Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
Και πώς θα λέγονται άραγε πλέον τα σιδεράκια, αφού δεν είναι πια σιδεράκια; Μήπως συνθετικάκια; :wait2:saboter είπε:Τα ακαλαίσθητα βαριά σιδεράκια.... εκτοπίστηκαν από τα συνθετικά διάφανα, που είναι διακριτικά.
![]()
foutix είπε:Να ανεβάσω και κάποιες φώτος από μια παλία ζυγαρία της κουζίνας που βρήκα σε ένα σπίτι
Τσου. Αυτό υπήρχε πάντα από παλιά. Είναι ρετροψάξιμο στο πατρικό από χθες απλά δεν είχα εξάγει τις φωτό ακόμα από την φωτ. μηχανή.johnny19818 είπε:Έκανες καλή βόλτα στο Μοναστηράκι βλέπω greekeagle12. Ψώνισες για τα καλά. Με γεια το τσαγερό σου λοιπόν!
greekeagle12 είπε:
johnny19818 είπε:Μερικά αντικείμενα της αδερφής μου.
Καρφίτσες, μπρελόκ, πιάστρα για τα μαλλιά (κόκκινη πάνω δεξιά), αρωματικά κουκλάκια.
A δεν ξέρω... εγώ το κατάσχεσα με συνοπτικές διαδικασίες...ΦΖΠ1 είπε:Mετάνοιες και προσκυνήματα στο φακό ! Έπαιρνε πλακέ μπαταρία και είχε ένα τρομερά δύσχρηστο κουμπί, που συνήθως...σφήνωνε, κι έμενε είτε αναμμένος είτε σβηστός ! (η έκδοση αυτή είναι "μεταγενέστερη" και το έχουν κάνει πλαστικό).
Νομιζω υπηρχανε καποιοι οι οποιοι ειχανε συρομενο φιλτρο(κοκκινο)PT8 είπε:Όπως τα περιγράφει η φίλη παραπάνω είναι! Κλασσικός early 80s προβληματικός αλλά εμβληματικός φακός τον οποίο βρήκα σε επαρχιακό σούπερ μάρκετ πέρυσι το Πάσχα!
ps: Υπήρχε και άλλος ένας εποχής ο οποίος άλλαζε και χρώματα στο φως που έβγαζε (κίτρινο και κόκκινο αν θυμάμαι καλά).