Ενα καλό αποτέλεσμά είναι καπως έτσι:Δεν εχω χρησιμοποιησει το RetroArch αλλα ειναι οντως εντυπωσικακο το εφε τις οθονης του πρωτου game boy που εβαλε ο imgema.Παιδια αν μπορειτε βαλτε και καμια φωτο απο mame η κονσολες με crt εφε.
To Ν64 είναι το δυσκολότερο σύστημα για να πετύχεις ένα καλό shader που να μοιάζει με το πραγματικό. Λόγω του ότι το πραγματικό είχε και antialiasing αλλά και πολύ δυνατό filtering.Μου σκαει το N64.
Πολυ καλο το αποτελεσμα φιλε imgema με τα crt εφε!!Δεν το περιμενα να δω τοσο ωραιες εικονες..Εντυπωσιακο το εφε με το arcade του final fight οπως και η καμπυλοτητα που εχει το crt μονιτορ πανω στο arcade!!Το αποτελεσμα στο game boy με το overlay και την τοσο πειστικη εικονα στο μονιτορ ειναι λες και το εβγαλες φωτογραφια!!αψογο φαινεται και το advance...Σου βγαζω το καπελο με το αποτελεσμα που ειδα στο N64!!σαν να πηρες τις φωτο απο πραγματικη crt τηλεοραση!!δειχνει οντως οπως πρεπει να φαινεται η θολουρα σε crt!!Ενα καλό αποτέλεσμά είναι καπως έτσι:
To συγκεκριμένο δεν είναι δικό μου αλλά έχω κάνει κάτι παρόμοιο και όντως φαίνεται έτσι ή και καλύτερο. Μέχρι και κάτι γυαλάδες, θολούρες και γρατσουνιές μπορείς να βάλεις για δίνει καλύτερα την αίσθηση του γυαλιού μιας πολυχρησιμοποιημένης CRT σε arcade.
Εδώ και το Game Boy αλλά με εξτρά overlay γύρω γύρω
Και λίγο από GBA:
Ευχαριστώ φίλε milntov, κι εγώ είμαι επιτέλους ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα μετά από τόσο καιρό που δοκίμαζα έτοιμα presets τα οποία είχαν διάφορα θέματα όπως πιο έντονα jaggies που το N64 δεν έχει τόσο πολύ ή πιο σπασμένα γράμματα με περίεργες θολούρες σε κάποια σημεία τους, κλπ. Γενικά το text πρέπει να είναι πιο καθαρό, το Angrylion είναι το μόνο που σου δίνει σωστό blur στα γραφικά αλλά κρατάει το text καθαρό.Σου βγαζω το καπελο με το αποτελεσμα που ειδα στο N64!!σαν να πηρες τις φωτο απο πραγματικη crt τηλεοραση!!δειχνει οντως οπως πρεπει να φαινεται η θολουρα σε crt!!
Υπερβολικό μου φαίνεται το 70% από GPU usage... Εγώ έχω την 1060 και μου λέει 10%. Δεν ξέρω βέβαια, υπάρχει και μια διαφορά στην υπολογιστική ισχύ των καρτών. Δοκίμασε να απενεργοποιήσεις πράγματα από το GUI ή να επιλέξεις ένα που να μην έχει πολλά οπτικά εφέ.Λοιπον, το Hard GPU Sync δεν υπαρχει σαν επιλογη οταν εχεις Vulkan driver διοτι δεν χρειαζεται. Βοηθα στα swapchain να βαλεις 2 ή 3.
Eνα πραγμα που με εχει προβληματισει ειαι η υψηλη GPU usage στο GUI της RetroArch (70% με μια εργοστασιακα τσιταρισμενη 750Ti)
1@Imgema[/USER] ποια συστηματα εχεις βαλει? Με ενδιαφερει να βαλω οσα δεν χρειαζονται keyboard interaction (πχ δεν εχω βαλει emulator για Atari 5200 μαις και ειναι ο ιδιος που χρησιμοποιειται για τα A8 και θελει πληκτρολογιο για το παραμικρο)
Με χαρα ειδα οτι το Virtual Jaguar core δεν ειναι τοσο χαλια οσο το περιμενα. Mε FAST BLITTER το Tempest 2000 παιζει πολυ καλα.
To Volcanic Red preset στο GUI σκοτωνει btw
Θα σε φτιάξω μια χαρά εγώ μην ανησυχείς1@Imgema[/USER] σορρυ αλλα το TeamViewer δεν βλεπω να το αποφευγεις χαχαχαχαχαχα
Καποια στιγμη τα λεμε μεσω PM. Το Σουκου αυτο ηταν γεματο videogaming αποτυχιες