Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
Το rived tuner δεν το έχω δουλέψει γιατί μου φάνηκε πολύπλοκο...Πρώτα από όλα δες στο κουτί της τι χρονισμους έχει από την μάνα του.Μετά δες τι chipset φοράει...Εαν είναι Ν71 τότε σίγουρα μπορείς να ανεβάσεις αρκετα την ταχύτητα του chip..Βάλε ότι πρόγραμμα θέλεις και κάνε overclock..Σταθεροποίησε την κάπου και μετά τρέξε το nvFlash...Με αυτό το πρόγραμμα σώζεις τις καινούριες ρυθμίσεις στο bios της κάρτας...Μην το φοβάσαι αλλά πρώτα πρέπει να ξέρεις με τι ταχύτητες δουλεύεις Επίσης μπορείς να ανοίξεις και τα pipelines.Μπορεί η κάρτα σου να έχει κάποια κλειστά και να ανοίγουν απλά μόνο με την παρέμβαση στο software,οπότε μπορείς να τα ανοίξεις ...Όλα αυτά βέβαια τα βλέπεις στην πορεία..Amigos είπε:Akmakas φίλε έχω την 7900gs 512mb pci-e την μπορώ να κάνω για να ανεβάσω λίγο της επιδώσεις της?? rivatuner?? τι chip φοράει αυτή η κάρτα ??
Χωρίς να έχω βάλει κάποια ρύθμιση για να βλέπω τι frames πιάνω (πως το κάνω αυτό? Είναι εντολή της κονσόλας?), και έχοντας βάλει τις ίδιες ρυθμίσεις πάνω κάτω και εγώ τα ίδια βλέπω με εσένα, οπότε δεν πρέπει να ανησυχώ (ακόμα) για τις επιδόσεις της x1650.pooky είπε:Μετά από ένα δυωράκι παιχνιδιού χωρίς Dynamic Lightning μπορώ να πω πως δεν χρειάζομαι τίποτε άλλο.
Τα frames μια φορά και μόνο πλησίασαν κοντά στο 60 χωρίς να πέσουν κάτω από αυτό με τίποτε. Την περισσότερη ώρα σταθερά πάνω από 80 και με όλα τα details σηκωμένα στο τέρμα ακόμα και τα textures.
Μετά από λίγη ώρα δεν σε ενδιαφέρει πιά το οπτικό αποτέλεσμα, παίζεις μια χαρά και απολαμβάνεις τη δράση του παιχνιδιού. Δυστυχώς οι αναφορές στο internet μιλούν για μάλλον τραγική απόδοση του παιχνιδιού με το DL ενεργοποιημένο.
Φανταστείτε ότι ο SD πάιζει με DL ενεργοποιημένο και βλέπει 40 - 60 frames per second τη στιγμή που χωρίς το DL στο δικό μου ομολογουμένως κατώτερο μηχάνημα το σκορ κυμαίνεται από 60 -130 +...... Φυσικά το αποτέλεσμα με DL ενεργοποιημένο είναι ασυγκρίτως ανώτερο, αλλά ασυγκρίτως ανώτερο είναι και το κόστος μιας καλής αμναβάθμισης αυτή τη στιγμή.
Αν μου δώσεις τα λεφτά σίγουρα θα την αγόραζαakmakas είπε:Πάρε την 7900GT σκίζει κ@λους.......Τώρα μπορεις να την βρεις σε πολύ καλή τιμή
και να'χεις και καμμιά 100αριά post!!!!\off topic\manos426f είπε:(πρεπει να κανετε register να δειτε τις αγγελιες....)
asikamin είπε:ρε pook κι'αυτό που κάνεις "έργο" είναι.Το χειρότερο δεν είναι η ανεργία αλλά η αεργία!
akmakas είπε:Μέχρι να κατεβούν οι drivers της σειράς 8 θα έχει βγει η σειρά 9 με δώρο ένα αγαλματάκι του mario...Εγώ τώρα πάντως θα περιμένω την σειρά 15!!!!