Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
Περάστηκαν όλα και σ'ευχαριστούμε!lolisman είπε:καλο μεσημερι...παλιος ελληνικος κινηματογραφος .
Απʼ τα αλώνια στα σαλόνια 1972
ανδρεας τσακωνας
λευτερης ελευθεριαδης
αλεκος ζαρταλουδης
γιωργος κυριακιδης
ελενη ροδα-τραγουδι
πετρος μηλας-τραγουδι
αντα πατρελη
γιωργος κυριακιδης
Η αδελφή μου θέλει ξύλο 1966
στελιος λιονακης
τα αδελφια μου 1966
γιωργος βλαχοπουλος
ευα ευαγγελιδου
τα αδελφια ορκιστικαν εκδικηση 1970
γιωργος ζαιφιδης
δημητρης τζουμακης
λακης γκεκας
αιχμαλωτοι του μισους 1972
γιωργος μπελος
γιωργος ζαιφιδης
γιωργος τσαουσης
αιχμαλωτοι του πεπρωμενου 1966
μιχαλης μπαλλης
Ο Αλή πασάς και η κυρα-Φροσύνη 1959
βασιλης κανακης
αγγελος μαυροπουλος
κωστας μπαλαδημας
δημητρης κουκης
Αλλαγή και το λουρί της μάνας 1982
δημητρης τζουμακης
γιωργος οικονομου
τολης βελονακης
ο αλυγιστος 1968
στελιος λιονακης
σπυρος καμπανης
κωστας μπαλαδημας.
Λείπουν πολλές φίλε μου... Πίστεψέ με! Σίγουρα όχι εκπομπές όπως οι "Ρεπόρτερς" (που έχουν βραβευτεί κι όλας!) αλλά λείπουν πάρα πάρα πολλές ακόμη! Όμως γι'αυτό είμαστε κι εμείς εδώ!lolisman είπε:το ξερω αγαπητε φιλε οτι ειναι τηλεοπτικη εκπομπη...απλως για το μικρο κουιζακι που εβαλα εγραψα( ποια εκπομπη η' τηλεοπτικη σειρα)
και να πω και κατι αλλο...
δεν νομιζω οτι λειπουν και πολλες εκπομπες τουλαχιστον τοσο επιτυχημενες οσο οι ΡΕΠΟΡΤΕΡΣ.
η δουλεια που εχει γινει απο ολους σας ειναι ανευ προηγουμενου και αξιζετε πολλα μπραβο!!
Παίζει όμως μέσα κανονικά και υποδύεται τη Μαντάμ Παρί.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε:Το όνομα της Δέσπως Διαμαντίδου δεν αναγράφεται στους τίτλους έναρξης της ταινίας "Τα κόκκινα φανάρια".
Περάστηκε κι αυτό που εκκρεμούσε ενώ έβαλα επίσης άλλους 2 ηθοποιούς όπως και διάφορους χορευτές που έλλειπαν.stakovios είπε:#Στην ταινία Made in Greece (1987) απουσιάζει το όνομα της Νάκυς Αγάθου.