Retro reviews του "ektelion"


To review του Unravel -ενος οχι retro- αλλα retro-ish 2D (physics) puzzle platformer

,η οποιο review παρεπιμτοντως δεν στερειται καποιων retro πινελιων εδω κι εκει .
 
Μόλις το παρακολούθησα. Πολύ καλό review ως συνήθως όμως μια παρατήρηση: OCEAN FRANCE
 
Σωστή η παρατήρηση! Κι εγώ έφαγα ένα σκάλωμα με όλα αυτά τα γαλλικά ονόματα, αλλά στα καπάκια το έκανα μπλοκ και δεν το ξανασκέφτηκα μετά...
 
Πολύ ωραίο review για ένα πραγματικά αξέχαστο παιχνίδι!!!
 
Aπολαυστική παρουσίαση όπως πάντα, για ένα απο τα πολύ αγαπημένα μου arcade conversions της εποχής. :)

Προσωπικά, το control του άλματος δεν με είχε ενοχλήσει τόσο πολύ - έστω και αν μπλεκόταν με το πάνω & fire (το είχα συνηθίσει απο την εποχή παιχνιδιών σαν το Gryzor στην έκδοση των home-micros).

Kατά τη γνώμη μου, εκεί που η χρήση ενός και μόνο κουμπιού χαλούσε σε τεράστιο βαθμό το gameplay, ήταν σε άλλο παιχνίδι της Ocean (στο οποίο είχαν εμπλακεί ορισμένοι απο τους ίδιους γάλλους προγραμματιστές), και πιό συγκεκριμένα το περίφημο Cabal, όπου το "κάτω & fire" για τη ρίψη χειροβομβίδας ήταν απο τα χειρότερα που θα μπορούσαν να γίνουν, αφού συνεχώς φεύγανε κατά λάθος !!
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Φοβερη παρουσιαση οπως παντα αλωστε.Τωρα οσον αφορα το Toki το παιχνιδι στην amiga ειναι σαφως πιο ευκολο απο την arcade εκδοση και η μονη δυσκολια που εχει περισσοτερο ειναι αυτο το αισχρο αλμα με τον μοχλο προς τα πανω και ταυτοχρωνα να χτυπας και διαγωνια καποιον εχθρο οπως ειπες και συ φιλε ektelion.Kατα τα αλλα στην τριτη πιστα με την λαβα δοκιμασε στον αρχηγο σκυμενος να περασεις απο κατω του και να βρεθεις απο πισω του κατευθειαν ομως μολις βρεθεις στην οθονη του αρχηγου και μην περιμενεις να εμφανιστη πρωτα για να το κανεις.Ετσι το καναμε και το κανω ακομα στην arcade εκδοση που το λιωνω μεχρι και σημερα και μολις περασεις απο κατω εχεις την ανεση σου να τον χτυπησεις πισωπλατα :p Οσο για την απορια σου για το τι χησιμευουν τα νομισματα μολις μαζεψεις 50 απο αυτα περνεις μια εξτρα ζωη.

Πριν χρονια ειχα ανεβασει εναν τερματισμο στο καναλι μου του Toki με ενα credit φυσικα οποιος θελει μπορει να το δει.Μη νομιζετε πως εχει προβλημα το pc σας αν το παρακολουθησει καποιος το δεικο μου pc ειχε προβλημα τοτε συγκεκριμενα η καρτα ηχου και δεν μπορυσε να καταγραψει και ηχο :p

ΥΓ: Δεν θυμαμαι να εχεις κανει αν εχεις κανει και δεν το γνωριζω τοτε ακυρο αυτο το ΥΓ αλλα θα καραγουσταρα να εκανες ενα τετοιο review για το Ghosts'n Goblins την arcade εκδοση.

 
Φοβερό Review όπως πάντα. Την arcade έκδοση την είχα παίξει πριν πολλά χρόνια. Η πιο πρόσφατη που έπιασα στα χέρια μου ήταν σε Mega Drive emulator. Με την ευκαιρία τις προάλλες έβλεπα ότι η έκδοση στο MD πήρε 64% βαθμολογία από ελληνικό περιοδικό. Εντάξει, δεν είναι και το καλύτερο παιχνίδι που έχω παίξει αλλά δεν το λες και άσχημο. Θα ήθελα πολύ να δω την έκδοση για το Lynx...
 
Χιουμοριστικό και έξυπνο review για ένα καταπληκτικό παιχνίδι, όπως μας έχεις συνηθήσει. Όπως και πολλά άλλα παιχνίδια της Amiga, δεν το είχα τερματίσει ποτέ, καθότι δεν γνώριζα τα περι cheat mode. Οπότε, είδα το τέλος μέσω του review σου.
 
Δυνατη και η εισαγωγη. Δυνατο και το παιχνιδι. Μπραβο ρε συ Ektelion που συνεχιζεις να εκτελεις. Κρατα ψηλα τη σημαια της Amiga!
 
Δυνατή εισαγωγή και δυνατή παρατήρηση για ένα πρωτοποριακό αν και κάπως ανιαρό παιχνίδι της χρυσής εποχής της Amiga. Εκείνη την εποχή βέβαια δεν το είχα παίξει ιδιαίτερα καθότι πράγματι με κούραζε η αργή του δράση αλλά το έχω παίξει αρκετά απο τότε που έβαλα τον accelerator στην A1200 μου.

Προσεγμένο, φτιαγμένο με αγάπη και με φλεγματικό χιούμουρ το review. Σε ευχαριστούμε!
 
Thanks guyz #) Θα συνεχίσω με ένα επίσης ρεαλιστικό (για τα δεδομένα της εποχής) παιχνίδι :)
 
Το παιχνιδι δεν το ηξερα , αλλα το Review ωραιοτατο. :thumbup:

Αναμενουμε το επομενο!
 
Μπράβο βρε ektelion, για άλλη μια φορά μου έφτιαξες το κέφι. Απολαυστικότατα τα reviews σου. Προσωπικά πάντως η εισαγωγική μουσική του Wings of Fury μου άρεσε τότε... εχμμ... ακόμη μου αρέσει δηλαδή :)

Στον C-64 πάντως ήταν απίστευτα δύσκολο να προσνηώσεις το Hellcat στο αεροπλανοφόρο για ανεφοδιασμό.

Αγαπημένο παιχνίδι όπως και να έχει.
 
Χαιρετώ την παρέα!

Σας ενημερώνω ότι αποφάσισα να σοβαρευτώ λιγάκι όσον αφορά στη διαδικτυακή μου παρουσία περισσότερο. Για τον σκοπό αυτό έφτιαξα ένα site ώστε να μπορώ να οργανώνομαι καλύτερα. Μπορείτε να το δείτε στο link παρακάτω. Θα χαρώ να ακούσω την άποψή σας για το site μου!

Ορίστε και το τελευταίο retro review. Ευχαριστώ προκαταβολικά για το feedback!

 
Μπραβο! Kαλη φαση! Το Sword of Sodan παιζει να ηταν το πρωτο multi-disk παιχνιδι που λανσαριστηκε (στοιχειωνε) στα Amiga-δικα. Ολοι επαιζαν Gianna και Sword of Sodan στα πρωτα βηματα των Αμιγκαδικων.

Παιζει μαλιστα να ηταν το πρωτο παιχνιδι που επαιξα σε Amiga. Παρολο που το βρηκα χαλια, γυρνωντας σπιτι ηξερα πως στο κοντινο μελλον πρεπει να γινω κατοχος Amiga (και τα καταφερα! :) ).
 
ektelion είπε:
Χαιρετώ την παρέα!
Σας ενημερώνω ότι αποφάσισα να σοβαρευτώ λιγάκι όσον αφορά στη διαδικτυακή μου παρουσία περισσότερο. Για τον σκοπό αυτό έφτιαξα ένα site ώστε να μπορώ να οργανώνομαι καλύτερα. Μπορείτε να το δείτε στο link παρακάτω. Θα χαρώ να ακούσω την άποψή σας για το site μου!

Ορίστε και το τελευταίο retro review. Ευχαριστώ προκαταβολικά για το feedback!

Με μια λέξη, Φοβερός!!!!

Τι άλλο μπορείς να πεις άλλωστε για...

τα video reviews που κάνεις.. το όλο επαγγελματικό στήσιμο τους.. την άψογη και πάντα σωστή κριτική σου για τα παιχνίδια που έχεις παρουσιάσει.. το χιουμοριστικό σου ύφος που πάντα με κάνει να γελάω :D .. και τώρα για το άψογο site σου...

Εύγε ektelion!!!!
 
Πίσω
Μπλουζα