alkis21 είπε:
Καταρχάς έχει γέλιο που κάθε δεύτερη σελίδα αναφέρεται από κάποιον το bacon mushroom melt των Wendy's... πραγματικά εκπληκτική σύνθεση! Το μόνο αρνητικό που έβρισκα στην αλυσίδα αυτή ήταν ότι δεν είχε Coca-Cola.
Καλησπερα και απο εμενα , χαιρομαι που βρηκα αυτο το νημα , μιας και εκεινες τις εποχες ημουν και εγω οπως και εσεις και οι περισσοτεροι νεοι εκεινης της εποχης θαμώνες αρκετών φαστ φουντ , και για να φάμε και για τα ραντεβουδακια , οπως επισης για πολλους απο εμας ηταν μια βραδυνη εξοδος ( η καταληγαμε σε αυτα μετα απο μπιλιαρδα και μποουλινγκ ) μιας και δεν πηγαιναμε σε καφετεριες και μπαρ τα βραδυα λόγω ηλικίας κτλ.
Τα αγαπημενα μου ηταν και οπως και πολλων αλλων οπως διαβασα τα Wendys , εκανα ολοκληρο ταξιδι με φιλους με τον ηλεκτρικο για να παμε σε αυτα του Συανταγματος (αγαπημενα ) και αυτα της Κηφισιας , εννοετε επισης οτι επαιρνα μονο αυτο με τα μανιταρια κτλ , που παλευα με τον ευατο μου να φαω 2 και ποτε δεν μπορεσα .
Να θυμισω και κατι που ισως πολυ να εχουν κανει , οταν το καταστημα του Συνταγματος εδειχνε live τους τελικους του NBA και εμενε ανοιχτο το καταστημα μεχρι της 5 και 6 το πρωι γεματο κοσμο μεσα που εβλεπε να ματς και παρακαλουθουσε απο τις τηλεορασεις στο παταρακι που ειχε.
Στεναχωρηθηκα πολυ οταν εκλεισαν , την εδω διαχειριση επειδη ρωτησαν αρκετοί την ειχε ο γνωστος σε ολους μας Νικας , απο εκει και μετα η Wendys σταδιακα αποσυρθηκε απο την Ευρωπη γενικα , παρολο που απο οσα γνωριζω απο καποιους γνωστους η εταιρια Νικας προσπαθησε να κρατησει εστω και καποιο καταστημα ανοιχτο στην Ελλαδα , αλλα δεν τα καταφερε , τα κοστοι θα ηταν δυσβάστακτα.
πριν 6 χρονια ξεκινησα λογο εργασιας καποια ταξιδια στην Αμερικη οπου και πηγαινα 3 φορες το χρονο στην Νεα Υορκη , εννοειτε οτι σε καθε μου επισκεψη εκει το πρωτο πραγμα που εκανα ηταν να παω σε ενα καταστημα wendys για να φαω ,bacon mushroom melt δεν υπαρχει εκει βεβαια , αλλα και ουτε μπορω να πω οτι οι γευσεις που ειχαμε εμεις απο το Ελληνικο wendys πλησιαζουν πολυ στο Αμερικανικο , σιγουρα το Ελληνικο ειχε πολυ καλυτερη γευση .
Μακαρι να ανοιξουν ξανα στην Ελλαδα , εννοειτε οτι θα πηγαινω με καθε ευκαιρια και οτι θα γραφω στα παλια μου τα παπουτσια διαιτες κτλ