Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
Τρελο timing...Reicast Naomi RomsΠάντως με το Reicast core τρέχω μόνο Dreamcast isos. Naomi και Atomiswave δεν τρέχουν γιατί έχω τα κλασσικά roms του MAME. Το Reicast θέλει άλλα roms με κάτι πρόσθετα .lst files και δεν ξέρω τι άλλο. Τα οποία δεν τα έχω βρει.
Μακάρι να μπορούσα να βοηθήσω παραπάνω αλλά με τα linux δεν ξέρω να παίζω.
To f είναι απλά hotkey του RetroArch. Μπορείς να τα απενεργοποιησεις ώστε να μην σε ενοχλούν. H μπορείς και να τους αλλάξεις κουμπί. Εγώ έχω κρατήσει μόνο λίγα που τα χρειάζομαι αν και γενικά δεν χρησιμοποιώ το keyboard. Αν ανοίξεις το retroarch.cfg θα τα βρεις, απλά βάλε "nul" στην θέση του κάθε hotkey.Σήμερα δοκιμασα κάποια νέα cores που εγώ τουλαχιστον δεν είχα δοκιμάσει, δηλαδή caprice για CPC και fuse για σπεκτρουμ. Αν και στον σπεκτρουμ η καλύτερη επιλογή μάλλον είναι ο spectaculator (αν θες πειστικά scanlines/rf φιλτρο με παραμετροποίηση) γενικά ηταν ικανοποιητική εμπειρία ειδικα σε cpc, υπαρχουν όμως κάποια θέματα πχ πατάς f για να γράψεις (υπολογιστής είναι) και σε πετάει σε window mode. Πάντως είναι σουπερ να μπορείς να αλλαξεις ενα σωρό shaders εγώ τουλαχιστον σε CPC δεν είχα δει κανένα emulator με ενα καλό φίλτρο scanlines της προκοπής. Στην εκδοση 1.7.4 όλα αυτά