Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
Χρήσιμα μόνο σε 64bit Windows. Εκτός και αν το γυρίσεις στο Linuxpooky είπε:οπότε το ανεβάζω στα 6 giga χαλαρά........
Δε κατάλαβα. Για μνήμη μιλάω και εγώpepinos είπε:οχι ρε...μνημη εχω 3 giga
εφοσον ομως εχω κανει καποια saves...αυτα θα τα βαλω σε λευκο φακελο και επειτα θα τα ξαναχωσω μεσα? , ποια εντολη πρεπει να ενεργοποιησω η απενεργοποιησω?
Και με 4 compile του Kernel θα παίξεις και κανα παιχνίδι..... :tease:shock είπε:Χρήσιμα μόνο σε 64bit Windows. Εκτός και αν το γυρίσεις στο Linux![]()
Δυστυχώς όχι ακόμα στο PLAY.pooky είπε:@Shock: Το C&C3 είναι ήδη διαθέσιμο φίλε.
Ηταν απάντηση στον wally George.pooky είπε:Αλλά δεν με ενδιαφέρει ο συγκεκριμένος τύπος παιχνιδιών, ποτέ μου δεν είχα την υπομονή να παίξω.
Ενδιαφέρον ακούγεται.... ρίξε κανα post σύντομαpooky είπε:Πάντως σχεδιάζω να βάλω την 8800 στον 3500+ για μια σύγκριση με την 7600GS. (Αφού έχουμε την ευκαιρία να δούμε πώς ένας παλαιότερος επεξεργαστής πάει με μια νεότερη κάρτα γραφικών. )
Θα τσεκάρω φυσικά μόνο STALKER και OBLIVION και θα σας πω τις εντυπώσεις μου από αυτό το τρελλό πείραμα.