Retro reviews του "ektelion"

μπράβο σου φίλε μου...λόγω της ενασχόλησης με τον μπόμπιρα, μόλις πριν λίγο κατάφερα να βρω χρόνο ώστε να απολαύσω την δουλειά σου! Ελπίζω το δικό σου παιδί να σε αφήσει να ετοιμάσεις σύντομα και νέο review! ;)
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
ektelion είπε:
Να μην του δώσεις! :p Ορισμένα παιχνίδια γερνάνε με χάρη, όπως το Rick Dangerous που μνημονεύω στο review. To ΗΖFTC δεν ανήκει σε αυτά ;-)
Χαχαχα !! ...point taken. :) (και btw, συμφωνώ για το Rick Dangerous. Είναι απο τα πολύ αγαπημένα μου games, και σε παλιότερο σχόλιο είχα αναφέρει ότι θα ήθελα να το είχα δεί ως special -αντί απλού- review, στο Pixel. :D Επίσης, το Myth που αναφέρθηκε, είναι θαυμάσιο game - ειδικά στις C64 & Amiga versions :thumbup: )

Nemo είπε:
Ενα ακομη απολαυστικο review του Ektelion για ενα παιχνιδι, που το ειχα μονο ακουστα.
Tώρα μου ήρθε "φλασιά" απο παρουσίαση σε κάποιο επεισόδιο του Computer Show !! (αν και δεν θυμάμαι τι τελικό συμπέρασμα είχαν βγάλει για το παιχνίδι... :wait2: )
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
ektelion είπε:
Οπότε φαινομενικά είναι άξιο απορίας πώς ο ίδιος άνθρωπος κατάφερε να φτιάξει το καλύτερο και - για να μην είμαστε υπερβολικοί και άδικοι - ένα από τα χειρότερα παιχνίδια του είδους σε αυτόν τον τομέα.
Φίλε Ektelion, εκτός από τις ταινίες που αναφέρεις πιο μετά, και στον τομέα των videogames υπάρχουν πολλά τέτοια παραδείγματα. Και το πιο τρανό παράδειγμα για μένα ο Sakamoto που δημιούργησε ένα από τα καλύτερα games όλων των εποχών, το Super Metroid και πολλά χρόνια μετά το Other M, το οποίο είναι η αντίθεση του Super Metroid, λες και πήρε ότι καλό υπήρχε και το κατέστρεψε. Το Other M είναι τόσο κακό σαν Metroid sequel που ο περισσότερος κόσμος δεν θέλει τον Sakamoto να έχει καμία σχέση με το franchise πια.

Τουλάχιστον τα δύο παιχνίδια που αναφέρετε δεν είναι καν στο ίδιο franchise. Για φαντάσου το Horror Zombies from the Crypt να μην λεγόταν Horror Zombies from the Crypt αλλά Rick Dangerous 2 και να ήταν ακριβώς το ίδιο game με το Horror Zombies from the Crypt απλά με τον Rick Dangerous σαν πρωταγωνιστή και να το πασάρανε σαν sequel. Ετσι ακριβώς ήταν η φάση με το Other M.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
@Ektelion Επιτελους επστρεψες! :D

Το βιντεακι απολαυστικο οπως παντα :)
 
ΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!! Μου έφτιαξες το απόγευμα!!! :animlaugh:

Εξαιρετικό!!!
 
Απλά ΑΨΟΓΟΣ !
 
Wally είπε:
Horror Zombies from the Crypt στο επομενο ε? ;)
Το περιμενα εναγωνιως! Και εγω ειχα "χασει το manual" οποτε ως πιτσιρικας εφτανα μεχρι τον βατραχο και το αφηνα να παιζει η μουσικαρα. Συμφωνω σε ολα - συγχαρητηρια και για την υπομονη σου! Kudos!
 
Χα-Χα πολυ γελιο το review, ετσι ακριβως σκεφτομασταν και εμεις εκεινη την εποχη, "να δοκιμασω αυτο... μπα τζιφος, να δοκιμασω το αλλο... μπα ξανα τζιφος, να δοκιμασω το τριτο... μα τι σκ... πρεπει να κανω, αντε μην το σπασω" :biglaugh:
 
Αν είναι δυνατόν, έκατσες να παίξεις τόση ώρα το Horror Zombies ! Συγχαρητήρια γι'αυτό, απο μόνο του το αξίζει ! Ελάχιστα το είχα παίξει, ίσα που το είχα φορτώσει, μου έσπασε τα νευρα και το άφησα στην άκρη. Τώρα που είδα και το βιντεάκι σου, ντάξει, ίσως να μην είναι εντελώς μπούρδα, αλλα πραγματικά δεν έχω (ούτε είχα) την υπομονη για τόσο σπάσιμο. Ούτε το Rick Dangerous δεν έχω τερματίσει. Θα μπορούσα, αλλα απο ένα σημείο και μετά είχα μαζέψει τόσα νεύρα που θα είχα σπάσει την αμιγκα και το 1084 με το τόμαχωκ, και μετά θα πέταγα και αυτό στον τοίχο. Αν ποτέ είχα φτάσει στην πίστα με το ποντίκι στην αρχή, σίγουρα θα το έκανα το παραπάνω σε εκείνο το σημείο, όπως το έγραψα.

Φοβερή η δουλειά σου τεχνικά, και αρκετές πινελιές που (θα) γουστάρουμε οι αμιγκάδες, όπως την μουσικούλα της πίστας του Nightmare, απο το Pinball Dreams σε remix στην εισαγωγή ! Τα σπάει το κομμάτι, με εκανες να ψάξω να το βρώ - δεν το ήξερα το ριμίξ αλλα φυσικά το original ειναι hardcoded στον εγκέφαλο μου μαζί με μερικές εκατοντάδες άλλα αμιγκο-κόμματα !

Υ.Γ Ακούγωντάς τη φωνή σου στη δουλειά πετάχτηκε ο γνωστός συνάδελφος ..."Πάλι τον Σταθάκη ακούς ;" :p
 
Σας ευχαριστώ πολύ όλους για τα καλά σας λόγια!

@Imgema: Όντως ισχύει ότι όλοι οι μεγάλοι δημιουργοί μας έχουν απογοητεύσει λιγότερο ή περισσότερο, από τον Κοτζίμα μέχρι τον Μόλινιου. Υποθέτω ότι είναι δύσκολο να διατηρήσεις ες αεί τον πήχη στα ίδια επίπεδα, όποια κι αν είναι η τέχνη σου.

@Other_Reality: ΧΧΑΧΑΧΑΑ, άντε πάλι με τον συνάδελφο! Όσον αφορά στις διασκευές, για λόγους που ανέλυσα στο προηγούμενο επεισόδιο, παρότι υπάρχουν remixes για σχεδόν όλα τα soundtracks της Amiga, πάντα προτιμώ τα ορίτζιναλ. Αν και σε αυτή την περίπτωση πρόκειται για πραγματικά πολύ καλό remix.

Όσον αφορά στη συνέχεια, επέλεξα ήδη το επόμενο παιχνίδι κι έχω ξεκινήσει τη διαδικασία προπαραγωγής. Είναι πιο δύσκολο το άτιμο από ό,τι το θυμόμουν, αλλά ελπίζω να έχω κάτι σύντομα...
 
Με μια λέξη απλά καταπληκτικό.
 
Ωραιος και απολαυστικος για αλλη μια φορα ο Κωστης!!! :thumbup:

Σε ευχαριστουμε πολυ!!! :thanx2:
 
Κλαδης και Bomberman κλωνος σε εποχη που ο Amstrad ειχε πεθανει??? Ις ωραιοοος!

Πολυ σβελτο και καθαρο για CPC!
 
"Γεματο χαμπουργκερ που τον κυνηγουν για να του καταστρεψουν την διαιτα..." Εκλαψα... :p

:thumbup: :thumbup:
 
Ωραία παρουσίαση, όπως πάντα. :thumbup:

Για τo αρχικό Megablasters είχα πρωτοδιαβάσει στο USER, αλλά για διάφορους λόγους δεν το απέκτησα - αν και με είχε εντυπωσιάσει. (αργότερα βέβαια το εξομοίωσα)

Να και ένα παλιό post που ανακάλυψα, με συζήτηση περί Κλάδη και Megablasters. :)
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Ωραία παρουσίαση, όπως πάντα. :thumbup:

Για τo αρχικό Megablasters είχα πρωτοδιαβάσει στο USER, αλλά για διάφορους λόγους δεν το απέκτησα - αν και με είχε εντυπωσιάσει.

Να και ένα παλιό post που ανακάλυψα, με συζήτηση περί Κλάδη και Megablasters. :)
 
Μου πήρε ένα μήνα μέχρι να καταφέρω να το δώ, αλλά άξιζε η αναμονή. Απολαυστικός όπως πάντα! :D
 
Τώρα αξιώθηκα κι εγώ να το δω. Φανταστικό για άλλη μια φορά. Κοντράρεις άνετα τον AVGN.
 
Πίσω
Μπλουζα