολα. ότι και να παίξεις πια το βγάζεις κάποια στιγμή.
 
Aardvark είπε:
Εχω καραπογοητευτει μιας και ουτε στην Ε3 θα μας κανει χαρη η Σονυ να μας δειξει κατι,εκει κολλημενη με τα 10 χρονια life cycle...
Για αλλο μπηκα και ειδα το ποστ μου παραπανω απο το 2012 και θυμηθηκα να ειμαι χαρουμενος που θα εχω καινουργιο Hardware μετα απο 3 χρονια και οχι 10.


.



.



Μετα το χτεσινο Update του Media Player του PS4 (χτες το κανα εγω,δεν ξερω ποτε βγηκε lol) παιζει και ΜΚV και MP4 με υποτιτλους ,οτι το ταϊσα δεν με απογοητευσε!



Αντε να ερθει το VR μπας και τα χαρουμε ολα αυτα σε 225" ιντσες!!
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Επειδή έχω το PS4 κάνα εξάμηνο, έχω καταλήξει ότι αξίζει να το έχεις. μόνο για τα παιχνίδια της Naughty Dog, και της Insomniac. Σχεδόν όλα τα υπόλοιπα που με ενδιαφέρουν υπάρχουν στο PC!!!!
 
Δεν βρήκα λόγο να αγοράσω ακόμα αυτή την κονσόλα. Το Uncharted 4 με δελεάζει, αλλά το αναβάλω για αργότερα στο μέλλον. Ωραίο review! Αναμένουμε την συνέχεια!
 
Τώρα που είδα και την slim version μπορώ να πω ότι παραμένει πιο όμορφο το fat
 
Πίσω
Μπλουζα