Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
Ώπα,κάποιο λάθος κάνεις εδώ....Dragon_K. είπε:Στη Φιλαδέλφεια υπήρχε ένα μικρό, αλλά πολύ καλό, μπαράκι επίσης η Egalite, έχει κλείσει εδώ και δέκα χρόνια.
Ένα παλιό μπαράκι με το όνομα Δον Κιχώτης υπάρχει ακόμη κατεβαίνωντας τον λόφο της Καστέλλας με κατεύθυνση προς το μικρολίμανο. Δεν είναι στη Ζέα βέβαια αλλά δεν γνωρίζω αν μιλάμε για το ίδιο.Dragon_K. είπε:Στον Δον Κιχώτη επίσης πήγα μια φορά και είχα περάσει τρομερά.
Δεν έχω πάει εδώ και πολλά χρόνια, δεν ξέρω εαν λειτουργούν.
/Off topic ontelonio είπε:**Μάνο αυπνίες;![]()
O "Δον" λειτουργεί ακόμα και έχει αρκετό κόσμο Παρασκευή-Σάβαβτο βράδυ.Dragon_K. είπε:Στον Πειραιά ...Στον Δον Κιχώτη επίσης πήγα μια φορά και είχα περάσει τρομερά.
Δεν έχω πάει εδώ και πολλά χρόνια, δεν ξέρω εαν λειτουργούν.
H Egalite που θυμάμαι εγώ και που πρώτη φορά πήγα το 90, ήταν χωμένη σε ένα στενό. Όπως ανεβαίνεις για Μεταμόρφωση και στο ύψος το παλιού Kangoo ( αν θυμάμαι καλά το όνομα) ένα ή δύο στενά πιο πάνω, έστριβες αριστερά. Κάπου εκεί ήταν, ένα μικρό ξύλινο. Είχα περάσει πριν πολλά χρόνια και το είχα δει κλειστό.manos426f είπε:Ώπα,κάποιο λάθος κάνεις εδώ....
H Egalite δεν έχει κλείσει αφ' ενός,δεν ήταν όμως και πριν 10 χρόνια στη Νέα Φιλαδέλφεια αφ' ετέρου...
Σε ποιο σημείο τη θυμάσαι ;
To κόκκινο... είναι εκείνο που έκλεισε;;; :wait2:Dragon_K. είπε:Η αλήθεια είναι οτι στο "Πηγάδι" τελευταία φορά πήγα το 99. Ωραία ήταν τα live με εκείνον τον Μουσάτο με το Κοντραμπάσο... Θεϊλα.
Το αγαπημένο μου Bar Ever ήταν είναι και θα είναι ο "Κομης" λίγο πιο πάνω. Δεν έχει κλείσει φυσικά και ούτε πρόκειται... έχει κανει ολόκληρη αυτοκρατορία ο τύπος εκεί πέρα. Ειδικά το "κόκκινο" bar είναι φοβερό... έχω κάψει τα πιο ωραία ...εγκεφαλικά κύτταρα (λόγω αλκοολ) εκεί μέσα![]()
Ουχχχχ... αυτό έτσουξε. Το "Κοκκινο" είναι στην οδό Λασκαράτου. Όπως ανεβαίνουμε άριστερα, δίπλα και δεξιά από το Νεοκλασσικό που είναι κι αυτό Κόμης. Στο απέναντι πεχοδρόμιο και λοξώς αριστερά είναι η Μπυραρία.Juanita είπε:To κόκκινο... είναι εκείνο που έκλεισε;;; :wait2:
Εδώ και μέρες δεν το έχω δει ανοιχτό... αν λέμε το ίδιο (το μόνο που δεν είναι νεοκλασσικό... δίπλα στο φούρνο... )
Το ΠιράΓχα, όπως έλεγε η ταμπέλα, ήταν περίπτωση.Θυμήθηκα και το θρυλικό ΠΥΡΑΝΧΑ που ποτέ δεν πήγα γιατί όταν έκλεισε ήμουν 15 χρονών και δεν με άφηναν οι γονείς μου, αλλά έχω ακούσει φοβερές ιστορίες από φίλους και από τον σύζηγο ο οποίος ήταν θαμών του καταστήματος και ήταν εκεί και το βράδυ που καθάρισαν τον πορτιέρη κι έκλεισε
Εντάξει. Απολύτως οργασμικά γέλια. Με τρόπο, βέβαια, γιατί μας βλέπουν.Υπάρχει και η REBOUND?