Φοβερό βίντεο και πάλι, ήπια την φρεντούμπα μου στην δουλειά και το απόλαυσα. Το τζαμάρισμα τέλειο, συνυπογράφω ! Μονταζάκι, εφφεδάκια, όλα έξυπνα και σωστά βαλμένα
...όμως...κατα την γνώμη μου το παρα-εθαψες το παιχνίδι !
Βασικά, ξεχνάνε όλοι μια βασικότατη παράμετρο, το παιχνίδι είναι της US Gold ! Kαι ως τέτοιο, παίζει να είναι και η καλύτερη κυκλοφορία της στην Amiga τουλάχιστον. Σίγουρα χρησιμοποίησε λίγο Atari ST παλέτα, τα γραφικά θα μπορούσαν να ήταν καλύτερα, αφού γενικά φαίνεται σαν "ξεπλυμένο" σε σχέση με το arcade, για την μουσική όμως διαφωνώ. Σε γενικές γραμμές, είναι η καλύτερη όλων των εκδόσεων του παιχνιδιού, κατα την γνώμη μου, ναι, καλύτερη και απο του arcade. Ντάξει, έχω αμιγκοαυτί, και αδυναμία στα protrackero-basslines - αλλα και πάλι. Στο gameplay, είναι σε ισάξιο επίπεδο με το arcade (τώρα άν πώ ότι μου αρέσει και περισσότερο θα με τρολάρουν διάφοροι - οπότε ας μείνω στο ισάξιο) , και είναι απο τα καλά arcade ports στην Amiga. Ναί, είναι δύσκολο και απαιτητικό, αλλα τότε έτσι δεν μας άρεσε ; Βασικά νομίζω οτι σε προβληματίζει/παρασύρει και το gamepad, βρες κανα joystick για να παίζεις με τον Winuae γιατί με το gamepad ούτε εγώ θα την πάλευα με Shadow Dancer και Dragon Ninja, ντεφάκτο !