Αλλά κι ένα ερώτημα που θα πρέπει να με διαφωτίσει κάποιος πιο ειδικός:Mandrake είπε:Πρέπει να διορθώσετε το όνομα στον τίτλο με ένα "ρ" στο "Εριέτας" που είναι και ο σωστός. Εγώ δε μπορώ να το κάνω παρά μόνο στο Sname που το άλλαξα.
Είναι εφικτό; Στο θέμα "Ροζίτα Σώκου" κατάλαβα τι συμβαίνει! Απλά πρέπει κάποιος να δημιουργήσει μια καταχώρηση για κάθε όνομα που να συνδέει τις υπόλοιπες μεταξύ τους!Mandrake είπε:Επίσης η Γιάννα Μπαλτσιάκη που αναφέρω ίσως είναι η Ιωάννα Μπαλτσάκη που παίζει στην ταινία "Ο Έτσι" (2006). Επειδή 2 πηγές μου λένε αυτό το όνομα όμως, καλό θα είναι να αναφέρονται και τα δύο. Υπάρχει αντίστοιχο a.k.a. για τους ηθοποιούς και λοιπά πρόσωπα, έτσι δεν είναι; Γιατί πολλοί σε ταινίες τα αλλάζουν είτε επειδή χρησιμοποιούν καλλιτεχνικά, είτε γιατί αλλάζει το οικογενειακή τους κατάσταση είτε για να τα κάνουν απλά πιο "εφετζίδικα"! Αν δεν υπάρχει, καλό θα είναι να το έχουμε στα υπόψιν!
Η sunset89 το έκανε αυτό διότι έχει δει όλη τη σειρά και απλώς αποτελείται από 19 επεισόδια. άμα δεν είσαι σίγουρος για τον αριθμό επεισοδίων άστο όπως έχει.Mandrake είπε:Ευχαριστώ! Θέλω να ρωτήσω επίσης κάτι που μόλις πρόσεξα. Είχα διορθώσει τον αριθμό επεισοδίων της σειράς "Επιφάνεια" σε 20 (από 19) και ο Sunset89 τα ξανάκανε 19. Γιατί συνέβη αυτό;
Mandrake είπε:Η Sunset89 λοιπόν! Δεν ήξερα! Είμαι απόλυτα σίγουρος γιατί έχω στην κατοχή μου και τα 20 επεισόδια! Δεν πρόκειται να κάνω τέτοιου είδους αλλαγή αν δεν είμαι σίγουρος για κάτι..! Να φτιάξουμε είπαμε πως πάμε, όχι να γκρεμίσουμε! Φίλε Νάσο έχω πει πως κι εγώ με την σειρά μου θα αναφέρω πρώτα εδώ μέσα για οποιαδήποτε "χοντρή" αλλαγή (όχι προσθήκη) βλέπω πως πρέπει να αλλαχθεί προτού το πράξω, αν δεν το έχω ήδη στην κατοχή μου (που είναι το πλέον προφανέστερο στοιχείο). Πες μου αν έχω κάνει κάποιο άλλο τέτοιο "παράπτωμα". Εκτός αν βάζουμε μέσα στο "Ο Κυρ' Γιώργης Εκπαιδεύεται" την απόστροφο που πρόσθεσα, ας πούμε. Τα επεισόδια επαναλαμβάνω πως τα έχω και γι'αυτό και τα πέρασα. Ακόμη μαθαίνω βέβαια!
Κάτσε να δούμε τώρα που θα την έχει κάθε βράδυ επανάληψη μέχρι ποιο νούμερο θα φτάσει!Mandrake είπε:Δεν την έχω δει ακόμη (την είχα ψιλοπαρακολουθήσει τότε...) απλά την διαθέτω. Τα τσέκαρα όμως πριν ποστάρω (μήπως έκανα κάποιο απ'τα λάθη που αναφέρεις) ένα-ένα πως ξεκινάνε, πως τελειώνουν και τυχαίες ενδιάμεσες σκηνές και είναι 20! Αν τα έχεις και θέλεις μπορώ να σου ανεβάσω στο rapidshare το επεισόδιο που σου λείπει. Μένει να βρούμε με κάποιον τρόπο ποιό είναι.
Πραγματικά δεν κατάλαβα καθόλου το "Δεν ακολουθούμε ότι γράφουν αλλά αυτά που στην πραγματικότητα (ή στο σύστημα) είναι."...nasos kolias είπε:Δεν χρειάζεται να βάζουμε υποσημειώσεις. Οι τίτλοι των ταινιών μπορούν να λένε ότι θέλουν από ορθογραφικά λάθη έως παραποίηση ονομάτων. Δεν ακολουθούμε ότι γράφουν αλλά αυτά που στην πραγματικότητα (ή στο σύστημα) είναι.Ο Σαμαρτζής για παράδειγμα εμφανίζεται με διάφορες παραλλαγές.
Το σύστημα τον δέχεται μόνο ως Διονύσης Σαμαρτζής, που περιλαμβάνει όλες τις παραλλαγές του ονόματος του. Το ίδιο για τη Λένωση.
Σοβαρά; Πότε το παίζει; Αφού δε με πιστεύεις πάντως, να δούμε.sunset89 είπε:Κάτσε να δούμε τώρα που θα την έχει κάθε βράδυ επανάληψη μέχρι ποιο νούμερο θα φτάσει!
Σιγά καλέ μην είναι και η μονομαχία Νοτίων - Βορείων! χαχαnasos kolias είπε:Περιμένω με ανυπομονησία το αποτέλεσμα της μονομαχίας : Mandrake vs Sunset.
Πάντως αν στοιχημάτιζα τότε προσωπικά θα στοιχημάτιζα υπέρ της Sunset.
Sorry Mandrake.