Επαθα σοκ οταν ειδα σχεδον τα 3/4 του φορουμ μαζεμενα !! Οπως ειπε και η Candy η παρεα των retromaniax ηρθε για να μεινει.
Την περισσοτερη ωρα την εβγαλα αγκαλια με τον Pooky (αφου εκτοπησαμε τον Valtasar γιατι μας εμποδιζε
) σχολιαζοντας τα τεκτενομενα....
(απο τη συζητηση των admins - AEON & Valtasar)
A - ...ειναι κουραστικο οπως και να το κανεις να εχεις δικο σου φορουμ
V - ...οπως τα λες ΑΕΟΝ, να δεις τι τραβαω και εγω με το δικο μου, ευτυχως που εβαλα GLOBAL MOD και με ξεκουραζει
Α - Για ποιον λες ?
V - Ελααα, ενας ειναι ο GLOBAL MOD !!!
A - ΑΑ καλα λες, τι ρωταω.....
(απο τη συζητηση Shadowdancer & Xalia)
S - ρε φιλε πως τα καταφερνεις και εχεις τετοια γραμμωση ? ζηλευω !
Χ - κοιτα ειναι που κοιμαμαι τα πρωινα-μεσημερια-απογευματα και δουλευω πολυ σκληρα τα βραδυα στο gamecube
S - Ωραιος !! καμια πρωτεινη παιρνεις ?
X - Μα φυσικα - ειχε βαλει σχετικο link στο thread "Υγεια & Ζωη" o ambu !!
S - Ναι ρεε !!! εχεις δικιο τωρα το θυμηθηκα !!
(απο τη συζητηση Billy & Pooky - για τα διαδυκτιακα παιγνια)
B - που λες, εισαι εδω (ναι ειχαν ΚΑΙ χαρτη) και πρεπει να κερδισεις την αποστολη για την ευρεση του ροζ διαμαντιου που σου ειχε αναφερει ο Baldoonix πριν απο 30 ωρες !!
P - Ελαα !! μα δεν ειχε πει οτι πρεπει να εισαι Level 800 για να την αναλαβεις ??
B - Ναι αλλα μπλοφαρε - με Level 655 εισαι ετοιμος.
P - Πωωω τι ειπες τωρα ???
(απο τη συζητηση Maddog & Wally - οι συνωμοτες της νυχτας)
W - ρε συ, εχω προπαραγγειλει ενα Wii αλλα φοβαμαι να το πω δημοσια !
M - ασεεε, εγω που εχω προπαραγγειλει 2 τι να πω....
(απο τη συζητηση Ambu με Keeper & AudioDee)
Ambu - Α μια και το φερε η κουβεντα να σας αναλυσω με 2 λογια τα καθηκοντα που ανελαβα ως GLOBAL MOD...λοιπον εχουμε και λεμε...με παρακολουθειτε ?
AudioDee - ΖΖΖΖzzzzzz
Keeper - ZZZZzzzzzzz
(απο τη συζητηση Stee & ΑΑ+)
Stee - λοιπον θα χρειαστουμε 3 οροφους για την εκθεση, με βεραντες και κηπο για τα ορεκτικα
ΑΑ+ - Σωστος , βαζω τους 3 οροφους και τις βεραντες θα φερεις εσυ τον κηπο ?
Stee - Αμεεε, θα χρειαστουμε ομως και παροχη βιομηχανικου ρευματος για ολα αυτα τα μηχανακια...
AA+ - Μην ανησυχεις ο Ambu μου εταξε να μας βαλει τριφασικο αν τον ψηφιζα για GLOBAL MOD, οποτε καταλαβαινεις ...
(απο τη συζητηση Telonio & Alucard)
T - Ρε συ εχω ψιλοβαρεθει ελαφρως...
Α - Κατσε σε λιγο θα μιλησει ο GLOBAL MOD....
T - Πωω !! μολις θυμηθηκα οτι εχω αφησει ανοιχτο το ματι στη κουζινα - λεω να πηγαινω...
Α - Και συ ??? εγω αφησα ανοιχτο ΚΑΙ το θερμοσιφωνα !!! αντε να πηγαινουμε...
Περα απο τα διαδικαστικα η συναντηση κρινεται ως πολυ πετυχημενη - λυπαμαι μονο που δεν συναντησα τον συναγωνιστη SHOCK
- ο Αρχηγος ΑΕΟΝ ανεφωνησε τον Πανηγυρικο την ιδια στιγμη που ο Ambu μοιραζε κονκαρδες με το avatar του στους περαστικους και ο xalia αγοραζε τηλεφωνικα δεκαδες gamecube για archives....
Ελπιζω και ευχομαι στο επομενο meeting να συναντησουμε και τα παιδια απο "πανω" τρωγωντας γεμιστο τσουρεκι στου Τερκενλη
In Retromaniax we trust !!